18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Monaco – Porto: Odds og optakt

MonacoPortoMonaco og Porto er klar til en gentagelse af Champions League-finalen i 2004, hvor portugiserne snuppede pokalen med de store ører. Trækker de igen det længste strå, eller kan Monaco tage tre point på hjemmebane? Vi bringer her optakt, startopstillinger og odds på Monaco – Porto. Kampen spilles tirsdag den 26. september klokken 20.45, og du kan se den via live streaming hos Viaplay.

Livebet: Spil 100 kroner, få 100 kroner* (kræver tilmelding)

Akkumulator: Vind op til 100 % ekstra på Champions League*

Odds på Monaco – Porto

Bookmakerne udpeger ingen klar favorit men tror mest på det franske hjemmehold.

Hvem vinder kampen?
Monaco: 2,11 – SPIL HER >>*
Uafgjort: 3,70 – SPIL HER >>*
Porto: 3,70 – SPIL HER >>*

Antal mål
Over 2,5 mål: 1,80 – SPIL HER >>*
Under 2,5 mål: 2,10 – SPIL HER >>*

Handicap (0-1)
Monaco: 3,80 – SPIL HER >>*
Uafgjort: 4,00 – SPIL HER >>*
Porto: 1,77 – SPIL HER >>*

Livebet: Spil 100 kroner, få 100 kroner* (kræver tilmelding)

Akkumulator: Vind op til 100 % ekstra på Champions League*

Live stream Monaco – Porto den 26. september 2017

Viaplay viser alle kampene fra Champions League, og du kan se med, hvis du har et Viaplay Sport-abonnement. Det koster 269 kroner om måneden og giver dig adgang til masser af lækker sport. Er du endnu ikke kunde hos Viaplay, får du desuden en måneds gratis abonnement til film og serier.

1. Gå til Viaplay.dk – klik her!*

2. Klik på ”Prøv en gratis måned” og opret en konto

3. Du får en gratis måned til film og serier

4. Find kampen i kalenderen

Stream Monaco – Porto hos Viaplay – klik her!*

Odds-forslag: Monaco vinder på Stade Louis II

Monaco har vundet syv ud af sæsonens første otte kampe, men alle sejrene er kommet i den portugisiske liga, hvor de har mødt en række svage hold (de har endnu ikke spillet mod Benfica og Sporting). Sæsonens første svære kamp var således Champions League-opgøret mod Besiktas, og her tabte Porto med 1-3 på hjemmebane. Det vidner ikke om skræmmende niveau, og vi ser Monaco som klare favoritter til tirsdagens kamp. Leonardo Jardims mandskab scorer bunkevis af mål og kommer til kampen i god form efter 3-0 mod Strasbourg og 0-4 over Lille. Det blev til 1-1 i den første gruppekamp ude mod Leipzig, men vi ved, hvor stærke de er på hjemmebane. Odds 2,11 for 1-tallet er flot.

SpilXperten.com anbefaler: 1-tallet til odds 2,11 hos 888sport – SPIL HER >>*

Optakt til Monaco – Porto: skader, karantæner og startopstillinger

– Monaco er uden Danijel Subasic, Loic Badiashile og Pierre-Daniel Nguinda, som sidder ude med skader. Derudover er det usikkert, om Balde Diao Keita vil være i stand til at spille.

– Porto har Vincent Aboubakar og Maxi Pereira tilbage, efter at de begge afsonede karantæne i den første gruppekamp. Portugiserne må dog undvære André André, mens Otavio er tvivlsom.

– Monaco forventet startopstilling: Benaglio – Sidibe, Glik, Jemerson, Jorge – Ghezzal, Fabinho, Moutinho, Rony Lopes – Falcao, Jovetic

– Porto forventet startopstilling: Casillas – Ricardo, Marcano, Felipe, Telles – Brahimi, Herrera, Pereira, Corona – Aboubakar, Marega

– Monaco er i fremragende form og har vundet de to seneste kampe stort.

– Porto vinder som sædvanligt deres hjemlige kampe, men i den første gruppekamp tabte de mod Besiktas.

– Monaco har kun tabt en enkelt kamp i den nye sæson, hvor det indtil videre er blevet til seks sejre og en uafgjort. Den uafgjorte kom imod Leipzig i den første Champions League-runde, hvor de to hold spillede 1-1 i Tyskland. Monaco har vundet sæsonens tre første hjemmekampe, og Falcao er topscorer i Ligue 1 med elleve scoringer.

– Porto har vundet samtlige syv kampe i den portugisiske liga. I den første Champions League-kamp mod Besiktas tabte Porto dog med 1-3. I deres tre udekampe i den hjemlige liga har Porto vundet med 0-1, 0-1 og 1-2. Vincent Aboubakar er portugisernes topscorer med seks scoringer.

– Monaco og Porto stod i 2004 overfor hinanden i Champions League-finalen. Her vandt Porto, som havde José Mourinho bag roret, med 3-0 efter mål af Deco, Carlos Alberto og Dmitrij Alenicev.

Livebet: Spil 100 kroner, få 100 kroner* (kræver tilmelding)

Akkumulator: Vind op til 100 % ekstra på Champions League*

Optakt til og odds på Monaco - Porto d. 26. september 2017*

Skriv første kommentar

Skriv et svar