18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Qarabag – AS Roma: Odds og optakt

QarabagAS RomaAS Roma skal en tur til Aserbajdsjan, når Qarabag tager imod hovedstadsklubben i Champions League. Begge hold har stadig deres første sejr til gode i turneringen, hvor hjemmeholdet specielt har en revanchere til gode oven på 0-6 nederlaget til Chelsea. Lykkes det for Qarabag at få deres første point i Champions League nogensinde, eller bliver det en sikker sejr til AS Roma? Vi bringer her optakt, stream, startopstillinger og odds på Qarabag – AS Roma. Kampen spilles onsdag d. 27. september klokken 18:00, og du kan se kampen på TV3 SPORT 1 eller via live streaming hos Viaplay.

Livebet: Spil 100 kroner, få 100 kroner* (kræver tilmelding)

Akkumulator: Vind op til 100 % ekstra på Champions League*

Odds på Qarabag – AS Roma

AS Roma er store favoritter til at vinde opgøret over Qarabag i Aserbajdsjan ifølge bookmakerne.

Hvem vinder kampen?
Qarabag: 8,10 – SPIL HER >>*
Uafgjort: 4,75 – SPIL HER >>*
AS Roma: 1,46 – SPIL HER >>*

Antal mål
Over 2,5 mål: 1,80 – SPIL HER >>*
Under 2,5 mål: 2,13 – SPIL HER >>*

Handicap (1-0)
Qarabag: 2,80 – SPIL HER >>*
Uafgjort: 3,60 – SPIL HER >>*
AS Roma: 2,20 – SPIL HER >>*

Livebet: Spil 100 kroner, få 100 kroner* (kræver tilmelding)

Akkumulator: Vind op til 100 % ekstra på Champions League*

Live stream Qarabag – AS Roma den 27. september 2017

Bliver det en forventet sejr for Dzeko og Co.? Du kan se det intense opgør mellem Qarabag og Roma på Viaplay med et Viaplay Sport-abonnement, som kan erhverves for 269 kroner om måneden. Når dette er købt, kan du se fodbold fra Champions League, når du lyster.

1. Gå til Viaplay.dk – klik her!*

2. Klik på ”Prøv en gratis måned” og opret en konto

3. Du får en gratis måned til film og serier

4. Find kampen i kalenderen

Stream Qarabag – Roma hos Viaplay – klik her!*

Odds-forslag: AS Roma vinder sikkert

AS Roma har noget at bevise efter deres uafgjorte resultat, selvom det var mod storholdet Atletico Madrid Romerne går dog altid benhårdt efter sejren i alle turneringer, og i denne kamp har romerne fremragende muligheder for at få alle tre point i kampen. Qarabag har deres debut i Champions League i denne sæson, og i første kamp blev det noget af et mareridt for det østeuropæiske hold, da de blev rundbarberet med hele 0-6 på Stamford Bridge. Vi tror, at AS Roma har klassen til at slå Qarabag sikkert, da romerne har bedre spillere på alle pladser, og Qarabag måske ikke har den store selvtillid efter nederlaget sidst. VI forventer derfor, at Eden Dzeko bomber, AS Roma vinder, og dermed får deres første sejr i dette års udgave af Champions League. Det østeuropæiske hold får det meget svært i turneringen.

SpilXperten.com anbefaler: 2-tallet til odds 1,46 hos Nordicbet – SPIL HER >>*

Optakt til Qarabag – AS Roma: skader, karantæner og startopstillinger

– Qarabag har ikke offentliggjort nogle skader eller karantæner op til kampen mod Roma.

– AS Roma må se bort fra tre spillere, da Emerson, Patrik Schick og Rick Karsdorp sidder ude med skader. Romerne har heller ingen spillere i karantæne.

– Qarabag forventet startopstilling: Sehic – Medvedev, Huseynov, Sadiqov, Rzezniczak – Qarayev – Henrique, Almeida, Míchel, Guerrier – Ndlovu

– AS Roma forventet startopstilling: Alisson – Peres, Manolas, Fazio, Kolarov – Nainggolan, Rossi, Strootman – Defrel, Dzeko, Perotti

– Den store overraskelse i dette års Champions League er Qarabag fra Aserbajdsjan, der slog FCK ud i den afgørende kvalifikationsrunde. Holdet fik dog en streg regningen, da de tabte med vilde 0-6 på Stamford Bridge i første kamp i Gruppe C.

– Lidt mere forventet er det, at AS Roma er at finde i det fineste europæiske selskab. I første opgør fik de et point mod stærke Atletico Madrid i egen hule efter en meget taktisk kamp (0-0), hvor stærke angribere som Dzeko og Griezmann var at finde i startopstillingerne.

– Qarabag har aldrig før deltaget i Champions League, og derfor er der heller ikke de store forventninger til holdet i dette års udgave af turneringen. Klubben røg ud i gruppespillet i Europa League i sidste sæson, da det blev til en tredjeplads, hvor Fiorentina, PAOK og Slovan Liberec var modstanderne.

– AS Roma tabte i sidste sæson til FC Porto i den afgørende kvalifikationsrunde til Champions League (1-4). Romernes bedste resultat kom i sæsonen 2007/2008, hvor kvartfinalerne blev endestationen for hovedstadsklubben efter et nederlag til Manchester United.

– De to hold har aldrig mødt hinanden tidligere.

Livebet: Spil 100 kroner, få 100 kroner* (kræver tilmelding)

Akkumulator: Vind op til 100 % ekstra på Champions League*

Optakt til og odds på Qarabag – AS Roma d. 27. september 2017*

Skriv første kommentar

Skriv et svar