Reklamelink*

Årets Fodboldspiller odds

Årets fodboldspiller oddsKåringen af Årets Mandlige Fodboldspiller 2019 finder sted ved gallashowet Sport 2019 i Herning d. 4. januar 2020. Ligesom sidste år er det spillerne Kasper Schmeichel, Christian Eriksen og Thomas Delaney, der er nomineret til prisen. Vinder Tottenham-profilen for sjette gang, eller bliver han snydt på målstregen af Leicester-keeperen? Vi bringer de bedste odds på Årets Fodboldspiller 2019.

Odds på Årets Fodboldspiller i Danmark

Odds på årets danske fodboldspiller 2019

Oddsene afspejler, at bookmakerne har Kasper Schmeichel som meget stor favorit til prisen. Så følger Christian Eriksen og dernæst Thomas Delaney.

Kasper Schmeichel: 1,03 - SPIL HER >>*

Christian Eriksen: 12,00 - SPIL HER >>*

Thomas Delaney: 35,00 - SPIL HER >>*

Oddsene er senest opdateret d. 3. januar 2020 kl. 08:30. Odds kan ændre sig.

Du finder oddsene hos Unibet* under "Specials" - "Danmark" - "Prisuddelinger" - "Årets Fodboldspiller 2019".

Kasper Schmeichel: Bundsolid for land og klub

Kasper Schmeichel er nomineret til prisen som Årets Fodboldspiller i Danmark for sjette gang, men det er kun lykkedes landsholdsmålmanden at tage prisen en enkelt gang (2016), da Leicester sensationelt vandt Premier League. Nu er Schmeichel igen i hopla for Leicester, der er helt oppe som nr. 2 i den bedste engelske række, og det skyldes ikke mindst en række bundsolide præstationer i buret. Leicester er det hold i Premier League, der har indkasseret allerfærrest scoringer, og Kasper Schmeichel fortjener en god portion anerkendelse herfor.

For landsholdet har Kasper Schmeichel også leveret varen. Særligt godt eksemplificeret med den vigtige EM-kvalifikationskamp mod Schweiz, hvor han leverede den ene kvalitetsredning efter den anden i en Man of the Match-performance.

Spil på Kasper Schmeichel som vinder - KLIK HER >>*

Christian Eriksen: Leveringsdygtig på landsholdet, men…

Vi kan ikke have disse prisuddelinger uden, at landsholdets offensive talisman er nomineret. Christian Eriksen har allerede vundet prisen fem gange tidligere (blandt andet i både 2017 og 2018), og det skyldes ikke mindst hans nøglerolle på landsholdet. I den netop overstående EM-kvalifikation blev han dansk topscorer med fem kasser, så man må sige, at han igen i 2019 har været ganske synlig, når han har optrådt i rød og hvid.

På klubplan kan Christian Eriksen blandt andet bryste sig af en Champions League-finale med Tottenham tilbage i juni. Efter sommerpausen er det dog gået lidt ned ad bakke for den danske kreatør, der ikke har kunnet vide sig sikker på en plads i start-11’eren.

Spil på Christian Eriksen som vinder - KLIK HER >>*

Thomas Delaney: Arbejdshesten i maskinrummet

Thomas Delaney er nomineret til prisen som Årets Fodboldspiller for tredje gang i træk. Han har været fast mand i maskinrummet på landsholdet, og her har han generelt leveret overbevisende.

På klubplan repræsenterer Thomas Delaney et stærkt Dortmund-mandskab, og her er det efterhånden mere reglen end undtagelsen, at danskeren starter inde på midten. I 2018/2019 sluttede Dortmund med blot to point færre end mestrene fra Bayern München, og i den aktuelle sæson er de faktisk pt. to point foran deres bayernske konkurrenter.

Spil på Thomas Delaney som vinder - KLIK HER >>*

Sådan kåres Årets Mandlige Fodboldspiller 2019 i Danmark

Det er medlemmerne af Spillerforeningen, der kårer Årets Mandlige Fodboldspiller ved afstemning. Det er således kollegaerne – danske spillere i ind- og udland – der afgør, hvem af de nominerede, der skal have titlen. Og netop af denne grund anses titlen for at være meget prestigefuld.

Tidligere vindere af Årets Mandlige Fodboldspiller
2018: Christian Eriksen
2017: Christian Eriksen
2016: Kasper Schmeichel
2015: Christian Eriksen
2014: Christian Eriksen
2013: Christian Eriksen
2012: Daniel Agger
2011: William Kvist
2010: William Kvist
2009: Simon Kjær
2008: Martin Laursen
2007: Daniel Agger
2006: Christian Poulsen
2005: Christian Poulsen
2004: Jon Dahl Tomasson
2003: Morten Wieghorst
2002: Jon Dahl Tomasson
2001: Ebbe Sand
2000: Rene Henriksen

Spil på Årets Fodboldspiller 2019 hos Unibet

Unibet* er skarpe, når det kommer til odds på kåringer i sportsverden. Således er bookmakeren også tidligt ude med specials på ceremonien i Herning.

Spil på Årets Fodboldspiller*

Odds på Årets Fodboldspiller i Danmark

Spil på fodbold hos bookmakerne

Reklame.

bet365
nordicbet
unibet
betfair
bwin
bet25
leovegas
betfair spillebørs
comeon
888sport
mrgreen
tipwin
onsidebetting