Vild med dans odds

Vild med dans odds i 2016Vild med dans er programmet, der begejstrer befolkningen med flotte dansetrin og nervepirrende afstemninger. 13. sæson løber over skærmen på TV 2 fra fredag d. 9. september klokken 20:00, og så fortsætter det ellers til finalen i slutningen af november. Vi har her samlet de bedste Vild med dans odds på TV-programmet, som du kan oddse på før og under hver udsendelse. Du kan spille på vinderen og hvem, der ryger næste gang ved afstemning og udstemning.

Spil på Vild med Dans 2016

Odds på Vild med Dans 2016

Nu kan du oddse på, hvem der løber med sejren i Vild med dans. Vi har samlet de bedste odds på vinderparret.

Mille Dinesen (Mads Vad): 3,75 - SPIL HER>>

Laura Bach (Michael Olesen): 4,00 - SPIL HER>>

Sarah Mahfoud (Morten Kjeldgaard): 4,50 - SPIL HER!

Julie Bertelsen (Marc Christensen): 6,00 - SPIL HER>>

Thomas Buttenschøn (Mie Moltke): 8,00,00 - SPIL HER>>

Mathias Käki Jørgensen (Mille Funk): 12,00 - SPIL HER>>

Lene Beier (Frederik Nonnemann): 75,00 - SPIL HER>>

Kirsten Siggard (Thomas Evers Poulsen): 22,00 - SPIL HER>>

Gorm Wisweh (Sofie Kruuse): 35,00 - SPIL HER>>

Søren Fauli (Karina Frimodt): 50,00 - SPIL HER>>

Ovenfor ser du vinder-odds på Vild med dans 2016, som afvikles fra fredag d. 9. september. Der er spilstop hver fredag klokken 20:00, lige inden programmet begynder. Held og lykke med dine spil på Vild med Dans!

13. sæson af Vild med dans fra 9. september 2016

Vild med Dans er et af de mest populære TV-programmer i Danmark, og populariteten bliver næppe mindre i 13. sæson, hvor folkene bag dansekonkurrencen har samlet et stærkt felt. På grund af de høje seertal og succesen i Danmark, tilbyder bookmakerne en lang række odds på Vild med Dans. Det vil de også gøre i 2016, og selvom det ikke er alle bookmakere, der tilbyder muligheden for at oddse på Vild med Dans, så har du flere forskellige spiludbydere at vælge imellem.

Bet365, Nordicbet og Unibet er typisk de bookmakere, der tidligst har odds – og samtidig de bedste af slagsen – på Vild med Dans. Spilmulighederne varierer fra bookmaker til bookmaker, men de typiske spilmuligheder er følgende: Vinderen af Vild med Dans 2016, hvem bliver stemt ud i næste udsendelse og hvilket af to par sat op mod hinanden klarer sig bedst.

Spil på Vild med dans og få op til 1.000 kroner i bonus hos Bet365 - klik her!

Odds tips til Vild med Dans 2016

Her på SpilXperten har vi en dedikeret ekspert, som har stor fokus på underholdningsprogrammer som Vild med Dans. Han vil, når han finder gode spil fra 2016-udgaven, poste dem på forsiden af SpilXperten. På den måde kan du få de bedste odds til danseprogrammet, uden du selv kan til at undersøge og analysere de forskellige deltagere, folks pointstemmer og meget mere. Alle odds-tips til Vild med Dans stilles selvfølgelig gratis til rådighed.

Spil på Vild med dans og få op til 1.000 kroner i bonus hos Bet365 - klik her!

Bookmakere med odds på Vild med Dans

Ikke alle danske bookmakere har odds på Vild med Dans, og nogle tilbyder bedre odds og udvalg end andre. Nedenfor har vi samlet de fire bedste bookmakere, som tilbyder spil på Vild med Dans 2016.

Bet365
Bet365 var oprindeligt den første bookmaker med odds på Vild med Dans, og de er stadig oftest dem, der først har odds ude på fredagens omgang dans. Oddsene er også i den høje ende i forhold til andre bookmakere. Du får endda op til 1.000 kroner i bonus, hvis du oddser på Vild med Dans hos bet365.

Spil på Vild med Dans hos Bet365 - klik her!

Danske Spil
Som Danmarks største bookmaker med kæmpe fokus på alt, der rører sig i Danmark, er Danske Spil selvfølgelig et oplagt valg til Vild med dans. De er forholdsvis hurtigt ude med odds og leverer et produkt til dig, der vil spille på dansen, næsten på niveau med Bet365.

Spil på Vild med Dans hos Danske Spil - klik her!

Nordicbet
At Nordicbet har fuld fokus på, hvad der sker i Danmark, er du ikke tvivl om, når du ser deres odds på Vild med dans. Nordicbet er altid tidligt ude med odds, og de er ikke bange for at skille sig ud, hvis de mener, at nogen danser rigtigt godt eller dårligt. Få desuden op til 2.000 kroner i bonus på din første indbetaling.

Spil på Vild med Dans hos Betsafe - klik her!

Unibet
Der er kommet mere og mere fokus på underholdning hos Unibet, og derfor tilbydes nu også odds på Vild med Dans. Unibets odds på danse-programmet skiller sig ofte ud fra de andre bookmakere, hvorfor du har mulighed for at få ekstra høje odds på favoritterne eller tårnhøje odds på outsiderne. Du modtager desuden op til 1.500 kroner i bonus som ny kunde hos Unibet.

Spil på Vild med Dans hos Unibet - klik her!

Optakt til årets udgave af VMD

Det er en spændende og blandet gruppe af kendisser, som er samlet i dette års deltagerfelt. Seerne vil få glæden af alt lige fra designere, skuespillere og kokke. Vi giver dig her en kort præsentation af de tolv kendisser, der stiller til start.

Julie Bertelsen (Marc Christensen)
Julie Berthelsen er en af favoritterne blandt bookmakerne til at løbe med sejren. Den tidligere Pop Stars-stjerne må formodes at have rytme og elegance i kroppen, og med den charmerende og udadvendte stil, vil hun forsøge at charmere dommerne.

Mille Dinesen (Mads Vad)
Sammen med Julie Berthelsen deler Mille Dinesen rollen som favorit. Det bliver spændende at følge Mille Dinesen og se, om hun har evnerne på dansegulvet. Ved sin side har Mille Dinesen en ganske kompetent dansepartner. Mads Vad har vundet konkurrencen to gange, og dette spiller formentlig også ind på favoritværdigheden.

Laura Bach (Michael Olesen)
Skuespiller Laura Bach skal danse med den rutinerede Michael Olesen, der er med for tiende år i træk. Det kan formentlig hjælpe skuespilleren, der blandt bookmakerne også er højt oppe i favoritfeltet.

Mathias Käki Jørgensen (Mille Funk)
Unge Mathias Käki, der er kendt for sin rolle i TV2-serien 'Norskov' er også én af skuespillerne, der stiller op i dette års udgave. Han danser med Mille Funk, der debuterede sidste år. Det er er noget uprøvet par, men bookmakerne har tiltro til parret.

Lene Beier (Frederik Nonnemann)
TV-vært Lene Beier, der normalt styrer TV2-fri med hård hånd, har takket ja til danseudfordringen. Hun skal danse med Frederik Nonnemann, der står overfor sin fjerde omgang Vild med dans.

Thomas Buttenschøn (Mie Moltke)
Thomas Buttenschøn og dans er ikke noget, de fleste forbinder med hinanden. Ikke desto mindre får vi lov til at følge den charmerende sanger på dansegulvet. Ved sin side har han Mie Moltke, der er med for hele 11. gang i Vild med dans.

Gorm Wisweh (Sofie Kruuse)
Normalt tørner Gorm Wisweh frem på TV-skærmen eller som kok, men nu skal det vise sig, om han også besidder danseevner. Gorm Wisweh befinder sig i midterfeltet hos bookmakerne, der ikke har helt tiltro til, at han kan blande sig i toppen.

Nicholas Nybro (Luise Crone Dons)
Nicholas Nybro har været et kendt ansigt indenfor modeverdenen, men nu skal den grænsesøgende designer også forsøge sig på dansegulvet. Ved sin side har han Luise Crone Dons, der sidste år dansede med den uortodokse basketballspiller Chris Christoffersen - mon hun kan gøre det bedre i år?

Sarah Mahfoud (Morten Kjeldgaard)
De sportsglade kendisser er endnu engang at finde i dette års Vild med dans. Sarah Mahfoud, der er kendt fra bokseverdenen, danner par med sidste års finalist Morten Kjeldgaard. Spændende bliver det, om Sarah Mahfoud kan andet end at slå en proper næve.

Kirsten Siggard (Thomas Evers Poulsen)
Kirsten Siggard er med sine 61 år den ældste deltager nogensinde ved Vild med dans, og bookmakerne har også sin tvivl ved, om den tidligere Melodi Grand Prix-stjerne kan gøre sig på dansegulvet. Hun er dog i gode hænder, idet hun danser med Vild med dans-veteranen Thomas Evers Poulsen, der deltager for 11. gang.

Patrick Jørgensen (Jenna Bagge)
Patrick Jørgensen er stærk med en kårde, men spørgsmålet er, om den tidligere VM-bronzemedaljevinder kan danse. Bookmakerne har sin tvivl, for Patrick Jørgensen er i den tunge ende, når det kommer til favoritværdighed.

Søren Fauli (Karina Frimodt)
Sidste deltager, der stiller op, er Søren Fauli, der er bookmakernes favorit til at ryge ud. Elegance og snilde på dansegulvet er ikke umiddelbart evner, som man forbinder med netop Søren Fauli. Han skal formentlig have god hjælp fra sin partner Karina Frimodt, hvis det ikke skal blive til et tidligt exit.

Odds på Vild med Dans 2015

Af Peter Larsen
Google+: 

Odds på næste udstemning

Her kan du oddse på hvem, der bliver stemt ud i næste omgang af Vild med dans.

Da der ikke ryger deltagere ud i første runde af Vild med dans, er der ingen odds at finde på dette spil. Vi vil opdatere, så der til hver runde vil være odds på, hvem der bliver stemt ud.

Bookmakere til Vild med dans

Bet365
888sport
danskespil
bwin
betfair2
leovegas
nordicbet
cashpoint
betsafe
888sport
betfair2
unibet
jetbull