Betting og Odds Nyheder

LoL Worlds 2017: odds, stream og optakt

20-09-2017 16:54

League of Legends WorldchampionshipDet er langt om længe tid til endnu en udgave af League of Legends World Championship – også kaldet LoL Worlds. Worlds er den største og mest prestigefyldte eSport-turnering, der eksisterer. År efter år sætter turneringen alle former for nye rekorder i eSport-branchen. Det første stadie af Worlds 2017 starter d. 23. september kl. 7:00 om morgenen. Turneringen i år forventes at være større end nogensinde før. SpilXperten bringer her odds, spilforslag og optakt til turneringen over dem alle.

Odds på LoL Worlds 2017

League of Legends World championship er en af de største årlige eSport-begivenheder I verden, hvis ikke den største af dem alle. Det er fra lørdag d. 23. september endnu engang tid til, at LoL Worlds bliver afholdt. Det er den syvende udgave af turneringen, der år efter år bliver større, mere eksklusiv, yderligere konkurrencepræget og langt mere professionel. Sidste års udgave blev afholdt i USA, og nåede et peak på intet mindre end 43 millioner unikke seere – det er altså et tal, der er større end seermassen, som er gældende ved eksempelvis NHL og NBA finalerne i USA. Vi har herunder samlet en række odds på turneringen fra Bet365. Bet365 og Danske Spil er vores foretrukne bookmakere til Worlds 2017. Spilstop er d. 23. september kl. 07:30.

Turneringsvinder:
Hos bookmakerne er der tæt løb mellem de forsvarende mestre, SK Telecom T1, og Longzhu Gaming, der har taget LCK med storm i denne sæson. De tre største favoritter til turneringen er vel og mærke alle sydkoreanske hold.

SK Telecom T1: 2,75 - SPIL HER >>
Longzhu Gaming: 2,75 - SPIL HER >>
Samsung Galaxy: 7,50 - SPIL HER >>
World Elite: 15,00 - SPIL HER >>
Edward Gaming: 17,00 - SPIL HER >>
Team SoloMid: 21,00 - SPIL HER >>
Royal Never Giveup: 26,00 - SPIL HER >>
Flash Wolves: 34,00 - SPIL HER >>
Fnatic: 41,00 - SPIL HER >>
G2 Esports: 41,00 - SPIL HER >>
Immortals: 51,00 - SPIL HER >>
GIGABYTE Marines: 51,00 - SPIL HER >>
Misfits: 81,00 - SPIL HER >>
Cloud9: 151,00 - SPIL HER >>
ahq e-Sports club: 201,00 - SPIL HER >>
Hong Kong Attitude: 201,00 - SPIL HER >>
Gambit Gaming: 251,00 - SPIL HER >>
Fenerbache: 301,00 - SPIL HER >>
Lyon Gaming: 501,00 - SPIL HER >>
Rampage: 501,00 - SPIL HER >>
Team oNe: 601,00 - SPIL HER >>
Kaos Latin Gamers: 751,00 - SPIL HER >>
Young Generation: 1251,00 - SPIL HER >>
Dire Wolves: 1251,00 - SPIL HER >>

Vinderens region:
Sydkorea er den region, der har vundet de sidste fire Worlds-turneringer. De ser ikke mindre skarpe ud i år, end tidligere år, og derfor anses koreanerne som storfavoritter endnu engang.

Sydkorea: 1,22 - SPIL HER >>
Kina: 6,00 - SPIL HER >>
Nordamerika: 17,00 - SPIL HER >>
Europa: 23,00 - SPIL HER >>
Taiwan: 29,00 - SPIL HER >>
Resten af verden: 51,00 - SPIL HER >>

Play-In stage: Champions – mest valgt:
Det er derudover muligt at finde et række Specials på Worlds 2017 hos Bet365. Vi har her udvalgt markedet: Mest valgte champion. Der er næsten 40 champions på markedet - vi har dog valgt kun at opskrive nogle af disse odds herunder:

Jarvan IV: 4,00 - SPIL HER >>
Tristana: 4,00 - SPIL HER >>
Xayah: 6,00 - SPIL HER >>
Gragas: 7,50 - SPIL HER >>
Sejuani: 11,00 - SPIL HER >>
Rakan: 19,00 - SPIL HER >>
Alistar: 21,00 - SPIL HER >>

Odds på LoL Worlds hos Bet365

Spilforslag: Alle gode gange fire – SKT vinder Worlds 2017”

SK Telecom T1 – det hold i League of Legends’ historie, der har opnået mest. De er også omtalt som kongere af League of Legends flere steder, og det er ikke helt uden grund. De går ind til turneringen som forsvarende mestre og det eneste hold der har vundet Worlds-titlen mere end en gang, nemlig hele tre gange. Det er svært at opgøre favoritter til LoL Worlds, og så ikke have SKT iblandt toppen, hvis ikke på toppen.

Flere ting har dog ændret sig siden de seneste sæsoner for SKT – de har haft væsentlige problemer i den nationale LCK liga, hvor de i sommersæsonen ”kun” sluttede på fjerdepladsen. Det stoppede dem dog ikke i at komme til Summer Playoffs finalerne, hvor de dog noget overraskende måtte se sig slået af de nye ærkerivaler, Longzhu Gaming. Det er dog ikke første gang, at SKT kommer til Worlds med et nederlag i bagagen fra LCK Summer finalen. Det samme var tilfældet sidste år, hvor det var ROX Tigers, der overgik de forsvarende mestre. Det stoppede dem dog alligevel ikke i at udrydde enhver form for modstand på deres vej. SKT er et hold, der trives bedst under det kæmpe pres, der bliver pålagt spillerne i disse omgivelser.

Den største fare for SKT er det førnævnte Longzhu Gaming mandskab, der har været en torn i siden på SKT gennem sæsonen. Den store forskel på de to mandskaber og grunden til, at jeg stadig anser SKT som værende favoritter, er erfaring. Tre ud af fem spillere fra Longzhu har aldrig før begået sig på en scene som den, de kommer til at stå på til Worlds 2017. Det er unge spillere, der kommer til at være ivrige efter at vise deres værd – en perfekt cocktail til uprovokerede fejl. Fejl der absolut ikke er plads til på den store Worlds-scene.

Det er en ”kedelig” forudsigelse, men på trods af småproblemer hos SKT, så mener jeg ikke, at dette er året, hvor kongerne bliver væltet af tronen. Der er dog blevet prikket et par huller i lakken hos den altid dominerende organisation, hvilket tyder på, at deres sejrsrække nok skal komme til en ende – det bliver bare ikke i år.

God vind til alle, der spiller med.

SpilXperten anbefaler: SKT Vinder Worlds 2017 til odds 2,75 hos Bet365 - SPIL HER >>

Optakt: LoL Worlds 2017

- Da det er en større Worlds turnering end nogensinde før, så har Riot Games valgt at gøre brug af det såkaldte Play-In stage, der er et stadie inden gruppespillet. Play-In stage blev også brugt ved MSI 2017, og viste sig at være en succes. Vi har herunder klargjort formatet og tidsplanen for de forskellige stadier i løbet af turneringen:

Play-In stage (d. 23. – 29. september):
12 hold er inddelt i fire grupper á tre hold. Holdene møder hinanden to gange i gruppespillet, hvor der kun spilles bedst af et map i disse kampe. Etteren og toeren fra hver gruppe går videre til runde to, hvor holdene bliver tilfældigt opdelt mellem hinanden. Denne kamp er, i modsætning til kampene i det indledende gruppespil, bedst af fem maps. Altså er kampen afgjort, og et hold har sikret sig en plads i gruppespillet til Worlds 2017, når de har vundet tre maps i runde to af Play-In stage. På dette tidspunkt er de første otte hold af de 24 hold total blevet elimineret.

Gruppespil (d. 5. – 15. oktober):
Der er i alt 16 hold i gruppespillet til Worlds 2017 – heraf 12 der har sikret sin plads fra de nationale ligaer eller andre internationale begivenheder. De resterende fire bliver, som nævnt før, overflyttet fra Play-In til gruppespillet. Her er der altså tale om fire grupper á fire hold, og ligesom i Play-In stage mødes alle hold i de respektive grupper to gange. Alle kampene i gruppespillet er ligeledes bedst af et map. De to bedst placerede hold fra grupperne sikrer deres i det endelige slutspil.

Slutspil/Knockout-fase (19. oktober – 4. november):
Otte hold sikrer deres plads i finalerne, hvor kvartfinalerne tager sted d. 19. – 22. oktober, semifinalerne d. 28. og 29. oktober og den endelige finale d. 4. november. I finalerne er alle kampe bedst af fem maps. Der skal altså tre map-sejre til for at gå videre til næste stadie.

- Dette er den syvende udgave af League of Legends World Championship, og der er lagt i ovnen til en helt utrolig turnering. Historisk set har Worlds længe været domineret af den koreanske region, LCK. I 2011 og 2012 var det henholdsvis Fnatic og Taipei Assassins, der vandt den første og anden Worlds-turnering. Siden da er det udelukkende koreanske hold, der har vundet titlen og ikke mindst domineret slutspillet. Tre af de fire koreanske sejre er sikret af kongerne af League of Legends – SK Telecom T1. Igen er i år forventes der meget af SKT, som er favoritter til at vinde turneringen ifølge bookmakerne. SKT har dog ikke haft en lige så dominerede hjemmesæson, da de er blevet presset fra flere sider i den hjemlige liga. Flere ting tyder på, at dette kunne være året, hvor SKT blev væltet af tronen. Man skal dog ikke melde SKT ude for tidligt, da de er et hold, der er kendt for at møde op, når det virkelig gælder.

- Den danske deltagelse til Worlds 2017 blev svækket, da Splyce ikke formåede at kvalificere sig til Worlds i år. Det danske mandskab var lige ved og næsten, men måtte se sig slået af H2K Gaming, der senere tabte deres kvalifikationskamp mod de europæiske legender, Fnatic. Netop omtalte Fnatic er dog i år et mandskab, der hovedsageligt består af danske spillere. Tre af de fem startspillere på Fnatic er danske, hvilket fortæller, at danskerne stadig er på toppen af den europæiske scene. Ligeledes finder du også danske ”Zven” og ”Hoang” hos de europæiske mestre, G2 Esports. Sidstnævnte er dog den sjette spiller, altså udskifter. Ser man på de amerikanske mestre og fanfavoritter, Team SoloMid, så er halvdelen af holdets seksmandsopstilling også danske. ”Bjergsen” og ”Svenskeren” er blevet en af de mest ikoniske duoer på amerikansk jord, derudover finder man ”MrRalleZ” sammen med Bjergsen og Svenskeren som sjettemand hos TSM. Til sidst må man ikke glemme Bjergsens ærkerival fra den amerikanske LCS liga – nemlig ”Jensen”, der er mid-laner hos Cloud9. Dette gør altså Danmark til den femte størst repræsenterede nation til LoL Worlds 2017 efter Korea, Kina, Taiwan og Vietnam. Danskerne overgår altså amerikanerne, også selvom USA har deres egen liga i form af NA LCS og desuden alle andre europæiske nationaliteter.

Live-stream: Se Worlds 2017 kvit og frit

League of Legends World Championship er en begivenhed, som mange eSport-entusiaster ser frem til. Det er rent seertalsmæssig den klart største begivenhed i eSport-regi. Kvaliteten af produktion øges ligeledes år for år – det er klart underholdning i topklasse, som man ikke bør misse, eller i hvert fald give en chance, om man er til eSport eller ej.

Vi har herunder vedlagt to links – et link til LoL Esports egen direkte streamingtjeneste. Derudover er der et link til Riot Games’ (League of Legends spiludvikleren) egen Twitch.tv kanal. Twitch.tv er det største streamingsite, der eksisterer omhandlende eSport. Der er mange tusinde mennesker, der streamer live fra Twitch.tv på daglig basis fuldkommen gratis, og er derfor et pålidelig streamingsite.

Lol Esports egen streaming-site: http://watch.na.lolesports.com/en_US/

Riot Games Twitch.tv kanal: https://www.twitch.tv/riotgames

Odds på LoL Worlds hos Bet365

Kommenter artiklen skjul

Alle Betting og Odds Nyheder

 Oprettet
FC Nordsjælland - Helsingør: Odds og optakt 20-08-2017 22:15
Steffen Dams tips til 2. runde i Premier League 18-08-2017 18:51
Stoke - Arsenal: Odds og optakt 18-08-2017 18:13
Liverpool - Crystal Palace: Odds og optakt 18-08-2017 17:19
Swansea - Manchester United: Odds og optakt 18-08-2017 17:15
Deportivo La Coruna – Real Madrid: Odds og optakt 18-08-2017 15:30
FC Barcelona – Real Betis: Odds og optakt 18-08-2017 14:46
Få odds 12 på Brøndby (normalt 2,05) 18-08-2017 14:11
XXL: Få odds 4,00 på FC Barcelona 18-08-2017 14:04
Tottenham – Chelsea: Odds og optakt 18-08-2017 13:57
Boost: Få megaodds på både OB og FCM 18-08-2017 13:56
AGF – Brøndby: Odds og optakt 18-08-2017 13:51
Hobro – Lyngby: Odds og optakt 18-08-2017 13:48
OB – FC Midtjylland: Odds og optakt 18-08-2017 13:45
FCK - Sønderjyske: Odds og optakt 18-08-2017 13:42
Per P: FCN slår oprykkerne fra Helsingør 18-08-2017 13:41
Sunderland - Leeds: Odds og optakt 18-08-2017 11:22
Juventus - Cagliari: Odds og optakt 18-08-2017 11:21
Wolfsburg - Dortmund: Odds og optakt 18-08-2017 11:20
Fredagsbomben: Vind 250 kroner ekstra 18-08-2017 06:12
C. Wozniacki - A. Barty: Odds og live stream d. 17. august 2017 17-08-2017 09:12
Danske Spil: Måske kommer Bendtner tilbage på landsholdet 16-08-2017 18:49
Gratis konkurrence: Vind 750.000 kroner 16-08-2017 18:32
Gratis: Vind 1.000.000 kr. i Superliga-konkurrence 16-08-2017 18:15
Badminton VM 2017: Odds og stream 16-08-2017 16:04
Bayern München - Bayer Leverkusen: Odds og optakt 16-08-2017 13:14
AC Horsens - AaB: Odds og optakt 16-08-2017 12:58
Randers - Silkeborg: Odds og optakt 16-08-2017 12:07
Ajax - Rosenborg: Odds og optakt 16-08-2017 11:56
Pernille Harder kan blive Årets Spiller 16-08-2017 08:35

Bonus fra bookmakerne til dig

Bet365
888sport
danskespil
bwin
betfair2
leovegas
nordicbet
cashpoint
betsafe
betfair2
unibet
jetbull