18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

THW Kiel – Rhein Neckar Löwen: Odds og optakt

1Kæmpe kamp i den tyske 1. Bundesliga, hvor nummer to tager imod nummer tre. De jagter begge to Flensburg-Handewitt, som er stukket en smule af i toppen. Det betyder, at ingen af de to hold kan tillade sig at tabe den her, og det gør kampen endnu mere interessant. Vi bringer her optakt og odds på THW Kiel – Rhein Neckar Löwen. Kampen spilles onsdag den 22. marts klokken 18:30. Du kan se den på live stream ved Viaplay eller hos Viasat Sport 1.

Odds på THW Kiel – Rhein Neckar Löwen

Bookmakerne er klar med odds på kampen i mellem THW Kiel og Rhein Neckar Löwen i den tyske 1. Bundesliga.

Hvem vinder kampen?
THW Kiel: 1,56 (unibet)
Uafgjort: 9,00 (unibet)
Rhein Neckar Löwen: 3,10 (unibet)

Antal mål
Over 53,5 mål: 1,85 (danskespil)
Under 53,5 mål: 1,85 (danskespil)

Handicap
THW Kiel – 1,5: 1,85 (bet365)
Rhein Neckar Löwen + 1,5: 1,90 (bet365)

Live stream THW Kiel – Rhein Neckar Löwen den 22. marts 2017

Husk at du kan live streame kampen imellem THW Kiel og Rhein Neckar Löwen via Viaplay. Som ny kunde får du en måneds gratis abonnement hos Viaplay, men for at få adgang til sportsbegivenheder er du nødt til at købe Viaplay Sport, som koster 269 kroner om måneden – så får du til gengæld også adgang til fri streaming af verdens bedste sport.

1. Gå til Viaplay – klik*

2. Klik på ”Prøv en gratis måned” og opret en konto

3. Du får en gratis måned til film og serier

4. Find kampen i kalenderen

Stream THW Kiel – Rhein Neckar Löwen hos Viaplay – klik her!*

Kampen er tilgængelig på mobil, tablet og desktop.

Odds-forslag: Uafgjort til odds 9,00

Det er to næsten lige stærke mandskaber, som vil presse hinanden til det yderste for at hente sejren. Kiel er det næststærkeste hold på hjemmebane i denne sæson, mens Rhein Neckar Löwen er det stærkeste hold på udebane. Begge hold kommer med gode sejre til dette møde. Kiel slog Gummersbach med 34-21, mens Rhein Neckar Löwen overvandt Minden med 26-20. Naturligvis går de begge efter at vinde kampen og få kontakt med Flensburg-Handewitt, men så gode hold kan godt holde hinanden i skak, og det tror vi kommer til at ske her.

SpilXperten.com anbefaler: Uafgjort til odds 9,00 – SPIL HER >> *

Optakt til THW Kiel – Rhein Neckar Löwen: Trupnyt, statistik m.m.

– THW Kiel er den klub i Tyskland, der har vundet flest mesterskabermed 20 styks. Blandt andet vandt de seks mesterskaber i træk fra 2005-2010.

– 2007 og 2012 blev de bedste år i klubbens historie. Her vandt man begge gange The Treble; mesterskab, pokal og Champions League.

– I 2012 vandt de i øvrigt samtlige kampe i den hjemlige turnering. Det er aldrig nogensinde set hverken før eller efter.

– Klubben har to danskere i truppen i form af Niklas Landin og René Toft Hansen. Tidligere har Nikolaj Jacobsen, Lars Krogh Jeppesen og Morten Bjerre spillet for THW Kiel.

– Rhein Neckar Löwen har en eneste guldmedalje i skabet. Den kom sidste år, da de vandt det tyske mesterskab for første gang.

– Klubben trænes af danske Nikolaj Jacobsen, som også skal overtage tjansen som landstræner for Danmark samtidigt.

– Der er en anden dansker i klubben i form af den stærke bagspiller Mads Mensah Larsen, som også er på det danske landshold.

– Niklas Landin, som nu spiller for THW Kiel, har en fortid i Rhein Neckar Löwen. Nikolaj Jacobsen, som nu træner Rhein Neckar Löwen, har en fortid i THW Kiel.

Optakt til og odds på THW Kiel - Rhein Neckar Löwen d. 22. marts 2017*

Skriv første kommentar

Skriv et svar