Puskas Awards odds

Puskas Awards 2015/16 - kåringen af årets bedste mål - finder sted mandag d. 11. januar 2016. Vi har samlet de bedste odds på FIFA Puska Award, ligesom vi guider dig gennem finalefeltet, bookmakerne med åbent for spil, links til videoer med målene og meget mere. Ballon d’Or-favoritten Lionel Messi nomineret med sit fantastiske solo-mål mod Athletic Bilbao i Copa del Rey-finalen. Messi har fået selskab af to fantastiske mål henholdsvis af Romas Alessandro Florenzi og den brasilianske klub Goianesias Wendell Lira. Bookmakerne vurderer Messi til at være den klare favorit til at løbe med Puskas-awarden, men der er høje odds at hente, hvis du mener de to mere ukendte spillere kan snyde ham for titlen. Tror du på Messis dribletur som vinder, eller har du mere fidus til italiensk langskudsmål eller brasiliansk saksespark?

Odds på Puskas Awards 2016

Odds på årets mål ved FIFA Puska Award 2015/2016

Du ser her de bedste odds på de tre finaliser ved prisuddelingen. Der er spilstop klokken 20:00. Du kommer direkte til bookmakeren ved at klikke på linket.

Lionel Messi: 1,20 (Oddset)
Alessandro Florenzi: 7,00 (Nordicbet)
Wendell Lira: 8,50 (Betsafe)

De tre nominerede finalister til Årets Mål

Lionel Messi scorede et fantastisk mål i Copa del Rey-finalen mod Atheltic Bilbao d. 30. maj 2015, hvor han egenhændigt valgte at afdrible hele Bilbao-forsvarets højre side, for til sidst at afslutte hårdt ved forreste stolpe. Målet viste med alt tydelighed, at ikke engang tre tætsiddende forsvarspillere kan afholde den lille argentinger fra en dribletur, som var det en træningsøvelse. Det var ikke bare et smukt mål, men også et ekstremt vigtigt et af slagsen, hvorfor dette også anses af bookmakerne til at være favorit til at vinde prisen. Med målet satte Messi netop sit hold i front 1-0 og lagde dermed vejen for den samlede 3-1-sejr Copa del Rey-finalen, og var dermed endnu engang stærkt medvirkende til at FC Barcelona kunne hive et trofæ mere hjem til pokalskabet.

Link til målet: http://www.fifa.com/ballon-dor/puskas-award/video=2729997/index.html

En anden finalist er Alessandro Florenzi’s spektakulære mål i Champions League-gruppekampen mellem AS Roma og FC Barcelona d. 16. september 2015. Hjemmeholdet Roma er bagud 1-0, da Alessandro Florenzi modtager bolden ved midterlinjen i højre side af banen. Et par meter inde på FC Barcelonas banehalvdel, vælger Florenzi at sparke på mål og overrumpler fuldstændig Ter-Stegen, der har bevæget sig for langt frem. Bolden sejler i en blød bue ned i hjørnet, og går i mål via den venstre stolpe. Målet til 1-1 bliver samtidig det sidste i kampen, og sikrer hjemmeholdet et enkelt point mod de forsvarende CL-vindere.

Link til målet: http://www.fifa.com/ballon-dor/puskas-award/video=2729992/index.html

Sidste udvalgte mål til FIFA Puskas Awarden, er scoret af den mere ukendte brasilianer Wendell Lira, i en kamp mod Atletico-GO d. 11. marts 2015. Her satte han sit hold, Goianesia, i front 1-0 med et fantastisk kontrolleret saksespark. En sublim afslutning, men også opspillet til målet er værd at nævne, hvor to-tre hurtige afleveringer leder til et lob over forsvaret og en Wendell Lira der med en spektakulær vending i luften formår at dreje bolden i mål. Man forstår godt hvorfor dette mål er blandt de tre finalister, som kåres ved en afstemning blandt FIFA.coms læsere.

Link til målet: http://www.fifa.com/ballon-dor/puskas-award/video=2729994/index.html

Tidligere vindere af FIFA Puskas Award'en

FIFA Puskas Awarden blev første gang tildelt i 2009, og bliver afgjort af læserne på FIFA.com, der i alt har de 10 bedste mål fra året at vælge imellem. Herunder er en liste over de spillere der er tidligere har vundet prisen:

2014: James Rodriguez
2013: Zlatan Ibrahimovic
2012: Miroslav Stoch
2011: Neymar
2010: Hamit Altintop
2009: Cristiano Ronaldo

Bookmakere med odds på målprisen

Ikke alle bookmakere har odds på årets mål, så vi har fundet de tre frem til dig, som rent faktisk har.

Danske Spil
Hos Danske Spil er der et kæmpe udvalg af odds på FIFA Ballon d’Or-prisuddelingen, hvor du både kan spille på Ballon d’Or-vinder, World Coach of the Year samt FIFA World XI. Du kan selvfølgelig også spille på FIFA Puskas Award, hvor Lionel Messi’s mål mod Athletic Bilbao er den helt store favorit til odds 1,20. Tror du i stedet at Alessandro Florenzi’s mål fra midten vil modtage hædren som årets mål, kan du hos Danske Spil få hele 6,50 gange pengene igen hvis italieneren løber med prisen. Det højeste odds er dog at finde på Wendell Lira’s fantastiske saksepark, hvor Danske Spil giver odds 8,00 på brasilianeren, der må anses for at være outsider til at vinde kapløbet om den prestigefyldte titel. Husk du kan få velkomstbonus hos Danske Spil på op til 500 kr. til nye medlemmer!

Betsafe
Vil du spille på de to outsidere til prisen som Årets Mål er de bedste odds at hente hos Betsafe med henholdsvis 7,00 på Alessandro Florenzi og 8,50 på Wendell Lira. Til sammenligning kan Messi’s mål her fås til odds 1,20. Du får op til 1000 kr. i åbningsbonus hos Betsafe!

Unibet
Hos Unibet er det også muligt at spille på vinderen af FIFA Puskas Awarden, hvor Messi’s mål er den helt klare favorit til odds 1,25. Hælder du i stedet til en af de andre to kandidater, og dermed meget højere odds, fås både Alessandro Florenzi’s og Wendell Lira’s mål til odds 6,00 til at løbe med hædren som årets bedste mål i 2015. Hos Unibet får du som ny bruger en velkomstbonus på op til 1500 kr. ved din første indbetaling!

Odds på Puskas Awards 2016