Tour de France odds

Tour de France 20162016-udgaven af Tour de France skydes i gang 2. juli og køres frem til 24. juli, hvor rytterne ruller ind på Champs-Élysées i Paris. Tre spændende uger venter os, og alle de største stjerner er selvfølgelig med. Vi har samlet de bedste Tour de France odds her på siden, hvor du finder odds på vinderen, bjergtrøjen, pointtrøjen og meget mere. Få også gratis adgang til live stream af Touren. Froome og Quintana er de helt store favoritter til årets Tour, men hvem ender med at kunne trække den gule trøje over hovedet på podiet på Paris? Glæd dig til tre uger med Rolf, Ritter, Leth og Touren!

Odds på Tour de France 2016

Af Peter Larsen
Google+: 

Odds på Tour de France 2016

Vi har samlet bookmakernes bedste odds på den gule, grønne, prikkede og hvide trøje. Du kan også spille på alle etaper via genvejene til højre (længere nede, hvis du læser med fra mobil).

Hvem vinder Tour de France?
Chris Froome: 2,25 – SPIL HER >>
Nairo Quintana: 2,75 - SPIL HER >>
Alberto Contador: 6,50 - SPIL HER >>
Fabio Aru: 19,00 - SPIL HER >>
Richie Porte: 21,00 - SPIL HER >>
Thibaut Pinot: 25,00 - SPIL HER >>
Vincenzo Nibali: 35,00 - SPIL HER >>
Teejay Van Garderen: 41,00 - SPIL HER >>
Jakob Fuglsang: 351,00 - SPIL HER >>

Hvem vinder pointtrøjen?
Peter Sagan: 1,55 - SPIL HER >>
Marcel Kittel: 6,00 - SPIL HER >>
Andre Greipel: 9,00 - SPIL HER >>

Bryan Coquard: 21,00 - SPIL HER >>
Alexander Kristoff: 23,00 - SPIL HER >>
Marc Cavendish: 26,00 - SPIL HER >>
Michael Matthews: 29,00 - SPIL HER >>

Hvem vinder bjergtrøjen?
Nairo Quintana: 5,50 - SPIL HER >>
Chris Froome: 7,50 - SPIL HER >>
Joaquim Rodriguez: 12,00 - SPIL HER >>

Pierre Rolland: 13,00 - SPIL HER >>
Alberto Contador: 13,00 - SPIL HER >>
Fabio Aru: 19,00 - SPIL HER >>
Romain Bardet: 23,00 - SPIL HER >>

Hvem vinder ungdomstrøjen?
Warren Barguil: 1,95 - SPIL HER >>
Adam Yates: 4,75 - SPIL HER >>
Louis Meintjes: 5,50 - SPIL HER >>
Wilco Keldermann: 8,00 - SPIL HER >>

Spil på Tourens 21 etaper

Hvis du vil spille på dagens etape, kan du klikke på linket og blive ført direkte til bookmakeren med de bedste odds. Du kan spille både før etapestart og under selve etapen.

1. etape - (2. juli): Mont-Saint-Michel - Utah Beach
2. etape - (3. juli): Saint-Lô - Cherboug-en-Cotentin
3. etape - (4. juli): Granville - Angers
4. etape - (5. juli): Saumur - Limoges
5. etape - (6. juli): Limoges - Le Lioran
6. etape - (7. juli): Arpajon-sur-Cère - Montauban
7. etape - (8. juli): L’Isle-Jourdain - Lac de Parole
8. etape - (9. juli): Pau - Bagnères-de-Luchon
9. etape - (10. juli): Vileha Val d’Aran - Andorre Arcalis

Hviledag

10. etape - (12. juli): Escaldes-Engordany - Revel
11. etape - (13. juli): Carcassonne - Montpellier
12. etape - (14. juli): Montpellier - Mont Ventoux
13. etape - (15. juli): Saint-Andéol - La Caverne du Pont-d’Arc
14. etape - (16. juli): Montélimar - Villars-les-Dombes
15. etape - (17. juli): Bourg-en-Bresse - Culoz
16. etape - (18. juli): Moirans-en-Montagne - Berne

Hviledag

17. etape - (20. juli): Berne - Finhaut-Emosson
18. etape - (21. juli): Sallanches - Megève
19. etape - (22. juli): Albertville - Saint-Gervais Mont Blanc
20. etape - (23. juli): Megève - Morzine-Avoriaz
21. etape - (24. juli): Chantilly - Paris Champs-Élysées

Hos Bet365 kan du spille på alle etaper LIVE. Altså, når de er startet. Så kan du se rytterne an og reagere på udbrud, punkteringer mv.

Som ny spiller får du en velkomstbonus op til 1.000 kroner. Den kan du bruge til at oddse på cykling.

Spil på Tour de France hos Bet365 - KLIK HER!

Stream Tour de France gratis fra 1. - 21. etape

Du kan live streame Tour de France direkte på TV 2 Play hver dag fra 1. etape i Normandiet til 21. etape i Paris. Det koster dog 129 kroner for en måneds abonnement, men på følgende måde kan du gratis få adgang til netop TV 2 Play og dermed live streaming af Touren direkte.

1. Gå til kampagnen - KLIK HER!

2. Opret en konto

3. Indbetal minimum 80 kroner på din Unibet-konto (du får også en velkomstbonus)

4. Du modtager nu en voucher, der gælder til en måneds TV 2 Play

5. Spil på Tour de France hos Unibet for de penge, du har indsat

OBS! Husk at opsige abonnement, hvis ikke du ønsker det forlænget automatisk.

Få gratis TV 2 Play til Tour de France - KLIK HER!

Top 3: Bookmakerne med bedste odds på Le Tour

Selvom alle bookmakere har odds på Tour de France, er nogle meget bedre at spille hos end andre. Det skyldes tre ting: Der udvalg af spilmuligheder, oddsene på disse og så deres velkomstbonusser til dig som ny spiller.

1. Bet365 (100 % bonus op til 1.000 kroner)
Bet365 er den ubestridt bedste bookmaker at oddse hos på Tour de France. Bet365 er altid først ude med odds på næste etaper, og rent faktisk kopierer mange andre bookmakere disse odds (bare lidt dårligere) fra Bet365. Samtidig er Bet365s odds ofte blandt de bedste på head-to-head og vinder af etapen. Spiludvalget LIVE er desuden det største af alle. Nye spillere får 100 % velkomstbonus op til 1.000 kroner.

2. 888sport (100 % bonus op til 1.500 kroner)
Lige efter Bet365 følger 888sport, der også har stor fokus på Tour de France og cykling generelt. Spiludvalget er enormt, og ofte har 888sport nogle spilmuligheder, som ingen andre bookmakere har. De satser også massivt på live odds, så du på hele etapen kan spille med, når TV-transmissionen er startet. Nye spillere får 100 % bonus op til 1.500 kroner plus et risikofrit spil på 100 kroner fra mobilen.

3. Danske Spil (100 % bonus op til 500 kroner)
Ja, engang var Danske Spil bestemt ikke blandt de bedste Tour-bookmakere, men det er de nu. Øget fokus på Touren, masser af specials på danskerne, bedre live betting og meget mere har gjort Danske Spil til en af de tre bedste bookmakere, når det kommer til at oddse på cykling. Alle nye spillere kan få en 100 % bonus på 500 kroner.

Odds 351 på Jakob Fuglsang som vinder

Hvis du gerne vil gå efter de helt høje odds på vinderen af Tour de France, kan du tage de rød-hvide briller på og gå efter Jakob Fuglsang, som har deltaget i Touren de seneste tre år. Hans indtil videre bedste resultat i det samlede klassement ved Tour de France er syvendepladsen fra 2013. Som udgangspunkt er Fuglsang tiltænkt en rolle som hjælper for kaptajnen Fabio Aru, men man ved aldrig, hvad der kan ske under Tour de France, og Fuglsang har tidligere endt med at få lov at køre sin egen chance selvom han startede løbet som hjælperytter. Du får odds 351 hos Bet365, hvis Jakob Fuglsang vinder Le Tour 2016.

Tourens rute i 2016

Årets rute kommer til at bestå af syv flade etaper, seks bjergetaper, seks kuperede etaper og to enkeltstarter. Rytterne starter hjemme i Frankrig, hvor løbet skydes i gang den 2. juli i Mont Saint-Michel. I løbet af årets Tour kommer rytter foruden Frankrig til at køre igennem Spanien, Andorra og Schweiz.

Løbet starter ud med en flad etape, så det er sprinterne, der får lov til at vise sig frem på 1. etape. Allerede på anden etape vil det dog være en anden type ryttere, der tager over, da feltet mod slutningen af 2. etape skal over flere stejle bakker. Målstregen er placeret på toppen af bakken Cote de La Glacerie, og her vil vinderen sandsynligvis skulle findes blandt de ryttere, som normalt gør det godt i de kuperede forårsklassikere.

De første bjerge finder vi på 5. etape, som har sin afslutning i Le Lioran. Etapen er 216 kilometer lang, og indenfor de sidste 50 kilometer skal rytterne over flere stigninger i kategori 2 og 3.

I slutningen af Tourens første uge er der indlagt tre bjergetaper i træk. På både 7., 8. og 9. etape skal Tour-feltet overkomme en række stigninger i kategori 1 og 2, og på 8. etape findes desuden løbets første stigning uden for kategori.

Herefter følger et par overkommelige dage, men på 12. etape er der igen mulighed for, at favoritterne kan udfordre hinanden. Etapens målstreg er placeret på toppen af det legendariske bjerg Mont Ventoux, som altid er garant for spændende og højintenst cykelløb.

Allerede dagen efter Mont Ventoux-etapen skal rytterne ud på løbets første enkeltstart. Den 37,5 kilometer lange enkeltstart er ikke fuldstændig flad, men der er heller ingen udfordrende stigninger, så vinderen skal formentlig findes blandt de favoritter, som normalt nævnes, når der er tale om enkeltstart.

Tourens afgørelse kommer unægtelig til at finde sted i løbets allersidste dage. Ser man bort fra løbets sidste etape, hvor den står på paradekørsel frem til Champs-Élysées, så er det muligt for toprytterne at gøre en forskel i samtlige af de sidste fire etaper. 18. etape er en 17 kilometer lang bjergenkeltstart, mens 17., 19. og 20. etape alle er bjergetaper, og hvor de to førstnævnte endda slutter opad.

Tour de France i TV

TV 2 dækker som sædvanligt Tour de France massivt med studie hjemme i Danmark og reportere samt kommentatorer i Frankrig. TV2 transmittere løbet direkte fra cirka klokken 14.10 hver dag, og de sender inden da fra deres studie. Igen i år får vi glæden af at have Jørgen Leth, Rolf Sørensen og Dennis Ritter til at kommenterer løbet, mens Thomas Kristensen og Henrik Jul er fast inventar i Tour-studiet.

Odds på Tour de France 2016

Bookmakere med odds på Touren

Bet365
888sport
danskespil
bwin
betfair2
nordicbet
unibet
cashpoint
betsafe
888sport
betfair2
jetbull