Reklame*

allsvenskan

Allsvenskan: Live stream

Live stream AllsvenskanSvensk fodbold har aldrig fået meget spalteplads i Danmark, og det er selvfølgelig en skam. Men nu er det faktisk blevet muligt at følge med i kampen om det svenske mesterskab. Flere bookmakere har nemlig købt rettighederne til at vise kampene fra Allsvenskan live på deres hjemmesider. Du skal blot oprette en spillekonto hos bet365* for at spille på og desuden følge den bedste svenske fodboldrækkes mange danskere i aktion. Det er blandt andet muligt at følge danskerklubben Göteborg i deres forhåbninger om at spille med i den sjove ende af tabellen og dermed kvalificere sig til de europæiske turneringer. Læs og anvend vores guide til oprettelse af en spillekonto hos bet365* forneden og få herigennem adgang til at spille og live streame kampene fra Allsvenskan.

Live stream og spil på kampene fra Allsvenskan hos bet365 - KLIK HER!*

Få adgang til live streaming af Allsvenskan

Ved at oprette en spillekonto hos bet365* har du adgang til live billeder fra kampene fra Allsvenskan, som du selvfølgelig også kan spille på. Derudover kan du se fodboldkampe fra en lang række andre ligaer samt flere andre sportsgrene, så snart du har oprettet en spillekonto. Sådan opretter du dig:

Sådan live streamer du hos bet365*
1. Gå til bet365.dk - KLIK HER!*

2. Opret konto / log ind

3. Sørg for at have penge på din spillekonto

4. Gå til "Live billeder" i top-menuen

5. Vælg din kamp fra Allsvenskan

OBS. Geo-restriktioner gælder. Ændringer kan forekomme. Du kan spille på og streame sport hos bet365*, hvis du har penge stående på din spilkonto. Der tages forbehold for fejl og ændringer.

Live stream og spil på Allsvenskan - KLIK HER!*

Regler og vilkår for live streaming hos bet365

Du skal også overholde et af to krav for at have adgang til diverse sportsudsendelser hos bookmakeren. Enten skal du have placeret et væddemål indenfor 24 timer, eller også skal du have pengene stående på din spillekonto. Ved blot at overholde et af disse krav har du ubegrænset adgang til alt det indhold, som bet365* tilbyder.

Live stream og odds på kampe fra Allsvenskan hos bet365 - KLIK HER!*

Historien i Allsvenskan

Den bedste svenske fodboldrække har eksisteret siden 1924/1925 sæsonen, hvor GAIS hev den samlede sejr hjem. Siden da har også 14 andre klubber prøvet at vinde mesterskabet. Malmö FF er det klart mest vindende hold i Sverige – ikke mindre end 21 gange har klubben vundet guld. Også de seneste fem år har Malmö FF været dominerende i den hjemlige liga, mens det også er blevet til flere flotte resultater i Champions League. Ingen klubber har formået at forblive i det bedste selskab i de samtlige 90 år, som Allsvenskan har eksisteret. AIK Stokholm kommer tættest på, da klubben har spillet med i den bedste række i 86 af de 90 sæsoner. I modsætning til mange af de resterende fodboldligaer i Europa, tager Allsvenskan ikke sin begyndelse i sensommeren/efteråret, men i stedet i marts. Turneringen slutter i november, hvor de fleste andre ligaer i Europa stadigvæk er i gang med første del af sæsonen.

Kamptidspunkter i Allsvenskan

Kampene i Allsvenskan spilles som hovedregel lørdag og søndag, men der forekommer også en enkelt fredags- eller mandagskamp i ny og næ. Er der tale om kampe lørdag og søndag, vil starttidspunktet for det meste være mellem klokken 15 og 19. Når der spilles fredag eller mandag, tages der selvfølgelig hensyn til, at de fleste mennesker er på arbejde, og derfor starter kampene tidligst klokken 19, så tilskuerne har mulighed for at nå hjem i tide. I den sidste runde af en sæson spilles alle kampene på samme tidspunkt, så ingen af holdene kan drage fordel af at spille på et givent tidspunkt i forhold til konkurrenterne.

Live stream og odds på kampe fra Allsvenskan hos bet365 - KLIK HER!*

Live stream andet end Allsvenskan

Er du generelt bare en stor fodboldelsker, tilbyder bet365* også kampe fra et hav af andre ligaer i såvel Europa som Sydamerika. Vi har samlet tre af de andre ligaer, som du har mulighed for at spille på og desuden følge på tæt hold via bet365's* live streaming, hvis du vel og mærke opretter en spillekonto.

Æresdivisionen i Holland
Ligesom i den svenske liga gør flere danskere sig også i den bedste hollandske række. Følg blandt andet Thomas Kristensen, Martin Hansen og Mathias Gehrt i ADO Den Haag eller Viktor Fischer og Lasse Schöne i storklubben Ajax.

La Liga i Spanien
Et af de helt store trækplastrer hos bet365* er spil til og live streaming af La Liga. Hvis du opretter en spillekonto hos bet365*, kan du altså både spille løs på de spanske kampe og se FC Barcelona, Real Madrid og Atletico Madrid udkæmpe kampen om mesterskabet i Spanien - Daniel Wass og Michael Krohn Dehli forsøge at imponere og være kampafgørende i henholdsvis Celta Vigo og Sevilla.

Ligue 1 i Frankrig
PSG har siddet tungt på magten i Frankrig i de seneste år, og med spillere som Kylian Mbappé, Neymar, Angel Di Maria og Edinson Cavani i hovedrollerne er der ofte flot spil og gode mål at se. Du kan selvfølgelig også se og spille på de nærmeste udfordrere fra Lyon, Marseille og Monaco forsøge at fravriste PSG tronen i Frankrig.

Du kan spille på og følge disse tre ligaer via live streaming samt en hel masse andre, hvis du opretter en spillekonto hos bet365*. Derudover er der også en lang række andre sportsgrene tilgængelige for dig at spille på og live streame hos bet365*.

Live stream og spil på Allsvenskan hos bet365

*reklamelinks

27-11-2015 13:57