UNIBET BONUSKODE

Få 1.500 kroner i bonus hos Unibet i dag. Bookmakeren giver dig en 100 % bonus på din første indbetaling. Det er ikke nødvendigt at bruge en bonuskode, så længe du klikker på knappen nedenfor og registrerer dig.

Unibets bonus er Danmark største - og i manges øjne - en af de allerbedste for nye spillere. Du får desuden et risikofrit spil på 100 kroner første gang du spiller fra mobilen, mens alle nye spillere også får 25 free spins til Starbust.

Så få fingrene i Unibets kampagnetilbud i dag og aktiver din velkomstbonus.

Få din bonus hos Unibet

Få din bonus hos Unibet

Det tager to minutter at oprette en gratis konto og aktivere bonussen hos Unibet med disse trin.

1. Gå til Unibet.dk - klik her!

2. Opret en gratis konto (og tak ja til bonussen)

3. Lav en indbetaling mellem 100 og 1.500 kroner

4. Unibet fordobler din indbetaling

5. De første 100 kroner, du spiller fra mobilen, er desuden risikofrie

Få din bonus hos Unibet på 1.500 kroner nu - KLIK HER >>

Top 5: Derfor skal du prøve Unibet og bonussen

Unibet er af mange anset for at være blandt Danmarks bedste bookmakere. Vi er enige og har fundet fem grunde til, at du skal indløse bonuskoden (selvom det ikke er nødvendigt) og oprette en konto hos Unibet i dag.

1. En af Danmarks største velkomstbonusser til nye spillere på 1.500 kroner.

2. Gratis live streaming af alle kampe fra La Liga, Bundesliga, FA Cup, Serie A og Ligue 1. Dertil kommer NBA, tennis m.m.

3. Hurtig kundeservice døgnet rundt, som svarer på dansk i langt de fleste tilfælde.

4. Rigtigt godt produkt til mobil og tablet, hvor du slipper for NEMID. Her er Unibet langt fremme i forhold til konkurrenterne.

5. Gode kampagner kommer der hele tiden hos Unibet - både til odds og casino. Det kan være risikofrie spil til en weekend, reloadbonusser og andet godt.

Få din bonus hos Unibet på 1.500 kroner nu - KLIK HER >>

Om Unibet

Det er ikke uden grund, at Unibet er rigtig populær blandt de skandinaviske spillere. De har nemlig nogle odds og et spiludbud, som virkelig henvender sig til brugerne i Danmark og resten af Skandinavien. Her kan du finde alle de odds og spilmuligheder, som du måtte have lyst til at spille på, og det er stort set lige meget, hvilken sportsgren, der er tale om. Dansk fodbold, ishockey, håndbold osv. er naturligvis repræsenteret på flot vis, og kigger du efter de mindre sportsgrene, så er Unibet også rigtig flot med ved fx Formel 1, cykling, badminton, golf m.m. Det er altså ikke udvalget af sportsgrene, som Unibet går ned på, for der er virkelig noget for enhver smag.

Unibet imponerer specielt ved, at de under de forskellige sportsgrene, ligaer og kampe tit har nogle spilmuligheder, som kun de udbyder. De er altså ikke bange for at skille sig ud og prøve nogle nye spilmuligheder og markeder, som ellers kan være rigtig svære at sætte odds på. Derudover er der store plusser til Unibetpga. deres dansksprogede hjemmeside, den danske support og generelt den gode og nemme oplevelse ved at spille hos spiludbyderen. Derfor er det også nemt at komme i gang med at bruge din bonus hos Unibet, som du uden tvivl nemt kan komme til at omsætte på Unibets mange spilmuligheder og gode odds. Hvad end du er til politiske specials eller Superligaen, så kan du komme til at spille på det her.

Unibets regler og vilkår gælder for bonussen, som skal omsættes seks gange ligesom første indbetaling til mindst odds 1,40 før udbetaling.

Få din bonus hos Unibet

Denne anmeldelse indeholder henvisningslinks.

Bonuskoder til andre end Unibet

Bet365
888sport
danskespil
bwin
betfair2
nordicbet
unibet
cashpoint
betsafe
888sport
betfair2
jetbull