X Factor oddsX Factor odds 2016

X Factor er uden tvivl Danmarks mest populære underholdningsprogram på TV. Vi har samlet de bedste odds fra bookmakerne til dig på finalen. Hver fredag følger mellem én og to millioner seere med, når Blachman & co. vurderer deltagerne. Derfor er det også populært at oddse på X Factor, hvilket har fået os til at fremskaffe de bedste X Factor odds nedenfor - både på vinder og næste afstemning/udstemning. Sæsonen er snart slut, og nu kan oddse på finalen i X Factor 2016. Vi opdaterer løbende nedenfor.

Odds på X Factor 2016

Odds på X Factor 2016

Nedenfor har vi samlet og sammenlignet de bedste odds på vinderen af X Factor fra alle danske bookmakere, som tilbyder odds på talentshowet.

Reem: 1,75 - SPIL HER >>
Embrace: 2,25 - SPIL HER >>
Alex: 10,00 - SPIL HER >>

Oddsene gælder til finalen fredag d. 1. april 2016.

Se odds på næste udstemning/afstemning til højre.

Spil på X Factor-finalen 2016 og få velkomstbonus - klik her!

Bookmakere med odds på X Factor

Her er de fem bookmakere, der typisk har de bedste odds på X Factor uge efter uge.

- Bet365
- Danske Spil
- Betfair
- 888sport
- Nordicbet

Spil på X Factor-finalen 2016 og få velkomstbonus - klik her!

Odds tips til X Factor 2016

Her på SpilXperten.com vil vi hver fredag komme med spilforslag til de bedste X Factor odds, når vi finder noget godt. Det vil vore egne eksperter, som finder de bedste odds og tips til X Factor Danmark, og du kan så vælge at følge dem, hvis du har lyst. Du finder eksperternes bud på de bedste X Factor odds i toppen af menu, hvor der står "Eksperttips".

Årets ni finalister/deltagere i musikshowet

Læs alt om de ni deltagere, som er med i X Factors liveshows.

Reem
17-årige Reem går til dagligt i 1.g på Lyngby Gymnasium. Hun bor i Valby med sin palæstinensiske familie og bruger det meste af sin fritid på at danse og synge. Reems største ønske er at kunne gøre en forskel med sin musik, på samme måde som hendes forældre gjorde en forskel for hende ved at bosætte sig i Danmark for 25 år siden.

Embrace
Anilde og Azilda udgør soul-gruppen Embrace. De to søstre på blot 22 og 19 år er oprindeligt fra Angola, men er vokset op i Holstebro. De har begge sunget fra barnsben og deltaget i adskillige korgrupper og musicals. Når du hører dem synge, er det tydeligt, at deres største inspiration er Beyoncé – både musikalsk, men også tekst- og performancemæssigt.

Andrew Murray
Engelske Andrew har sunget siden han var 19 år gammel, primært på forskellige engelske barer og på gaden i København. Når han ikke har travlt med at arbejde eller se sin 21-årige datter, spiller Andrew i tre forskellige bands. Den musikalske inspiration finder han bl.a. i Led Zeppelin forsangeren Robert Plant og Prince.

Alex
22-årige Alex er født i Paris, men bor i dag i Nærum, hvor han arbejder som tjener. Hans store idoler er Jack Johnson, Frank Ocean og Paolo Nutini. Det afspejles tydligt i hans guitar performances, som er inspireret af hans tidligere musiklærer, der lærte ham at holde af musikken.

Mads Christian
Den yngste i deltagerfeltet er 16-årige Mads Christian, der til dagligt går i 1.g på Gammel Hellerup Gymnasium. Han optræder gerne med sin guitar, men står også alene på scenen. Mads Christians store forbillede er Justin Bieber, og det var såmænd også Bieber-hittet Love Yourself, der gav Mads Christian en plads i live programmerne.

Sarah Glerup
Sarah Glerup skiller sig lidt ud fra resten af deltagerne, da hun er født med sygdommen muskelsvind og synger derfor ved hjælp af en respirator. Til dagligt er hun politisk aktiv og arbejder i kommunikationsafdelingen hos Enhedslisten. Sarahs musikalske idoler er Tom Waits og Tori Amos, som er kendt for at bruge musikken til at fejre mangfoldigheden.

Jacob Bering
Jyske Jacob Bering er 23 år og laver både sin egen musik og tekster. Her inspireres han særligt af Jack Johnson, Amy Winehouse og Michel Jackson. Jacob karakteriserer sig selv som en drømmer, hvorfor han virkelig lever sig ind i sin musik, når han træder på scenen. Personligt drømmer han om at stifte familie og leve af musik, kærlighed og kildevand.

The Competition
Kristoffer og Theis er begge 21 år og opvokset i Nordjylland. Deres livslange venskab har styrket deres fælles kærlighed til musikken og de inspireres bl.a. af Blink 182, Oasis og Tom DeLonge. De to nordjyder er begge studerende, men når de ikke sidder på skolebænken, mødes de ofte i Theis’ hjemmestudie for at finpudse deres vokal.

Clifforth & Hein
Deltagerfeltets ældste deltagere er Torben og Frank på 47 og 43 år. De to venner har en hård fortid i misbrugsmiljøet, hvor de mødte hinanden for første gang. De er begge ude af den kriminelle løbebane og har fundet hinanden og lykken igen i musikken. Til dagligt arbejder Torben som psykoterapeut og misbrugsbehandler og Frank som pædagog.

Spil på X Factor-finalen 2016 og få velkomstbonus - klik her!

Dommerne

Læs alt om de tre dommere i X Factor. To gamle kendinge og en enkelt ny (i 2016-regi) udgør trioen.

Thomas Blachman
Den nok mest karakteristiske om omdiskuterede dommer i dommerpanelet er Thomas Blachman, som er med for ottende gang i år. Den succesfulde producer, der også er jazzmusiker og komponist, har selv arbejdet sammen med sin med-dommer Remee i 1994. Blachman deltog selv i det danske Melodi Grand Prix i 1996 med nummeret Røde Kinder og har også været med-dommer på talent-programmet Idol. Blachmans image som værende filosofisk på den ene side og meget direkte og hård i tonen på den anden side, har resulteret i adskillige DR-programmer om ham selv.

Dette år er Blachman mentor for kategorien Solister over 23, hvor han skal sørge for at få Jacob Bering, Sarah Glerup og Andrew Murray igennem alle live programmerne og i finalen. Blachman har flere gange skullet lede solister over 23 år igennem programmet, men det var faktisk først som mentor for Grupperne, at han fik rigtig succes. I 2014 vandt pop-duoen Anthony Jasmin nemlig under Blachmans supervision og skrev dermed historie, da dette var første gang en gruppe havde vundet det danske X Factor.

Spil på X Factor-finalen 2016 og få velkomstbonus - klik her!

Remee
Sangskriveren og produceren Remee er i år med i X Factor for sjette gang. Han er født i 1974, men havde allerede sin musikalske debut som 15-årig. Han har selv været del af gruppen Sound & Seduction, men har senere brugt mere tid som producer end musiker, hvor han bl.a. har arbejdet med kunstnere som S.O.A.P, Robyn og Blue. Som sangskriver har Remee over 60 hits på CV’et, som er blevet solgt og hørt i hele verden. Udover at være X Factor dommer har Remee et produktionsselskab og en natklub i København. Privat bor han med sin kæreste og deres nyfødte barn.

Remee repræsenterer i år den frygtede Gruppe-kategori, som består af The Competition, Embrace og Clifforth & Hein. Remee er den i dommerpanelet, som har været involveret i flest X Factor sejrer. Han var nemlig mentor for den første X Factor vinder i Danmark, Martin, og står også bag sidste års vinder Emilie Esther.

Spil på X Factor-finalen 2016 og få velkomstbonus - klik her!

Mette Lindberg
Debutanten Mette Lindberg er i år del af dommerpanelet i stedet for Lina Rafn. Hvis du skulle være i tvivl, så er Mette forsangeren i pop-gruppen The Asteroids Galaxy Tour, som hitter både i Danmark og udlandet med sange som The Golden Age og Heart Attack. Hun har bl.a. optrådt med kunstnere som Amy Winehouse og turneret i hele verden. I 2012 blev Mette nomineret til en DMA for Årets Danske Kvindelige Kunstner, da hun også skriver sine sange selv.

Mette Lindberg har altså ikke siddet i X Factors dommerpanel før, men der er pres på fra første show. Det står nemlig lige mellem de mandlige og kvindelige dommere, som begge har vundet fire programmer hver. Mette skal være mentor for kategorien solister under 23 som rent statistisk har gode chancer for at vinde. Her skal hun hjælpe Reem, Alex og Mads Christian mod finalen.

Spil på X Factor-finalen 2016 og få velkomstbonus - klik her!

X Factor 2016 og koncept

Konceptet i X Factor er ganske simpelt. Så mange håbe- og talentfulde personer som muligt går til audition (i Aarhus og København), hvor de tre dommere udvælger dem, de mener, har en chance og dermed også X Factor til gøre sig i musikbranchen. Når et stort antal deltagere er siet fra via auditions, afholder dommerne bootcamps og efterfølgende superbootcamps, som skal ”skille fårene fra bukkene”. I løbet af denne fase af X Factor tildeles hver dommer også en af de tre kategorier, som de skal være mentor for og støtte i resten af programmet. Herefter går det løs med live shows direkte fra DR Byen, og det her, du begynder at kunne spille på X Factor odds. Løbende sorteres deltagerne fra, indtil tre er tilbage. Disse dyster om titlen som vinder af X Factor 2014.

Spil på X Factor-finalen 2016 og få velkomstbonus - klik her!

(Sjove) facts om X Factor på DR1

- Den omtalte dommer Thomas Blachman har, trods sine mange sæsoner, kun vundet programmet én gang. Han været med i alle sæsonerne bortset fra én, men har alligevel efter næsten hver sæson proklameret, at han ikke ville fortsætte i den efterfølgende programserie. Men hverken Blachman eller X Factor vil være foruden hinanden, og det forstår man godt, når man ser programmerne.

- Det står helt lige mellem de mandlige og kvindelige dommeres sejre. Hvert køn har nemlig vundet programmet fire gange hver! Remee og Pernille Rosendahl har begge vundet to programmer hver.

- Hvert år ser det ud til at være en ganske bestemt kategori, som dommerne frygter at skulle supervisere: Grupperne. Det er kun lykkedes en gruppe af vinde X Factor én gang, og det var i sæson 7 i 2014, hvor Blachmans gruppe Anthony Jasmin løb af sted med sejren.

- Ofte får musikkunstnere et en-stavelsesnavn for at gøre dem mere unikke og kommercielle, men faktisk har alle otte X Factor vindere haft minimum to stavelser.

- I år afvikles X Factor finalen d. 1. april i stedet for i slut marts, som det har været de tidligere år.

- I denne niende sæson er det skuespillerinden Sofie Linde Lauridsen, som skal være vært. Hun er bl.a. kendt fra børnekanalerne DR Ultra og Ramasjang. Tidligere år har Lise Rønne, Signe Mussmann, Signe Molde og Eva Harlou været værter på programmet.

Odds på X Factor 2016

Af Peter Larsen
Google+: 

Odds på afstemning

Hvem bliver stemt ud af X Factor næste gang? Vi har oddsene på afstemningen om hvem, der siger farvel og tak.

Der er ingen afstemning i finalen d. 1. april 2016 om hvem, der skal ryge ud. Alle tre deltagere på lige vilkår om at vinde.

Du kan derimod se oddsene til venstre på hvem, der rent faktisk vinder X Factor 2016.

Bookmakere med X Factor

Bet365
888sport
danskespil
betfair
bwin
unibet
betsafe
nordicbet
jetbull
cashpoint
betfair2
betonfinance