18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Amerikansk fodbold

Bliv godt klædt på til amerikansk fodbold odds med optakter og amerikansk fodbold odds tips lige her.
Du kan blandt andet læse om, hvordan du kan få amerikansk fodbold spiltips af Claus Elming.


Amerikansk fodbold odds

Når det kommer til amerikansk fodbold odds, er det først og fremmest vigtigt at kende til NFL-væddemål. Du kan læse om de mest udbredte former nedenfor. 

Kampvæddemål

Den mest populære form for amerikansk fodbold odds er kamp væddemål. Det er meget sjældent at NFL-kampe ender uafgjort. Derfor er de bedste amerikansk fodbold odds på enten hjemmeholdet eller det besøgende hold. Inden for NFL-væddemål indebærer det overtid, og væddemålet afgøres først, når der er en vinder. 

Handicap-væddemål

Det er også populært at spille på handicap-væddemål i NFL. NFL-kampe byder på masser af point, og derfor kan et amerikansk fodboldhold ofte vinde med 30-40 point. Når du spiller med handicap-væddemål, udjævner du amerikansk fodbold odds, så mindre jævnbyrdige kampe bliver mere jævnbyrdige. 

Over/under-væddemål

Over/under væddemål er også blandt de bedste amerikansk fodbold odds. Det hænger sammen med den førnævnte information om at der er mange point i en amerikansk fodboldkamp. I et over/under-væddemål spiller du på at en kamp ender med et samlet antal point. Over eller under et bestemt ciffer. 

Du kan fx satse på at en kamp ender med +35 point. Her vinder du dit væddemål, hvis der samlet set er mere end 35 point i kampen. Hvis du har brug for hjælp, kan du fx bruge Claus Elming NFL tips, som du kan læse mere om længere nede. 

Amerikansk fodbold odds tips

Der er en række amerikansk fodbold spiltips, som du kan følge, for at øge dine sandsynligheder for at opnå succes med dit væddemål. 

Det anbefales blandt andet at fokusere på et bestemt hold i løbet af en sæson, fremfor at spille på flere forskellige amerikanske fodboldhold. På den måde kan du blive ekspert i holdets form, fordele, ulemper osv. 

Det anbefales også at følge kampene live, og det kan du gøre hos de fleste bookmakere. Det gode ved NFL er at kampene ofte sendes søndag aften mellem 18.00 og 21.00 dansk tid.

Nogle NFL kampe bliver vist på dansk TV – på hvilken kanal, kan du se i vores NFL TV guide.

Spiltips NFL 

Det er altid en god ide at læne sig op ad specialister, når det kommer til de bedste amerikansk fodbold odds. Derfor har vi førende eksperter på området, som skriver indhold og amerikansk fodbold spiltips for os. Du kan blandt andet finde amerikansk fodbold odds tips i form af Claus Elming NFL tips, samt ekspertråd fra tipsters, der specialiserer sig i spillet med den ovale bold.

For at kunne oddse på amerikansk fodbold, har du måske brug for at se nogle af kampene på TV. I vores NFL TV guide viser vi dig, hvilken kanal du skal tænde for.