18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Juventus – Olympiakos: Odds og optakt

JuventusOlympiakosJuventus og Olympiakos kæmper med at komme tilbage i Gruppe D i Champions League efter nederlag i første runde til FC Barcelona og Sporting Lissabon. Nu mødes de to hold på Allianz Stadium i Torino, hvor Juventus plejer at være meget stærke. Paulo Dybala er flyvende, og det bliver spændende at se, om det græske forsvar kan stoppe ham. Hvem vinder opgøret? Vi bringer her optakt, stream, startopstillinger og odds på Juventus – Olympiakos. Kampen spilles onsdag d. 27. september klokken 20.45, og du kan se den via live streaming hos Viaplay.

Livebet: Spil 100 kroner, få 100 kroner* (kræver tilmelding)

Akkumulator: Vind op til 100 % ekstra på Champions League*

Odds på Juventus – Olympiakos

Juventus er kæmpe favoritter i opgøret mod Olympiakos ifølge bookmakerne. Du kan få abnorme 29,00 gange pengene igen på en græsk sejr.

Hvem vinder kampen?
Juventus: 1,14 – SPIL HER >>*
Uafgjort: 9,90 – SPIL HER >>*
Olympiakos: 29,00 – SPIL HER >>*

Antal mål
Over 2,5 mål: 1,47 – SPIL HER >>*
Under 2,5 mål: 2,88 – SPIL HER >>*

Handicap (0-1)
Juventus: 1,44 – SPIL HER >>*
Uafgjort: 4,70 – SPIL HER >>*
Olympiakos: 6,50 – SPIL HER >>*

Livebet: Spil 100 kroner, få 100 kroner* (kræver tilmelding)

Akkumulator: Vind op til 100 % ekstra på Champions League*

Live stream Juventus – Olympiakos den 27. september 2017

Bliver det en sejr til det italienske hjemmehold, eller overrasker grækerne? Se kampen mellem Juventus og Olympiakos med et Viaplay Sport-abonnement, der koster 269 kroner om måneden. Abonnementet giver ligeledes adgang til La Liga, Serie A og mange flere ligaer.

1. Gå til Viaplay.dk – klik her!*

2. Klik på ”Prøv en gratis måned” og opret en konto

3. Du får en gratis måned til film og serier

4. Find kampen i kalenderen

Stream Juventus – Olympiakos hos Viaplay – klik her!*

Odds-forslag: Målrigt opgør på Allianz Stadium

Juventus har lagt fremragende ud i den nye sæson med fem sejre på stribe i Serie A. Olympiakos har derimod svært ved at finde melodien i både den græske liga og i Champions League. De to hold leverede senest et brag af en kamp mod hinanden, da Juventus vandt med 3-2 over grækerne i 2014. Vi tror også på mange mål i dette opgør, da formstærke Paulo Dybala er at finde i hjemmeholdets angreb. Han har været meget skræmmende i Serie A, og hvis han fortsætter i samme tempo, kan han nemt blive topscorer i Serie A og måske endda i Champions League. Det bliver mere end svært for grækernes forsvar at stoppe den farlige Juventus-spiller. Derudover har Juventus også den altid farlige og snu Gonzalo Higuain på toppen. Vores anbefaling til denne kamp er derfor mange mål og over 2,5 af slagsen.

SpilXperten.com anbefaler: Over 2,5 mål til odds 1,47 hos Betfair – SPIL HER >>*

Optakt til Juventus – Olympiakos: skader, karantæner og startopstillinger

– Juventus har Mattia De Sciglio, Benedikt Höwedes, Sami Khedira og Claudio Marchisio ude med skader. Derudover er der stor sandsynlighed for, at Stephan Licctsteiner og Marko Pjaca også er ude af opgøret. ”Den Gamle Dame” har ingen spillere i karantæne.

– Olympiakos har ikke nær så mange fravær i truppen, da blot Alberto Botia og Jagos Vukovic er ude med skader. Derudover har grækerne ingen karantæneramte spillere.

– Juventus forventet startopstilling: Buffon – Sturaro, Barzagli, Benatia, Sandro – Pjanic, Matuidi – Cuadrado, Dybala, Mandzukic – Higuain

– Olympiakos forventet startopstilling: Kapino – Elabdellaoui, Romeo, Engels, Figueiras – Odjidja-Ofoe, Gillet – Garcela-González, Fortounis, Marin – Emenike

– Juventus tabte det første opgør i dette års Champions League med 0-3 på Camp Nou mod FC Barcelona. Det har betydet, at Den Gamle Dame i øjeblikket er placeret på en sidsteplads i Gruppe D. Juventus-spillerne har derfor stadig til gode at putte bolden i kassen på trods af, at farlige Dybala ellers bomber i Serie A.

– Olympiakos gjorde det en anelse bedre i deres åbningskamp i Champions League. De tabte dog med 2-3 til Sporting på hjemmebane. Det græske hold kan derimod glæde sig over angriberen Felipe Pardo, der bombede to kasser i nettet i opgøret.

– Juventus spillede sig i finalen i Champions League i sidste sæson, hvor holdet blandt andet slog mægtige FC Barcelona ud af turneringen. Den Gamle Dame har tidligere vundet turneringen med de store ører to gange, men den seneste gang var helt tilbage i 1995/1996.

– Olympiakos har ikke gjort det helt store af sig tidligere i Champions League. Det græske mandskabs bedste resultat var i 1998/1999, hvor det blev til en kvartfinaleplads. I sidste sæson tabte holdet noget skuffende til israelske Hapoel Be´er Sheva i tredje kvalifikationsrunde.

– De to mandskaber har duelleret mod hinanden seks gange tidligere. Her har Den Gamle Dame trukket sig sejrrigt ud af fire opgør. Senest vandt Juventus på Allianz Stadium med 3-2 i 2014.

Livebet: Spil 100 kroner, få 100 kroner* (kræver tilmelding)

Akkumulator: Vind op til 100 % ekstra på Champions League*

Optakt til og odds på Juventus - Olympiakos d. 27. september 2017*

Skriv første kommentar

Skriv et svar