18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Roma – Genoa: Odds og optakt

RomaGenoaRoma skal bruge en sejr for at være sikker på sølvet, mens Genoa reelt ikke har noget at spille for. Leverer Totti og co. det nødvendige arbejde, eller chokerer Genoa med det point, der kan bringe Napoli ind i sølvkampen? Serie A slutter i denne weekend. Vi bringer her odds, optakt og stream til Roma – Genoa, som vises på TV3 Sport 2 og via live streaming hos Viaplay med kampstart kl. 18:00 søndag d. 28. maj.

Tredobbelt gevinst: 200 % profitboost på French Open

Stor tennis-konkurrence: 3,7 millioner kroner i præmiepuljen

Odds på Roma – Genoa

Oddsene på Roma – Genoa indikerer, at bookmakerne har enorm tiltro til hjemmeholdet.

Hvem vinder kampen?
Roma: 1,06 – SPIL HER >>*
Uafgjort: 17,50 – SPIL HER >>*
Genoa: 45,00 – SPIL HER >>*

Antal mål
Over 3,5 mål: 1,50 – SPIL HER >>*
Under 3,5 mål: 2,60 – SPIL HER >>*

Handicap (0-3)
Roma: 2,22 – SPIL HER >>*
Uafgjort: 4,60 – SPIL HER >>*
Genoa: 2,50 – SPIL HER >>*

Tredobbelt gevinst: 200 % profitboost på French Open

Stor tennis-konkurrence: 3,7 millioner kroner i præmiepuljen

Live stream Roma – Genoa d. 28. maj 2017

Bliver det Roma eller Napoli, der løber med sølvmedaljerne i Serie A denne sæson? Få svaret ved at live streame kampene fra Serie A hos Viaplay Sport, der koster 269 kroner i måneden. Du får et bredt udvalg af kampe fra alle de bedste rækker.

1. Gå til Viaplay.dk – klik her!*

2. Klik på ”Prøv en gratis måned” og opret en konto

3. Du får en gratis måned til film og serier

4. Find Roma – Genoa i kalenderen

Stream Roma – Genoa hos Viaplay – klik her!*

Odds-forslag: Roma vinder til nul i Roma – Genoa

Roma kæmper for at sikre sølvet, mens Genoa ikke har noget at spille for i bunden af Serie A-tabellen, da de allerede har sikret deres overlevelse. Romerne har vundet tre kampe på stribe i overbevisende stil, mens Genoa har tabt fire udekampe i træk til nul. Nu hvor Genoa HAR sikret sig, er det svært at forestille sig, at de møder specielt kampberedte op her. Roma har slået Genoa i samtlige holdenes fem seneste indbyrdes kampe, og ved fire af lejlighederne formåede romerne ovenikøbet af holde Genoa helt fra fadet. Et meget sandsynligt scenarie igen her – med tanke på Genoas aktuelt dårlige udebaneform. Roma har stort set en skadesfri trup med til opgøret, og de bør være i stand til at kontrollere fra start til slut. Vinder Roma til nul, er der odds 1,66 at hente hos 888sport.

SpilXperten.com anbefaler: Roma vinder og holder nullet til odds 1,66 hos 888sport – SPIL HER >>*

Optakt til Roma – Genoa: Startopstillinger, skader og karantæner

– Roma har umiddelbart kun Alessandro Florenzi ude med en skade her.

– Genoa har Armando Izzo i karantæne. Mattia Perin er ude med en skade, mens Giovanni Pablo Simeone regnes for tvivlsom.

– Roma forventet startopstilling: Szczesny – Rüdiger, Manolas, Fazio, Emerson – Strootman, Rossi – Salah, Nainggolan, El Shaarawy – Dzeko.

– Genoa forventet startopstilling: Lamanna – Biraschi, Burdisso, Gentiletti – Lazovic, Cofie, Veloso, Rigoni, Laxalt – Simeone, Pandev.

– Roma er ét point foran Napoli inden denne sidste spillerunde fra Serie A. Romerne har vundet tre ligakampe på stribe, og de har scoret 12 mål i disse tre sejre (1-4 over AC Milan, 3-1 over Juventus og 3-5 over Chievo).

– Genoa har sikret sig overlevelse i den kedelige del af Serie A. Det skete med nogle gode sejre på hjemmebane. Ude har Genoa tabt fire ligakampe i træk uden at score.

– Roma er 15-1-2 (47-16) på hjemmebane i sæsonen. Edin Dzeko er på toppen af topscorerlisten med 28 mål (ét mål bedre end Napolis Dries Mertens). Stephen El Shaarawy har scoret i samtlige Romas tre seneste kampe.

– Genoa er 3-2-13 (12-37) på udebane i sæsonen. Giovanni Simeone er holdets mest målfarlige mand (12 scoringer). Genoa har tabt deres fire seneste udekampe med samlet 9-0.

– Roma har vundet samtlige holdenes fem seneste indbyrdes kampe. Fire af sejrene er kommet i hus, uden det lykkedes for Genoa at komme på tavlen.

Tredobbelt gevinst: 200 % profitboost på French Open

Stor tennis-konkurrence: 3,7 millioner kroner i præmiepuljen

Optakt til og odds på Roma - Genoa d. 28. maj 2017*

Skriv første kommentar

Skriv et svar