18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Sverige – Hviderusland: Odds og optakt

SverigeHvideruslandVores svenske naboer er i en svær VM-kvalifikationsgruppe, men de har gjort det godt i de første fire kampe. Med en hjemmesejr over Hviderusland, kan de lægge pres på Frankrig og Holland, som i øjeblikket indtager første- og andenpladsen. Vi bringer her optakt, startopstillinger og odds på Sverige – Hviderusland. Kampen spilles lørdag den 25. marts klokken 18.00, og du kan se den på 6’eren.

Gratis: Freebet på 50 kr. til landskampen – KLIK HER!

Odds på Sverige – Hviderusland

Bookmakerne anser Sverige som klare favoritter til en hjemmebanesejr mod Hviderusland.

Hvem vinder kampen?
Sverige: 1,50 (Bet365)
Uafgjort: 4,10 (888sport)
Hviderusland: 7,75 (888sport)

Antal mål
Over 2,5 mål: 2,25 (Betfair)
Under 2,5 mål: 1,67 (Bet365)

Handicap (0-1)
Sverige: 2,45 (Bwin)
Uafgjort: 3,40 (888sport)
Hviderusland: 2,63 (Bet365)

Gratis: Freebet på 50 kr. til landskampen – KLIK HER!

Odds-forslag: Sverige vinder med to

I VM-kvalifikationens første fire kampe har Hviderusland spillet uafgjort mod både Frankrig og Luxembourg på hjemmebane, mens begge deres kampe på fremmed græs er blevet tabt. Hviderusserne har således deres klare force, når de spiller hjemme, og det ligner derfor en svær kamp for dem, når de lørdag gæster Friends Arena i Solna. Her har Sverige spillet uafgjort mod Holland og vundet med 3-0 over Bulgarien, og hvis de skal holde trit med Frankrig og Holland i kampen om at komme med til VM, så skal der hentes tre point i lørdagens kamp. Sverige vandt med 3-0, da de mødte Bulgarien, som er et stærkere hold end Hviderusland, og hviderusserne tabte med 4-1 til Holland, der er omtrent på samme niveau som Sverige. Det bør derfor være muligt for svenskerne at hente en relativt komfortabel hjemmesejr mod Hviderusland, som har det bedst foran hjemmepublikummet. Vi tror på, at Sverige vinder med to eller flere mål.

SpilXperten.com anbefaler: 1-tallet med handicap (0-1) til odds 2,45 hos Bwin – SPIL HER >>*

Optakt til Sverige – Hviderusland: skader, karantæner og startopstillinger

– Både Robin Olsen og Ludwig Augustinsson er en del af den svenske trup, og de må begge forventes at være tiltænkt startpladser. Derudover kan spillere som Lindelöf fra Benfica, Emil Forsberg fra Leipzig og Markus Berg fra Panathinaikos nævnes som holdets profiler. Det altoverskyggende er dog fraværet af Zlatan Ibrahimovic, som stoppede på landsholdet efter sommerens EM-slutrunde. Desuden har den tidligere FCK-back Oscar Wendt for nyligt meldt ud, at han også stopper på landsholdet.

– Hviderusland har en del spillere med fra den hjemlige liga, hvor især Bate Borisov – som er landets klart største klub – er talstærkt repræsenteret. Derudover består truppen af spillere, der har deres daglige gang i den russiske og kasakhiske liga, mens en håndfuld er på kontrakt i mindre europæiske klubber. Hviderusserne må undvære deres største stjerne, den tidligere Arsenal- og Barcelonaspiller Alexander Hleb, som sidder ude med en skade.

– Sverige forventet startopstilling (4-4-2): Olsen – Krafth, Lindelöf, Granqvist, Augustinsson – Durmaz, Ekdal, Johansson, Forsberg – Toivonen, Berg

– Hviderusland forventet startopstilling (4-5-1): Harbunow – Shitov, Martynovich, Filipenko, Valadszko – Rios, Mayevskiy, Kislyak, Drahun, Gordeichuk – Rodionov

– Sverige har spillet udmærket i VM-kvalifikationen, men de er i en svær gruppe, hvor de blandt andet er oppe imod Frankrig og Holland. De lagde ud med en uafgjort mod Holland for derefter at vinde over både Luxembourg og Bulgarien, mens deres seneste kamp mod Frankrig endte med et 2-1-nederlag. Resultaterne rækker til en tredjeplads i gruppen, hvor de er á point med Holland, som har bedre målscore.

– Hviderusland ligger næstsidst i gruppen, da de kun har hentet to point i de fire første kampe. Hviderusserne klarede overraskende uafgjort mod Frankrig i deres første kamp, og det blev ligeledes til uafgjort mod Luxembourg. Mod Holland tabte de med 4-1, mens den seneste kvalifikationskamp mod Bulgarien endte med et 1-0-nederlag.

– Sverige og Hviderusland har spillet mod hinanden tre gange tidligere, hvoraf den seneste var en venskabskamp i 2010, hvor Sverige vandt med 0-1.

Gratis: Freebet på 50 kr. til landskampen – KLIK HER!

 Optakt til og odds på Sverige – Hviderusland d. 25. marts 2017*

Skriv første kommentar

Skriv et svar