Wimbledon odds1

Vil du spille på Wimbledon 2016? Så tjek vores grundige optakt med favoritterne og ikke mindst oversigt med Wimbledon odds, som er det bedste bookmakerne har at tilbyde dig. Der er odds på vinderen af turneringen hos både herrer og damer, men også en top 3 med de bedste bookmakere til at oddse på de mange daglige kampe ved Wimbledon. Du får også adgang til at se et kæmp udvalg af tenniskampene direkte. God fornøjelse!

Odds på Wimbledon 2016

Odds på Wimbledon 2016

Nedenfor kan du se og spille på de bedste odds på vinderen af Wimbledon 2016.

Vinder hos herrer
Novak Djokovic: 1,72 - SPIL HER >>
Andy Murray: 4,00 - SPIL HER >>
Roger Federer: 11,00 - SPIL HER >>
Milos Raonic: 13,00 - SPIL HER >>

Stan Wawrinka: 19,00 - SPIL HER >>
Nick Kyrgios: 23,00 - SPIL HER >>
Dominic Thiem: 26,00 - SPIL HER >>
Kei Nishikori: 29,00 - SPIL HER >>

Vinder hos kvinder
Serena Williams: 2,62 - SPIL HER >>
Garbine Muguruza: 6,50 - SPIL HER >>
Petra Kvitova: 7,00 - SPIL HER >>
Victoria Azarenka: 11,00 - SPIL HER >>

Madison Keys: 15,00 - SPIL HER >>
Angelique Kerber: 26,00 - SPIL HER >>
Simona Halep: 26,00 - SPIL HER >>
Caroline Wozniacki: 51,00 - SPIL HER >>

Bookmakere (med de bedste odds) til Wimbledon

Alle bookmakere har selvfølgelig odds på Wimbledon, men nogle er bedre end andre. Vi har her udvalgt de tre bedste, som slår positivt ud på at have bedste odds og størst spiludvalg.

1. Bet365 (100 % bonus op til 1.000 kroner)
Hos Bet365 får du det suverænt største spiludvalg på alle kampe ved Wimbledon. Både før kampstart og LIVE er Bet365 i en klasse for sig. For dig, der vil oddse på tennis og Wimbledon, er dette derfor vores nummer 1. Tilmed får du lov til at se alle kampe gratis og direkte.

Opret gratis konto hos Bet365 nu - KLIK HER!

2. Betfair (300 % bonus op til 3.000 kroner)
Betfair tilbyder dig både den almindelige bookmaker, men helt unikt har de også en spillebørs til Wimbledon. Her kan du købe og sælge odds på alle udfald under turneringen sammen med andre spillere. En rigtig god funktion, som kan sikre dig lige præcis de odds, du ønsker. Samtidig får du Danmarks største bookmaker-bonus på 3.000 kroner.

Opret gratis konto hos Betfair nu - KLIK HER!

3. 888sport (100 % bonus op til 1.200 kroner)
888sport tilbyder alle nye spillere en 100 % bonus op til 1.200 kroner. Du får desuden nogle af de allerbedste odds på vinderne af kampene, ligesom udvalget af live betting er enormt. Du kan desuden lukke dine væddemål før tid, hvis du vil score gevinsten før kampen er slut.

Opret gratis konto hos 888sport - KLIK HER!

Favoritter ved Wimbledon 2016

Novak Djokovic
Den 29-årige serber har vundet de seneste to udgaver af Wimbledon, og er storfavorit til at løbe med sejren for tredje år i træk. Han er klar nummer 1 på ATP-ranglisten, og har vundet årets to første Grand Slams; Australian Open og French Open. På nuværende tidspunkt er Djokovic derfor regerende mester i samtlige fire Grand Slam-turneringer, og den største favorit til at vinde årets udgave af Wimbledon.

Andy Murray
29-årige Andy Murray har været Djokovics finalemodstander i årets to første Grand Slam-turneringer, men har tabt begge finaler. Murray vandt Wimbledon i 2013, og briten har ofte stor opbakning fra de mange britiske fans til Wimbledon, hvilket måske kan medvirke til at føre ham frem til endnu en finalekamp mod Djokovic. Andy Murray er placeret som nummer 2 på ATP-ranglisten.

Roger Federer
Den 34-årige schweizer har fortsat rekorden for antal vundne Grand Slam-turneringer, men sidst han vandt en Grand Slam titel var dog tilbage i 2012, hvor han kunne hæve netop Wimbledon-trofæet. Roger Federer ved, hvad der skal til for at vinde Wimbledon, da han har formået dette, ikke mindre end syv gange siden 2003. Sidste år nåede han til semifinalen, hvor han blev slået ud af Andy Murray.

Milos Raonic
25-årige Milos Raonic har kæmpet sig op ad ATP-ranglisten, hvor han på nuværende tidspunkt er placeret som nummer 7. Canadierens bedste Grand Slam-resultat i 2016 var en semifinaleplads Australian Open, og nu skal han som outsider forsøge at spille sig så langt som muligt i årets Wimbledon.

Og så til damerne.

Serena Williams
Den 34-årige amerikaner har i alt vundet 21 Grand Slam-turneringer, og er forsvarende mester i Wimbledon. I 2016 har hun ikke vundet nogen Grand Slams indtil videre, men er dog nået helt til finalen i både Australian Open og French Open. Her har hun måtte se sig slået af henholdsvis Angelique Kerber og Garbiñe Muguruza. Amerikaneren er dog stadig nummer 1 på WTA-ranglisten, og den klart største favorit til at vinde årets Wimbledon.

Garbine Muguruza
Den blot 22-årige Garbine Muguruza vandt den seneste Grand Slam, French Open, hvor hun besejrede Serena Williams. Det var hendes første Grand Slam-titel, men med hendes alder taget i betragtning, kan man være sikker på, at det ikke bliver den sidste. Muguruza indtager andenpladsen på WTA-ranglisten, og bookmakerne forventer, at hun er en af dem, der kan true Serena Williams i den kommende Wimbledon-turnering.

Petra Kvitova
Petra Kvitova er 26 år og har allerede vundet Wimbledon-turneringen to gange, hvoraf den seneste var i 2014. Wimbledon er den eneste Grand Slam, som hun har vundet, og derfor er det altså nogle år siden hun senest har vundet en stor turnering. I år får hun dog endnu et forsøg på at hente sin tredje Wimbledon-titel.

Victoria Azarenka
Den 26-årige hviderusser har vundet to Grand Slam-turneringer i sin karriere. Begge sejre er kommet i Australian Open, og hun har dermed ikke vist sit værd på den helt store græsscene i Wimbledon. I 2011 og 2012 kvalificerede hun sig dog til semifinalerne men siden da, er det ikke blevet til mange sejre i turneringen.

Danskerne ved Wimbledon

Caroline Wozniacki
Danskeren er ikke spået mange chancer for at vinde turneringen. Dette underbygges af, at Caroline Wozniacki endnu ikke har vundet en Grand Slam-turnering. Desuden har Wozniacki ikke leveret gode resultater i de seneste sæsoner, hvor danskeren har kæmpet med formen, og er røget langt ned ad WTA-ranglisten.

Frederik Løchte Nielsen
I 2012 blev Frederik Løchte Nielsen den første dansker nogensinde til at vinde Wimbledon. Titlen blev vundet sammen med den daværende double-makker Jonathan Marray. Siden da har danskeren skiftet partner flere gange, og han spiller nu sammen med Gilles Müller fra Luxembourg. Siden Løchtes Wimbledon-triumf i 2012 er det dog ikke blevet til de store resultater, og det er endnu uvist, om han vil komme til at deltage i årets Wimbledon-turnering.

Se Wimbledon hos Bet365

Du kan se alle kampe ved Wimbledon gratis hos Bet365, så længe du har en konto hos dem. Kontoen er gratis at oprette, og eneste krav for adgang til live streamingen er, er du har pengene stående på kontoen. Så længe, du har det, kan du se alt det, du vil fra Wimbledon.

1. Gå til Bet365.dk - klik her!

2. Opret konto / log ind

3. Sørg for, at der er minimum én krone på kontoen

4. Gå til "Live billeder" i top-menuen og vælg tennis

5. Vælg en kamp og se den gratis

Se Wimbledon 2016 direkte hos Bet365 - KLIK HER!

Om Wimbledon

Wimbledon blev grundlagt i 1877, og er den ældste og mest prestigefyldte tennisturnering, der findes. Turneringen er en af de fire Grand Slam-turneringer, men Wimbledon er den eneste, som spilles på græs. Græsunderlaget er det hurtigste underlag, og der stilles derfor store krav til spillerne. Wimbledon er en meget traditionsrig turnering, og det bærer den i høj grad præg af. Eksempelvis er der en streng dresscode, der stiller krav til, at spillerne stiller op i overvejende hvid spilledragt. Derudover forventes det, at spillerne tiltaler hinanden som mister, miss eller mistress.

Wimbledon afholdes i London på banerne, der tilhører The All England Lawn Tennis & Croquet Club. Den mest kendte bane er Centre Court, som lægger græs til både finale og præmieoverrækkelsen. Alle legenderne indenfor tennis har spillet på Centre Court, og det er således også sportens allerstørste stjerner, der er at finde på listen over Wimbledon-vindere.

Odds på Wimbledon 2016

Af Peter Larsen
Google+: 

Bookmakere til Wimbledon

Bet365
888sport
danskespil
bwin
betfair2
nordicbet
unibet
cashpoint
betsafe
888sport
betfair2
jetbull