Reklamelink*

Årets Fodboldspiller odds

1Kåringen af Årets Mandlige Fodboldspiller 2018 finder sted ved gallashowet Sport 2018 i Herning d. 5. januar. Ligesom sidste år er det spillerne Kasper Schmeichel, Christian Eriksen og Thomas Delaney, der er nomineret til prisen. Vinder Tottenham-profilen for femte gang, eller bliver han snydt på målstregen af Leicester-keeperen? Vi bringer de bedste odds på Årets Fodboldspiller 2018.

Odds på Årets Fodboldspiller i Danmark

Odds på årets danske fodboldspiller 2018

Bookmakernes oddssætning afslører, at tiltroen er størst til Kasper Schmeichel. Så følger Christian Eriksen, og så kommer Thomas Delaney.

Kasper Schmeichel: 1,25 - SPIL HER >>

Christian Eriksen: 4,00 - SPIL HER >>

Thomas Delaney: 15,00 - SPIL HER >>

Odds senest opdateret d. 30/11 kl. 13:49. Odds kan ændre sig.

Kasper Schmeichel: Favoritten til Årets Fodboldspiller

Kasper Schmeichel, der har dagligdagen hos engelske Leicester, var en af de helt store oplevelse på det danske landshold ved VM-slutrunden i Rusland. Han markerede sig særligt med hele tre straffesparksredninger i kvartfinalen mod Kroatien, hvoraf den ene redning kom på et fuldstændigt vitalt tidspunkt efter 116 minutter i den forlængede spilletid (de to andre kom i den efterfølgende straffesparkskonkurrence). Kasper Schmeichel fungerer som vice-anfører på landsholdet (det gør han i øvrigt også på klubholdet).

Det er imidlertid ikke kun på landsholdet, at Kasper Schmeichel har spillet en nøglerolle. Han har været en sikker sidst skanse på Leicester-mandskabet, og her har han senest også ageret samlingspunkt i kølvandet på klubejerens tragiske dødsfald.

Kasper Schmeichel vandt titlen som Årets mandlige fodboldspiller i 2016, da han førte Leicester til et historisk Premier League-mesterskab.

Spil på Kasper Schmeichel til odds 1,25 - KLIK HER >>

Christian Eriksen: Kan outsideren vinde?

Christian Eriksen har været den helt store offensive kreatør på landsholdet. Hans mindeværdige hattrick i Irland sendte os med til slutrunden (det blev han honoreret for med titlen i 2017), og man behøver bare at skele til statistikken for landsholdets kampe med og uden Eriksen for at se, hvor stor en betydning Tottenham-profilen har (både som oplægger og afslutter).

Christian Eriksen har, ligesom Kasper Schmeichel, hverdagen i en af verdens stærkeste ligaer, nemlig Premier League. Den danske magiker tørner ud for Tottenham på den offensive midtbane, og hvis han ikke selv scorer, sætter han gerne målmaskinen Harry Kane fornemt i scene.

Christian Eriksen har vundet titlen som Årets mandlige fodboldspiller i både 2017, 2015, 2014 og 2013.

Spil på Christian Eriksen til odds 4,00 - KLIK HER >>

Thomas Delaney: Dortmunds stærke midtbanespiller

Thomas Delaney er kravlet endnu et trin op på succes-stigen med sit skifte fra Werder Bremen til det aktuelle Bundesliga-tophold Dortmund. Den 27-årige Frederiksberg-fødte midtbanedynamo er kendt for sit store arbejdsraseri, og det har kollegaerne nydt godt af på både klub- og landshold.

Thomas Delaney spillede en nøglerolle på det landshold, der leverede så flot ved VM i Rusland.

Spil på Thomas Delaney til odds 15,00 - KLIK HER >>

Sådan kåres Årets Mandlige Fodboldspiller 2018 i Danmark

Det er medlemmerne af Spillerforeningen, der kårer Årets Mandlige Fodboldspiller ved afstemning. Det er således kollegaerne – danske spillere i ind- og udland – der afgør, hvem af de nominerede, der skal have titlen. Og netop af denne grund anses titlen for at være meget prestigefuld.

Tidligere vindere af Årets Mandlige Fodboldspiller
2017: Christian Eriksen
2016: Kasper Schmeichel
2015: Christian Eriksen
2014: Christian Eriksen
2013: Christian Eriksen
2012: Daniel Agger
2011: William Kvist
2010: William Kvist
2009: Simon Kjær
2008: Martin Laursen
2007: Daniel Agger
2006: Christian Poulsen
2005: Christian Poulsen
2004: Jon Dahl Tomasson
2003: Morten Wieghorst
2002: Jon Dahl Tomasson
2001: Ebbe Sand
2000: Rene Henriksen

Odds på Årets Fodboldspiller i Danmark

Spil på fodbold hos bookmakerne

Reklame.

bet365
888sport
betfair
bethard
bwin
leovegas
comeon
mrgreen
betfair2
unibet
betstars
nordicbet