Betting og Odds Nyheder

Flandern Rundt 2017: Odds og optakt

30-03-2017 16:31

CyklingMange cykelfans har ventet på cykelklassikeren Flandern Rundt. Løbet bliver kørt søndag d. 2. april, og her stiller alle de store ryttere til start. Her har sprinterne og bjergrytterne mulighed for at være deres styrke i en af de store klassikere. Peter Sagan vandt sidste år, og han stiller op igen i år. Kan han vinde igen, eller bliver det en anden rytter, som tager sejren? Vi bringer her de bedste odds og optakt til det traditionsrige cykelløb, samt en gennemgang af de store favoritter til at snuppe den samlede sejr. Tv2 viser klassikeren live fra klokken 10.

Odds på Flandern Rundt 2017

Peter Sagan og Greg Van Avermaet er favoritter til at snuppe sejren ved Flandern Rundt ifølge bookmakerne.

Peter Sagan: 3,00 – SPIL HER >>
Greg Van Avermaet: 4,00 – SPIL HER >>
Phillipe Gilbert: 10,00 – SPIL HER >>
Alexander Kristoff: 15,00 – SPIL HER >>
John Degenkolb: 21,00 – SPIL HER >>
Niki Terpstra: 26,00 – SPIL HER >>
Zdenek Stybar: 29,00 – SPIL HER >>
Sep Vanmarcke: 30,00 – SPIL HER >>
Tom Boonen: 30,00 – SPIL HER >>
Oliver Naesen: 34,00 – SPIL HER >>
Søren Kragh Andersen: 201,00 – SPIL HER >>

Optakt: Her er favoritterne

Vi har taget et kig på de tre største favoritter til at løbe med titlen ved Gent – Wevelgem 2017 ifølge os.

Peter Sagan (Bora-Hansgrohe)
27-årige Peter Sagen fra Slovakiet er nok den største favorit til at vinde Gent - Wevelgem. Han har gang på gang vist, at han er en fantastisk sprinter, der samtidigt kan køre godt på de små bjerge. Han har vundet den grønne pointtrøje i Tour de France de seneste fem år (2012-2016), og han har samtidigt vundet syv etaper i Tour de France igennem tiden. Derudover har han vundet fire etaper i Vuelta a Espana. Han er også blevet verdensmester i landevejscykling to gange. Sagan er forsvarende mester i Gent – Wevelgem, og han ligner et godt bud på en vinder af Gent – Wevelgem 2017. Ruten passer rigtig godt til Sagan, og han er rigtig skarp i sprinterne. Peter Sagen er bare en verdensklasserytter, og nu står han med alle muligheder for endelig at vinde Flandern Rundt. Peter Sagen har sammen med Greg Van Avermaet vist, at de to er de stærkeste ryttere på turen lige nu. Peter Sagans problem er sit hold Bora-Hansgrohe. På papiret ligner det ikke, at der er nogle ryttere som for alvor, kan jeg hjælpe i de afgørende situationer af etapen, og det kan komme til at koste ham i sidste ende. Sagan kommer til at kæmpe med Greg Van Avermaet om sejren i klassikeren, og Peter Sagan skal til at vise noget efter, at han har skuffet en smule i Milano - San Remo og Gent – Wevelgem. Peter Sagan er forsvarende mester i løbet.

Spil på Peter Sagan som vinder af Flandern Rundt til odds 3 – SPIL HER >>

Greg Van Avermaet (BMC Racing Team)
Greg Van Avermaet vandt på flotteste vis OL-guld i Rio i landevejscykling foran blandt Jakob Fuglsang. Han er god klassiker rytter, som har vundet mange flotte løb igennem karrieren. Han vandt Paris-Tours i 2011, og han har tidligere vundet to etaper i Tour de France og én etape i Vuelta á Espana. Sidste år vandt han Tirreno-Adriatico, som altid er et etapeløb, hvor alle de store stjerner stiller op. Han vandt på flotteste vis Gent – Wevelgem foran blandt andet Sagan, Degenkolb og Demare. Det viser hans store store klasse i de her klassikere, og hvis Peter Sagan ikke rammer sit topniveau slår Greg Van Avermaet med garanti til. Greg Van Avermaet er i strålende form, og han er den rytter i feltet, der har mest succes i øjeblikket. Ruten i Flandern Rundt passer ham også glimrende, men Flandern Rundt er et meget åbent løb, da der er en drilsk afslutning på løbet. Der er mange stejle bakker, som ikke burde været noget problem for Van Avermaet.

Spil på Greg Van Avermaet som vinder af Flandern Rundt til odds 4 – SPIL HER >>

Phillipe Gilbert (QuickStep Floors)
Phillipe Gilbert har haft en stor karriere på den internationale cykelscene, og han har gang på gang vist sin klasse i de store løb. Han blev verdensmester i 2012, og han har tidligere vundet klassikeren Liege – Bastogne – Liege én gang og Amstel Gold Race hele tre gange. Han har også vist strålende form i år, da det er blevet til to andenpladser i de stærke endagsløb Dwars door Vlaanderen og E3 Harelbeke, og derudover fik han kombinitationstrøjen i Volta a la Comunitat Valenciana. Phillipe Gilbert er en rytter, der elsker at køre klassikere. Han kan betegnes som ”Puncheur”. Det betyder, at han er en rytter, som er rigtig dygtig til at køre meget korte men stejle bjerge i kuperet terræn. Netop Flandern Rundt passer ham derfor glimrende, da ruren har mange stejle stigninger, som ofte er brolagte også. Flandern Rundt er faktisk meget kendt for sine korte og stejle stigninger. Gilbert kan få et problem, hvis der ender i sin massespurt. Her er han ikke nær så hurtigt, som Sagan, Van Avermaet, Kristoff og Degenkolb, men han har på det seneste vist imponerende sprintstyrke. Gilbert skal derfor forsøge at angribe udefra, så han kan få slået sig et godt hul ned til andre.

Spil på Phillipe Gilbert som vinder af Flandern Rundt til odds 10 – SPIL HER >>

Alexander Kristoff (Team Katusha)
Norske Alexander Kristoff er en stærk sprinter, og han går det godt i klassikerne. Kristoff vandt Flandern Rundt i 2015, men han er ikke på samme niveau, som han var dengang. I 2016 vandt han en flot etape i Tour de France, og selvom han ikke har vundet nogle løb i år, er han bestemt en kandidat til sejren i Flandern Rundt. Det eneste men er dog, at Flandern Rundt er kuperet, og det behager som udgangspunkt ikke Kristoff så meget. Han blev nummer fire i Milan – San Remo, og han vandt pointtrøjen og tre etaper i Tour of Oman tidligere på året. Det bliver dog nok svært for Kristoff at gentage sucessen fra 2015, da han muligvis kommer til at blive sat på de eksplosive stigninger i Flandern Rundt. Hvis Kristoff kan komme med de bedste til målstregen, skal man ikke afskrive ham, men hvis løbet bliver for hårdt, kommer han nok til kort.

Spil på Alexander Kristoff som vinder af Flandern Rundt til odds 15 – SPIL HER >>

John Degenkolb (Trek-Segafredo)
John Degenkolb har en flot karriere foran sig, da han har vundet flere store løb. Han vandt Gent Wevelgem i 2014, mens det blev til sejr i Milano-San Remo og Paris-Roubaix i 2015. Han har vundet hele 10 etaper i Vuelta a Espana, og han vandt pointkonkurrencen i 2014. Han er en rigtig klassiker rytter, som samtidigt kører en rigtig god spurt. John Degenkolb har i år vist stor styrke i klassikerne, og selvom han ikke har været på podiet i klassikerne i år, så er det ikke på grund af hans niveau. Degenkolb var den eneste som kunne følge med Sagan og Van Avermaet i Gent - Wevelgem på Kemmelberg. Han er en stærk rytter, og selvom han har haft størst succes i de mere fladere etapeløb, så har han en god chance i løbet her. Derudover er han ikke underlagt af en kaptajn, og dermed har han frie tøjler til at angribe, når han vil. Han er derudover ufattelig stærk i en spurt efter en lang klassiker, så hvis han kan sidde med til mål, er han nærmest den hurtigste mand sammen med Peter Sagan. Nøglen bliver dog, om han følge med i det høje tempo, der kommer i løbet af klassikeren.

Spil på John Degenkolb som vinder af Flandern Rundt til odds 21 – SPIL HER >>

Outsidere til Gent - Wevelgem

Der er en del outsidere til at vinde Flandern Rundt. Veteranen Tom Boonen har vundet løbet tre gange tidligere, og han kan med lidt held få sig en fjerde sejr. Boonen er en stærk sprinter, men han kæmper også i bjergene, og det kan komme til at koste ham på de eksplosive stigninger i dette års Flandern Rundt. Derudover kan en mand som Niki Terpstra være farlig, hvis han har benene til det, og ikke tænker for meget over taktikken. Han er også meget eksplosiv, og han kan også have en chance i løbet. Sep Vanmarcke er også en mulig kandidat, da han tidligere har med fremme i Gent – Wevelgem. Flandern Rundt er dog et lidt andet løb, og han kan komme til at blive sat i bjergene.

Hvem er danskernes håb?

Der er otte danske ryttere, der stiller til start ved Gent – Wevelgem heriblandt Matti Breschel, Magnus Cort og Michael Mørkøv, men hvem har den bedste chance af danskerne?

Søren Kragh Andersen (Team Sunweb)
Søren Kragh Andersen er kun 22 år, men han har allerede fået sig en nøglerolle hos Team Sunweb. Han har tidligere kørt på Team TreFor. Han vandt i 2015 ZLM Roompot Tour, og i 2014 blev han u-23 danmarksmester i enkeltstart, og han var viste allerede dengang, at han var et stort talent. I år vandt han tredje etape af Tour of Oman, og han fik sig en flot 16. plads i Gent – Wevelgem i år. Søren Kragh Andersen er stadig meget ung, men han har bestemt muligheder for at få sig en god placering i løbet.

Spil på Søren Kragh Andersen som vinder af Flandern Rundt til odds 201 – SPIL HER >>

Odds-forslag: Peter Sagan forsvarer sin titel

Peter Sagan er en meget stærk sprinter, men han har i mange år haft svært ved at komme helt til tops i klassikerne. I 2016 lykkedes det ham så at vinde Flandern Rundt og VM for anden gang. Han har stor styrke i de små bjerge, og han er samtidigt en god afslutter. Flandern Rundt passer ham rigtig godt, da han kan være eksplosiv på de korte stigninger, og samtidigt er han stærk i en spirt.. Der er i hvert fald ingen tvivl om, at han er den bedste all-round rytter, som samtidigt kan køre en fremragende spurt. Peter Sagan har alle muligheder i år for at forsvare sin titel i Flandern Rundt. Han skal dog passe på Greg Van Avermaet, som er i fremragende form i øjeblikket. Hvis slovakken rammer sit topniveau, tror vi, at han vinder Flandern Rundt igen, men vi tror ikke, at det bliver uden kamp. Det kan godt gå hen at blive et dramatisk opgør mellem Sagan og Van Avermaet, men vi tror, at Peter Sagan er mest sulten efter en sejr. Vi spiller derfor på, at Peter Sagen løber med sejren.

Spilxperten anbefaler: Peter Sagen som vinder af Flandern Rundt til odds 3 hos Danske Spil – SPIL HER >>

Ruten i Flandern Rundt

Flandern Rundt er meget kendetegnet for deres korte og stejle bjerge, som kan volde selv de stærkeste ryttere problemer. I starten af løbet er det nogenlunde fladt, men efter 80 kilometer kommer de første forhindring for rytterne. De skal over kategori 2-stigningen Oude Kwarmont, og derefter kommer der et par mindre bakker. Der er i alt 19 bjerge i Flandern Rundt, og det er noget, som rytterne kan mærke. De skal cykle 264 kilometer. Efter 220 kilometer kommer de sværeste bjerge, da rytterne næsten kun skal over bjerge, indtil, at de når hen til mål. Dette kuperet terræn passer godt til ryttere som Greg Van Avermaet og Peter Sagan, som er meget eksplosive, og hurtige i en spurt. Det er et fysisk krævende løb, og der er ikke plads til en dårlig dag, hvis man gerne vil være med i toppen af Flandern Rundt. Flandern Rundt bliver kørt for 101. gang, og det er et af de mest traditionsrige klassikerløb.

Optakt til og odds på Flandern Rundt d. 2. april 2017

Kommenter artiklen skjul

Alle Betting og Odds Nyheder

 Oprettet
US Road Trip: Vind sportsrejse for livet 06-02-2017 10:31
Granada - Las Palmas: Odds og optakt 05-02-2017 08:39
Egypten - Cameroun: Odds og optakt 04-02-2017 23:48
Juventus - Inter: Odds og optakt 04-02-2017 22:53
Leicester - Manchester United: Odds og optakt 04-02-2017 22:49
Manchester City - Swansea: Odds og optakt 04-02-2017 22:45
Burkina Faso - Ghana: Odds og optakt 03-02-2017 18:47
Steffen Dam: Tips til 24. runde i PL 03-02-2017 15:02
Dortmund – Leipzig: Odds og optakt 03-02-2017 13:47
FC Barcelona – Athletic Bilbao: Odds og optakt 03-02-2017 13:44
Hull – Liverpool: Odds og optakt 03-02-2017 13:40
Bayern München – Schalke 04: Odds og optakt 03-02-2017 13:31
Chelsea – Arsenal: Odds og optakt 03-02-2017 13:18
NFL-ekspert: Her er vinderen af Super Bowl 03-02-2017 12:39
Super Bowl: Dobbelt op på din gevinst 03-02-2017 11:29
Freebet: 51 kr. til Super Bowl - helt uden krav 03-02-2017 11:06
Få odds 6 på Patriots / odds 10 på Falcons 03-02-2017 10:58
Spil 100 kroner - få 500 kroner i freebets 03-02-2017 10:43
Konkurrence: Vind 30.000 kr. på Super Bowl 03-02-2017 10:15
SB51: Brady bliver MVP for 4. gang 03-02-2017 09:58
Premier League Darts 2017: Odds, live stream og optakt 02-02-2017 17:08
Rugby Six Nations 2017: Odds, live stream og optakt 02-02-2017 15:01
Tottenham - Middlesbrough: Odds og optakt 02-02-2017 12:50
HSV - Leverkusen: Odds og optakt 02-02-2017 11:59
Super Bowl: Dobbelt op på din gevinst 02-02-2017 10:45
Spil 100 kroner - få 500 kroner i freebets 02-02-2017 10:41
Tom Brady taber touchdown-duel til Ryan 02-02-2017 09:26
Atlanta Falcons - New England Patriots: Odds, stream og optakt 31-01-2017 12:04
Dam er tilbage på SpilXperten - se første tips 31-01-2017 10:22
Onsdags-boost: Få odds 10 på Barca 30-01-2017 16:31