Reklame*

Årets fodboldspiller odds

1Danish Fodbold Avard bliver afholdt d. 20. marts 2017. Her er der fire nomineret i kategorien "årets fodboldspiller". Kasper Schmeichel, Thomas Delaney, Christian Eriksen og Andreas Christensen. Du kan spille på vinderen af prisen hos bookmakerne, hvor vi her på siden har samlet de bedste odds på Årets Fodboldspiller. Hvem tror du, har haft det bedste fodboldår i 2016? Kanal 5 sender showet live.

Odds på Årets Fodboldspiller i Danmark

Odds på årets danske fodboldspiller 2016

I 2015 nuppede Kasper Schmeichel titlen, og i år er han også favorit til at vinde igen.

Kasper Schmeichel: 1,32 - SPIL HER >>
Christian Eriksen: 4,75 - SPIL HER >>
Thomas Delaney: 5,75 - SPIL HER >>
Andreas Christensen: 30,00 - SPIL HER >>

Kasper Schmeichel: Favoritten til Årets Fodboldspiller

Det er mange forundt at drømme om at følge i sin berømte fars fodspor, men det er få, der kan overkomme opgaven.

Kasper Schmeichel er en behagelig undtagelse, som i sæsonen 2015-2016 var med til en af de største sensationer i engelsk fodbold overhovedet.

Mens farmand, Peter Schmeichel, høstede store triumfer med Manchester United, stod det ingen steder i fremtidige historiebøger, at Leicester City skulle snuppe et mesterskab i verdens bedste liga.

Året forinden var Leicester nær rykket ud af Premier League, hvor kun en nærmest umenneskelig slutspurt gav dem en plads blandt de bedste, da den nye sæson blev blæst i gang.

Pludselig begyndte det bare at spille for klubben, som i Jamie Vady havde en farlig målscorer, i Ryad Mahrez en super playmaker, i Danny Drinkwater en hård midtbanehund, i Wes Morgan en stærk kaptajn i forsvaret og i Kasper Schmeichel en sikker og kanon målmand.

Gang på gang blev Leicester afskrevet, og især sidsteminuts-nederlaget mod Arsenal i februar blev anset som dødsstødet.

Men igen hev man sig op, og da Tottenham spillede 2-2 med Chelsea d. 2. maj, var sensationen en kendsgerning. Leicester City var engelske mestre med Kasper Schmeichel i en central rolle.

Også på landsholdet har Schmeichel etableret sig som sikker førstekeeper, så det har været et eventyrligt 2016 for den blonde keeper.

Spil på Kasper Schmeichel til odds 1,32 - KLIK HER >>

Christian Eriksen: Kan outsideren vinde?

Hele tre år i træk har Eriksen stået med trofæet, og det er ganske fortjent.

Middelfartdrengen nåede knap nok at snøre støvlerne i OB, før han blev solgt til Ajax Amsterdam, som altid har hat et kærligt øje til danske talenter.

Blot for at nævne nogle få stykker har Søren Lerby, Frank Arnesen, Jan Mølby, Jesper Olsen, Dan Petersen, Ole Tobiasen, Michael Laudrup, Brian Laudrup, Lasse Schøne og nu Kasper Dolberg været store navne i klubben.

Eriksen fik også kæmpe succes hos Ajax, hvor han med sin fine teknik og blik for spillet gjorde godt opmærksom på sig selv.

Efter 162 kampe, 33 mål og tre hollandske mesterskaber i træk skiftede han i 2013 til Tottenham for 100 millioner kroner i en sæson, hvor Londkonklubben havde solgt Gareth Bale for 800 millioner og købte otte nye spillere.

Dengang udtalte daværende træner Tim Sherwood, at man havde solgt Elvis og købt The Beatles. Om Eriksen er Ringo, Lennon, McCartney eller Harrisson skal lade stå usagt, men hans spil er lige så stor en fryd for øjet, som Beatles er for øret.

I sidste sæson var Tottenham uendelig tæt på at snuppe mesterskabet, men blev overhalet af både Leicester og ærkerivalerne fra Arsenal på sidste spilledag. En tredjeplads var dog den bedste placering i mange år for Spurs, som også blev belønnet med en plads i dette års Champions League.

Eriksen har desuden hævet sit niveau på landsholdet og har scoret tre mål i den nuværende VM-kvalifikation.

Spil på Christian Eriksen til odds 4,75 - KLIK HER >>

Thomas Delaney: Werder Bremens stærke midtbanespiller

Der var måske mange, rynkede lidt på næsen, da Thomas Delaney i en alder af 23 år blev gjort til anfører i FC København.

Men den krølhårede midtbanespiller beviste hurtigt, at det ikke var nogen tilfældighed, og han har nu i over den del sæsoner været en af de bedste spillere i den bedste hjemlige liga.

Thomas Joseph Delaney blev født 3. september 1991 på Frederiksberg, og det var naturligt for københavneren at joine KB og siden FC København.

Han fik sin officielle debut mod FC Nordvest i 2009 i en pokalkamp og blev samme sommer sendt op i førsteholdstruppen.

Her scorede han i sin internationale debut mod FK Mogren, inden den første Superligakamp blev hans d. 9. august i en kamp mod SønderjyskE, hvor han afløste Atiba Hutchinson.

I 2013 forlængede han for to år og fik trøje nummer otte og etablerede sig for alvor med stærke præstationer i Champions League mod Juventus, Real Madrid og Galatasaray.

I 2014 forlængede han kontrakten til 2017 og blev senere anfører. Siden er det gået med raketfart op ad rangstigen for den hårdtarbejdende midtbanemand.

Hurtigt blev han en kæmpe profil i Superligaen og er nu også fast mand i den danske landsholdstrup. Det er tydeligt, at landsholdet skal bygges op omkring spillere som ham, Christian Eriksen, Pierre-Emile Højbjerg, Yussuf Poulsen og Kasper Dolberg i fremtiden.

Delaney spiller nu Werder Bremen, som han blev solgt til for 30 millioner kroner. Inden da havde han været med til at spille FC København i Champions League, hvor man i skrivende stund går videre i enten kongeligaen eller Europa League.

2016 har i den grad været god ved Thomas Delaney.

Spil på Thomas Delaney til odds 5,25 - KLIK HER >>

Andreas Christensen: Danmarks nye forsvarstalent

20-årige Andreas Christensen har været på alle læber de seneste par år. Han spillede i Brøndby i sine unge år fra 2004-2012, og derefter skiftede han til storholdet Chelsea. Her var på deres ungdomshold i knapt tre år, inden at han d. 28. oktober 2014 fik sin debut fra Chelsea.

Andreas Christensen fik dog ikke meget spilletid i Chelsea, og derfor blev han lejet ud til Borussia Monchengladbach i Tyskland. Her har danskeren haft stor succes. Han har spillet over 50 kampe for klubben, og han har været en vigtig mand for tyskerne i forsvaret.

Han spiller nu sin anden sæson for Borussia Monchengladbach i denne sæson, og der er ikke de helt store chancer for, at han skal tilbage Chelsea foreløbigt.

I sæsonen 2015/2015 blev han kåret som den bedste spiller i Borussia Monchengladbach. Han har spilelt otte landskampe for Danmark, og han er helt sikkert fremtidens mand på landsholdet.

Spil på Andreas Christensen til odds 30,00 - KLIK HER >>

Sådan kåres Årets Fodboldspiller 2017 i Danmark

Som det første led i kåringen får alle hold i Danmarksturneringen muligheden for at nominere op til 10 spillere til titlen.

De fem spillere, som har fået flest stemmer, kommer på en stemmeseddel, og så vælger DBU fire spillere, som skal kæmpe om endelige titel.

Det er kombination af jury og seer-afstemninger, som afgør, hvem der bliver "Årets Fodboldspiller" ved Danish Fodbold Award.

Dansk Fodbold Award blev kåret for første gang i 2006. Der bliver uddelt 12 priser i alt.

Tidligere vindere
2015: Kasper Schmeichel
2014: Christian Eriksen
2013: Christian Eriksen
2012: Daniel Agger
2011: Christian Eriksen
2010: Dennis Rommedahl
2009: Nicklas Bendtner
2008: Martin Laursen
2007: Dennis Rommedahl
2006: Christian Poulsen

Odds på Årets Fodboldspiller i Danmark

13-12-2016 15:24

Spil på fodbold hos bookmakerne

Reklame.

bet365
betfair
888sport
1
bwin
nordicbet
leovegas
3
betsafe
cashpoint
betfair2
unibet
jetbull
betstars