18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Startopstillinger: Rumænien – Danmark

RumænienDanmarkDanmark står over for en super vigtig kamp, når de søndag gæster Cluj Arena. Der skal helst tre point på kontoen, men danskerne plejer at have problemer på udebane, og det er altid svært at spille i de østeuropæiske lande. Rumænerne har dog ikke imponeret i deres to første hjemmekampe, hvoraf den seneste mod polen blev tabt med hele 0-3. Kampen fløjtes i gang søndag d. 26. marts klokken 20.45.

Rumæniens og Danmarks startopstillinger

Læs mere om de to holds startopstillinger, skader og karantæner herunder.

Rumænien (4-2-3-1): Tatarusanu – Benzar, Grigore, Chiriches, Tosca – Prepelita, Marin – Popa, Stanciu, Chipciu – Keserü

Rumænerne er ramt af skader til deres to førstevalg på den enlige angriberposition, da Bodgan Stanciu døjer med en skade, og Florin Andone afsoner karantæne. Det betyder formentlig, at Ludogorets-spilleren Claudiu Keserü får en startplads, men det giver absolut ikke grund til, at det danske forsvar kan ånde lettet op. Keșerü er topscorer i den bulgarske liga, og han han scoret seks mål i de sidste tre kampe, så han er brandvarm. Rumænien har flere dygtige spillere, men det er kun Fiorentina-målmanden Ciprian Tătărușanu og Napoli-midtstopperen Vlad Chiricheș, der har deres daglige gang i større europæiske klubber.

Danmark (3-4-1-2): Schmeichel – Kjær, Christensen, Vestergaard – Ankersen, Kvist, Delaney, Durmisi – Eriksen – Jørgensen, Cornelius

Åge Hareide har ligeledes angriberproblemer, da Kasper Dolberg har forladt landsholdlejren grundet skade og sygdom, mens det fortsat er uvist, om Nicolai Jørgensen vil være i stand til at spille. Yussuf Poulsen er fravalgt, da han i længere tid har døjet med en skade, og Andreas Cornelius ligner derfor den oplagte afløser for Dolberg. På de to de centrale midtbanepositioner er der ligeledes lidt tvivl om, hvem der kommer til at spille fra start. William Kvist plejer at være selvskrevet, men bliver det den tidligere FCK-makker Thomas Delaney eller Lasse Schöne, som kommer til at ligge ved hans side? Delaney har været forrygende igennem længere tid, men en hjernerystelse og et brud i ansigtet, har tvunget ham til et par kampes pause. Han spillede 83 minutter i Werder Bremens seneste kamp, men spørgsmålet er, om han er helt oppe i fulde omdrejninger. Alternativet til pladsen er umiddelbart Schöne, som har gjort det rigtig godt i Ajax, efter at han er blevet flyttet lidt tilbage på banen. For sit klubhold fungerer han som boldfordelende 6’er, og måske der kommer til at mangle noget dynamik, hvis han bliver parret med Kvist?

Spil på Rumænien – Danmark

Bookmakerne forventer en meget lige kamp, men de har alligevel Danmark som marginal favorit.

Hvem vinder kampen?
Rumænien: 2,88 (Bet365)
Uafgjort: 3,10 (Danske Spil)
Danmark: 2,65 (Danske Spil)

Antal mål
Over 2,5 mål: 2,50 (888sport)
Under 2,5 mål: 1,54 (Nordicbet)

Handicap (0-1)
Rumænien: 6,30 (Danske Spil)
Uafgjort: 4,40 (888sport)
Danmark: 1,44 (Nordicbet)

Hvem vinder 1. halvleg?
Rumænien: 3,60 (Danske Spil)
Uafgjort: 2,00 (Bet365)
Danmark: 3,45 (888sport)

Antal mål i 1. halvleg
Over 1,5 mål: 3,65 (888sport)
Under 1,5 mål: 1,29 (Nordicbet)

Scorer begge hold?
Ja: 2,04 (888sport)
Nej: 1,77 (Betsafe)

Optakt til og odds på Rumænien - Danmark d. 26. marts 2017*

Skriv første kommentar

Skriv et svar