18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Tyskland – England: Odds og optakt

TysklandEnglandTo af de største europæiske fodboldlande tørner onsdag sammen i en venskabskamp, der fungerer som den sidste forberedelse forud for weekendens VM-kvalifikationskampe. Der er ingen point at spille om, men der er ære på spil, når Tyskland og England krydser klinger. Vi bringer her optakt, startopstillinger og odds på Tyskland – England. Kampen spilles onsdag den 22. marts klokken 20.45, og du kan se den på TV3 Sport 1 eller hos Viaplay.

Odds på Tyskland – England

England vandt det seneste indbyrdes opgør, men det er alligevel Tyskland, som er favorit hos bookmakerne.

Hvem vinder kampen?
Tyskland: 1,77 (Nordicbet)
Uafgjort: 3,75 (Bet365)
England: 4,85 (Betsafe)

Antal mål
Over 2,5 mål: 1,83 (Nordicbet)
Under 2,5 mål: 2,00 (888sport)

Handicap (0-1)
Tyskland: 2,90 (Bwin)
Uafgjort: 3,65 (888sport)
England: 2,10 (Bet365)

Live stream Tyskland – England den 22. marts 2017

Du kan streame Tyskland – England direkte hos Viaplay d. 22. marts 2017. Som ny kunde får du en måneds gratis abonnement hos Viaplay, men for at få adgang til sportsbegivenheder er du nødt til at købe Viaplay Sport, som koster 269 kroner om måneden – så får du til gengæld også adgang til fri streaming af verdens bedste sport.

1. Gå til Viaplay.dk – klik her!*

2. Klik på ”Prøv en gratis måned” og opret en konto

3. Du får en gratis måned til film og serier

4. Find kampen i kalenderen

Stream Tyskland – England hos viaplay – klik her!*

Odds-forslag: Tyskerne tager sejren

Tyskland spillede 0-0 i deres seneste kamp, hvor de mødte Italien i en venskabskamp, men før det var Der Mannschafft rigtig godt i gang i VM-kvalifikationen. Her blev det til fire komfortable sejre, hvor tyskerne samlet vandt med hele 16-0. England har også gjort det godt i deres VM-kvalifikationsgruppe, men de måtte alligevel nøjes med uafgjort, da de mødte Slovenien. Både Tyskland og England må undvære flere spillere til skader, men det er umiddelbart englænderne, som er hårdest ramt. Både Kane, Henderson og Rose er ude, hvilket betyder, at Southgate mangler en profil i hver kæde, og han har ikke lige så mange topspillere at vælge imellem, som Löw har. Vi har fidus til en tysk sejr, og vi spiller derfor 1-tallet til odds 1,77.

SpilXperten.com anbefaler: 1-tallet til odds 1,77 hos Nordicbet – SPIL HER >>*

Optakt til Tyskland – England: skader, karantæner og startopstillinger

– Tyskland må undvære spillere som Manuel Neuer, Jerome Boateng, Ilkay Gündogan, Marco Reus og Mario Götze, som er skadede eller først lige kommet tilbage efter skadespause. RB Leipzigs Timo Werner er med i truppen, og den 21-årige angriber kan muligvis se frem til at få sin landsholddebut.

– Gareth Southgate må undvære skadede Harry Kane, Jordan Henderson og Danny Rose, mens han har valgt at se bort fra spillere som Wayne Rooney og Theo Walcott. Til gengæld er der blevet plads til Michael Keane, Nathan Redmond og James Ward-Prowse, som alle kan stå overfor deres landsholddebut. Lidt overraskende blev West Bromwichs Jake Livermore også udtaget til onsdagens kamp, og han kan derfor få sin anden landskamp, hvis han kommer på banen.

– Tyskland forventet startopstilling (4-3-3): ter Stegen – Kimmich, Mustafi, Hummels, Hector – Khedira, Kroos, Weigl – Müller, Gomez, Sané

– England forventet startopstilling (4-1-4-1): Hart – Walker, Cahill, Stones, Bertrand – Dier – Sterling, Lallana, Alli, Lingard – Defoe

– Tyskland spillede senest en venskabskamp mod Italien, som endte 0-0. Før det spillede tyskerne VM-kvalifikation, hvor de vandt samtlige af de fire første kamp mod henholdsvis Norge, Tjekkiet, Nordirland og San Marino.

– England spillede i november en træningskamp mod Spanien, og her blev det til en uafgjort på 2-2. Før da spillede englænderne ligeledes fire VM-kvalifikationskampe, og de bød på sejre over Slovakiet, Malta og Skotland, mens Southgate og Co. måtte nøjes med en uafgjort mod Slovenien.

– Tyskland og England har mødtes adskillige gange, og ser man på de seneste fem indbyrdes kampe, er det Tyskland som har et lille statistisk overtag. Tyskerne har nemlig vundet tre af disse, mens England kun har vundet to. England vandt dog sidst de to nationer mødtes, da de i marts 2016 vandt med 2-3 efter en scoring i overtiden.

– Den rutinerede målræv Mario Gomez har været i målform på det sidste, da han har scoret i de seneste tre kampe for hans klubhold Wolfsburg.

Optakt til og odds på Tyskland - England d. 22. marts 2017*

Skriv første kommentar

Skriv et svar