Årets sportsnavn odds

Årets sportsnavn 2016Årets Sportsnavn er en af de ypperste priser inden for dansk idræt. Her kåres vinderen af årets største sportspræstation blandt danske atleter ved et stort arrangement, hvor årets fodboldspiller i Danmark også kårets. Vi har samlet de bedste odds på Årets Sportsnavn 2016 fra bookmakerne, ligesom vi gennemgår de tre kandidater Pernille Blume, Herrelandsholdet i håndbold og Sara Slott Pedersen.

Odds på Årets Sportsnavn 2016

Odds på Årets Sportsnavn 2016

Tre kandidater er nomineret til årets sportsnavn 2016. Prisen uddeles 7. januar 2017 - du kan spille med indtil da.

Pernille Blume: 1,40 - SPIL HER >>
Håndboldherrerne: 3,50 - SPIL HER >>
Sara Slott Pedersen: 8,00 - SPIL HER >>

Pernille Blume: Storfavoritten til Årets Sportsnavn

Der var ikke mange, der kendte svømmepigen Pernille Blume, inden OL gik i gang i Rio. Hun har aldrig vundet en medalje ved et VM eller EM og håbet var sådan set, at hun skulle forbedreden danske holdkap på 100 meter medley.

Det gjorde hun skam også, da pigerne vandt bronze, men det var den individuelle præstation, som hun belønnes for her.

Inden OL i Rio havde hun nærmest stoppet karrieren, da motivationen ikke var til stede mere, men efter en pause gav hun svømmedragten endnu et skud og heldigvis for det.

I disciplinen 50 meter fri bankede hun hånden i bassinkanten som den første og sikrede Danmarks første OL-guld ved legene.

Med sit søde smil og charmerende personlighed bjergtog hun journalister og fans og blve med et Danmarks nye svømme-darling.

Ikke siden OL i 1948 havde de rød-hvide vundet guld i svømning, hvor Karen Margrethe Harup og Greta Andersen vandt i henholdsvis 100 meter rygsvømningog 100 meter fri, så begejstringen ville ingen ende tage.

Pernille Blume er over night blevet en kendis herhjemme, men hun holder begge fødder solidt plantet i vandet, hvilket har været med til at øge hende popularitet.

Spil på Pernille Blume til odds 1,40 - KLIK HER!

Håndboldherrerne: OL-guld måske ikke nok årets sportspræstation

På OLs sidste dag skulle det danske herrelandshold spille finale mod de franske verdensstjerner, og der var ikke mange, der havde levnet drengene en chance mod de forsvarende verdensmestre og olympiske ditto.

Frankrig havde ved EM i Danmark givet hjemmeholdet en lektion i finalen, og der var almindelig konsensus om, at det var flot for danskerne bare at være i finalen.

Optakten for den nye landstræner Gudmundur Gudmundsson havde ikke været den bedste med to skuffende slutrunder i bagagen og angivelig utilfredshed i truppen.

Men da alt stod på spidsen, kæmpede de danske drenge umanerligt flot for hinanden. Polen blev slåe i semifinalen efter forlænget spilletid, og i finalen var især Mikkel Hansen en fornøjelse at følge med syv kasser i første halvleg, som Danmark vandt 16-14.

I anden omgang var danskerne i kontrol og førte på et tidspunkt med fem mål, inden Frankrig kom tilbage. Mads Mensah Larsen lukkede dog kampen med sin scoring til 28-26, og så kunne Danmark for første gang nogensinde iklæde sig guldmedaljer i herrehåndbold.

Spil på Herrelandsholdet til odds 3,50 - KLIK HER!

Sara Slott Pedersen: Odds 8 og outsider til Årets Sportsnavn

Kvindesiden har ikke markeret sig indenfor atletik i mange, mange år, men det fik Sara Slott Petersen i den grad lavet om på i 2016.

Hun startede med at vinde guld i 400 meter hæk som den første danske kvinde nogensinde, og det blev fulgt op af et meget flot OL, hvor hun vandt sølv i samme disciplin.

Det er første gang siden 1948, at en dansk kvinde vinder en medalje i atletik, hvor Lily Carlstedt vandt bronze i spydkast.

Der har været megen fokus på, hvorvidt Sara Slott Petersen kunne kombinere en hverdag som mor med at være top-eliteudøver, men hun gjorde alle skriverier til skamme, da hun vandt sine flotte medaljer i løbet af året.

Spil på Sara Slott Pedersen til odds 8,00 - KLIK HER!

Om prisen: DIF og JP uddeler titlen for årets præstation i sportens verden

Der har været mange glimrende præstationer fra de danske udøvere, og det har været svært for komitéen at udvælge de tre nominerede.

Dansk idræt oplevede nemlig en eksplosion af flotte indsatser, og vi kan blot tilføje, at eksempelvis badmintonherrernes VM-titel, Amalie Didriksens verdensmesterskab i cykling, FC Københavns mesterskab, pokal og indtrædelse i Champions League, Maja Alms tre VM-medaljer i orienteringsløb samt OL-sølv til Christinna Pedersen og Kamilla Rytter Juel i badminton, Emma Jørgensen i 500 meter enerkajak, Mark O. Madsen i brydning og letvægsfireren i roning ikke fandt vej til slutkampen.

Tidligere vindere
1991: Mette Jacobsen, svømning
1992: Jesper Bank, sejlsport
1993: Damelandsholdet, håndbold
1994: Damelandsholdet, håndbold
1995: Mette Jacobsen, svømning
1996: Bjarne Riis, cykling
1997: Wilson Kipketer, atletik
1998: Letvægtsfireren, roning
1999: Camilla Martin, badminton
2000: Damelandsholdet, håndbold
2001: Thomas Bjørn, golf
2002: Tom Kristensen, motorsport
2003: Nicki Pedersen, speedway
2004: Letvægtsfireren, roning
2005: Tom Kristensen, motorsport
2006: Mikkel Kessler, boksning
2007: Rasmus Quist og Mads Rasmussen, roning
2008: Herrelandsholdet, håndbold
2009: Lotte Friis, svømning
2010: Caroline Wozniacki, tennis
2011: Jeanette Ottesen, svømning
2012: Lasse Norman Hansen, cykling
2013: Maja Jager, bueskydning
2014: Camilla Pedersen, triatlon
2015: René Holten Poulsen, kajak

Komiteen
Folkene med den svære opgave at finde vinderen er Lone Hansen, direktør, Team Danmark, Frank Jensen, Formand,Team Danmark, Jacob Nybroe, ansvarshavende chefredaktør, Jyllands-Posten, Troels Henriksen, sportsredaktør, Jyllands-Posten, Morten Mølholm, direktør, Danmarks Idrætsforbund, Niels Nygaard, formand, Danmarks Idrætsforbund og kulturminister Mette Bock.

Præmien
Den endelige vinder kåres 7. januar 2017 i Herning. Vinderen får en check på 75.000 kr.

Odds på Årets Sportsnavn 2016

13-12-2016 15:26

Bookmakere med spil på sport

888sport
danskespil
bwin
betfair2
leovegas
nordicbet
cashpoint
betsafe
betfair2
unibet
jetbull