18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Randers – OB: Odds og optakt

RandersOBRanders og OB duellerer om en finaleplads om Europa League-kvalifikationen, og her ligner det umiddelbart, at hjemmeholdet står med de bedste muligheder. Det første opgør mellem de to mandskaber sluttede nemlig 1-1, men da OB til dette opgør er ramt af flere fravær, ligner det en jysk fordel. Vi bringer her odds, spilforslag og optakt til kampen, der spilles mandag den 29. maj klokken 19:00. Canal 9 sender direkte.

Odds på Randers – OB

Oddsene på Randers – OB viser, at hjemmeholdet er udråbt som klare forhåndsfavoritter.

Hvem vinder kampen?
Randers: 2,00 – SPIL HER >>*
Uafgjort: 3,60 – SPIL HER >>*
OB: 3,75 – SPIL HER >>*

Antal mål
Over 2,5 mål: 1,78 – SPIL HER >>*
Under 2,5 mål: 2,08 – SPIL HER >>*

Handicap (0-1)
Randers: 3,85 – SPIL HER >>*
Uafgjort: 3,90 – SPIL HER >>*
OB: 1,83 – SPIL HER >>*

Live stream Randers – OB d. 29. maj 2017

Bliver det Randers eller OB, der kommer til at besætte den ene finaleplads om en billet til Europa League-kvalifikationen? På forhånd er der størst tiltro til Randers, men i disse betydningsfulde kampe findes der utallige eksempler på overraskelser. Hvad ender dette opgør med? Se med på Viaplay, hvor du som ny kunde får den første måned gratis. Du skal dog have fat i Viaplay Sport, som koster 269 kroner månedligt, hvis du vil se fodboldkampene fra Superligaen.

1. Gå til Viaplay.dk – klik her!*

2. Klik på ”Prøv en gratis måned” og opret en konto

3. Du får en gratis måned til film og serier

4. Find Randers – OB i kalenderen

Stream Randers – OB hos Viaplay – klik her!*

Odds-forslag: 1-tallet i Randers – OB

Det er fortsat helt åbent efter 1-1 i første opgør, men på forhånd ligner det dog en klar fordel for Randers. OB er nemlig hårdt ramt af fravær, og det kan blive altafgørende. Det ligner på forhånd en jævnbyrdig affære, men uden en halv forsvarslinje kan fynboerne komme i stormvejr. Randers har leveret på et højt niveau på hjemmebane igennem hele sæsonen, og da det samme ikke er tilfældet for OB på udebane, er det blot endnu en ting, der taler til fordel for Randers. Ved stillingen 0-0 har Randers matchbolden, og som kampen skrider er OB-spillerne tvunget til at satse fremad. Vi sætter vores lid til, at hjemmeholdet kan drage fordel af det, og vores anbefaling falder på 1-tallet.

SpilXperten.com anbefaler: 1-tallet til odds 2,00 hos 888sport – SPIL HER >>*

Optakt til Randers – OB: Startopstillinger, skader og karantæner

– Brandur Hendriksson, Mayron George og Lucas Haren sidder ude for Randers, men det må siges at være fravær, der er til at dække ind for.

– Sten Grytebust og Ryan Johnson Laursen sidder ude med skader for OB, der tilmed har Frederik Tingager, Kenneth Emil Petersen og Jacob Barrett Laursen i karantæne.

– Randers forventet startopstilling: Halldorsson – Fenger, Agesen, Enghardt – Thomsen, Allansson, Fisker, Kauko, Marxen – Pourié, Lundberg.

– OB forventet startopstilling: Falkesgaard – Desler, Tverskov, Lund, Pereira – Nielsen, Thomasen, Izunna, Jönsson – Festersen, Edmundsson.

– Forinden dette match-up med OB vandt Randers to ud af to opgør mod AaB, og med 1-1 i første kamp mod OB må hjemmeholdet siges at stå med gode kort på hånden, når den ene finaleplads skal uddeles.

– OB besejrede Silkeborg med samlet 3-2 over to kampe, inden første opgør mod Randers sluttede 1-1. Selvom fynboerne har ryggen mod muren, kan man ikke helt tillade sig at afskrive OB-mandskabet.

– Randers sluttede på 1. pladsen i Nedrykningspulje 1, og det skyldes blandt andet, at tre hjemmekampe resulterede i syv point. Marvin Pourie er topscorer med ni mål. Randers er ubesejret i de seneste seks hjemmekampe i Superligaen, og det er værd at tage med forud for dette afgørende opgør.

– OB endte på 2. pladsen i Nedrykningspulje 2, og her kastede tre udekampe blot to point af sig. Joan Simun Edmundsson er topscorer med ni mål. I ni kampe efter den ordinære Superliga-sæson sluttede, har OB blot tabt to gange, og udeholdet er derfor i fin form.

– Randers har vundet seks af de seneste ti indbyrdes kampe med OB, og da de seneste fire kampe i Randers er sluttet 4-0, 3-0, 1-1 og 3-0, peger det i retning af en hjemmesejr.

Optakt til og odds på Randers - OB d. 29. maj 2017*

Skriv første kommentar

Skriv et svar