Reklame*

æresdivisie

Æresdivisionen: Live stream

Live stream Æresdivisionen Som dansk fodboldentusiast med forkærlighed for hollandsk fodbold, findes der ikke et hav af muligheder for at følge sin kærlighed. Hos bet365* kan du dog spille på og live streame Æresdivisionen og dermed følge med i de mange danske talenters udvikling i det hollandske. Udover det store danske islæt, består Æresdivisionen også af store talenter samt etablerede profiler fra andre nationer. Især Ajax og PSV Eindhoven er kendt som hold, der ofte producerer talenter på allerhøjeste niveau. Læs videre for at undersøge, hvordan du opretter en spillekonto hos bet365* og dermed får mulighed for at se og ikke mindst spille på hollandsk fodbold.

Stream og spil på Æresdivisionen hos bet365 - KLIK HER!*

Få adgang til live streaming af Æresdivisionen

Følg guiden forneden og giv dig selv mulighed for at følge den bedste hollandske fodboldrække ved at bette og live streame.

1. Gå til bet365.dk - KLIK HER!*

2. Opret konto / log ind

3. Sørg for at have penge på din spillekonto

4. Gå til "Live billeder" i top-menuen

5. Vælg din kamp fra Æresdivisionen

OBS. Geo-restriktioner gælder. Ændringer kan forekomme. Du kan spille på og streame sport hos bet365*, hvis du har penge stående på din spilkonto. Der tages forbehold for fejl og ændringer.

Stream og odds på Æresdivisionen hos bet365 - KLIK HER!*

Regler og Vilkår for live streaming hos bet365*

Hvis du vil spille eller live streame kampe hos bet365* kræver det, at du har penge stående på din spillekonto, men live streaming er også mulig, hvis du har placeret et væddemål inden for 24 timer.

Historien om Æresdivisionen

Som den garvede seer af hollandsk fodbold nok allerede ved, så er Ajax den mest succesfulde klub i landet. Med 33 mesterskaber siden ligaens begyndelse tilbage i 1888, er Ajax klart det mest vindende hold. I de senere år har mesterskabskampen stået mellem netop Ajax og PSV, dog afbrudt af et enkelt mesterskab til både AZ Alkmaar og FC Twente i henholdsvis 2008 og 2009. Den hollandske liga og dertilhørende hollandske klubber er alment kendt som et mekka for unge, talentfulde spillere. Blandt andet Dennis Bergkamp, Marc Overmars, Memphis Depay og sågar danske Christian Eriksen har fået en stor del af deres fodboldopdragelse i hollandske klubber.

Spilletidspunkter i Æresdivisionen

Kampene i den bedste hollandske liga spilles oftest fredag, lørdag og søndag, men der kan også forekomme kampdage i midten af ugen. Kamptidspunktet varierer meget fra kamp til kamp, hvor der kan spilles klokken 12:45 såvel som klokken 20:00. Kampe der spilles fra mandag til fredag spilles dog altid om aftenen.

Stream og spil på Æresdivisionen hos bet365 - KLIK HER!*

Gode alternativer til Æresdivisionen

Hvis du er interesseret i mindre ligaer som den hollandske, har bet365* også kampe med odds og live streaming fra lignende ligaer, blandt andet den portugisiske, den belgiske og den russiske.

Den portugisiske Liga Sagres
Ligesom den hollandske liga er den bedste portugisiske række heller ikke ligeså eksponeret som de allerstørste ligaer i England, Spanien og Tyskland. Til gengæld kan du følge Porto og Benficas indædte kamp for at hjemtage trofæet. De to klubber har forbedret sig drastisk i de seneste år, hvor det også i Europa er blevet til yderst bemærkelsesværdige præstationer.

Jupiler League i Belgien
Belgisk fodbold er virkelig kommet på verdenskortet på det seneste, hvilket både kommer til udtryk i landsholdsøjemed, men også i landets klubfodbold. Danske hold har blandt andet lært om belgiernes fremtræden på scenen, da Club Brügge ekspederede både Brøndby, FC Midtjylland og FCK ud af Europa League et år. Belgisk fodbold er ligesom hollandsk fodbold i besiddelse af enorme talenter, som uomtvisteligt kommer til at gøre indtog i europæisk fodbold de kommende år.

Russian Premier League
Den bedste russiske liga består, lige som den hollandske, af et stort skel mellem de bedste og de dårligste hold. De store hold som CSKA Moskva og Zenit Sankt Petersborg er yderst dominerende, ligesom Ajax og PSV er det i Holland. Du kan altså med fordel sætte dig til at se og spille en masse på fodbold hos bet365*.

Alle de nævnte ligaer er mulige at spille på og følge via live streaming hos bet365*.

Live stream Æresdivisionen hos bet365

27-11-2015 15:12