18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Italien – Albanien: Odds og optakt

12Der er kun en stribe vand i mellem de to nationer, men fodboldmæssigt er der kæmpe forskel på de to lande. Italien har vundet VM fire gange, mens Albanien kun har været til en slutrunde, som var i sommer, da de var med ved EM i Frankrig på blandt andet Danmarks bekostning. Italienerne er store favoritter hjemme, men Albanien vil kæmpe til sidste blodsdråbe for at få point med hjem over strædet. Kampen spilles fredag den 24. marts klokken 20:45. Du kan se den på 6´eren eller på dplay.

Gratis: Freebet på 50 kr. til landskampen – KLIK HER

Odds på Italien – Albanien

Bookmakerne er klar med odds på kampen imellem Italien og Albanien i kvalifikationen til VM i Rusland.

Hvem vinder kampen?
Italien: 1,25 (bet365)
Uafgjort: 5,75 (888sport)
Albanien: 16,00 (unibet)

Antal mål
Over 2,5 mål: 2,01 (nordicbet)
Under 2,5 mål: 1,85 (bet365)

Handicap
Italien -1: 1,71 (888sport)
Albanien +1: 3,90 (unibet)

Gratis: Freebet på 50 kr. til landskampen – KLIK HER

Odds-forslag: Italien vinder med to overskydende mål

Der er to mål i denne gruppe, og de kommer til at spille om den direkte plads ved VM og play off. Det drejer sig naturligvis om Italien og Spanien, og så må de andre hold bare slås om resterne. Her er Israel overraskende med i spillet, og de har da også slået Albanien med hele 3-0 ude, hvilket siger lidt om deres niveau i denne kvalifikationsrunde. Man havde måske forventet mere, nu hvor de var med ved EM i Frankrig, men de har kun fået pligtsejre over Makedonien og Liechtenstein, mens man har tabt til Spanien og altså Israel. Her får de ikke noget med hjem, og vi ved jo, at italienerne sjældent anstrenger sig meget, når de først er foran. Vi tror, at de dræber kampen tidligt og spadserer en sikker 2-0 sejr hjem uden at svede for meget på de azurblå trøjer.

SpilXperten.com anbefaler: Italien vinder kampen med handicap -1 til odds 1,71 – SPIL HER >>

Optakt til Italien – Albanien: Startopstillinger, skader, karantæner

– Italien forventet startopstilling (4-4-1): Buffon – Zappacosta, Bonucci, Romanogli, De Sciglio – Candreva, De Rossi, Verratti, Bonaventura – Belotti, Immobile

– Albanien forventet startopstilling (4-3-3): Hoxha – Hysaj, Ajeti, Veseli, Agolli – Xhaka, Kukeli, Memushaj – Roshi, Balaj, Llullaku

– Italien kan nærmest stille med to lige stærke landshold, når man ser, hvad de har siddende på bænken. Total luksus for landstræner Giampiero Ventura.

– Andrea Belotti scorede to gange i den seneste landskamp mod Liectenstein, og han er også topscorer i den italienske Serie A med 22 mål for Torino.

– Hans angrebsmakker Ciro Immobile har en fortid i netop Torino er efter vanskelige sæsoner i Borussia Dortmund og Sevilla virkelig blomstret op i Lazio.

– Italien kæmper med Spanien om den vigtige direkte kvalifikation til VM i Rusland. Den første kamp endte 1-1 i Støvlelandet, og den afgørende kamp spilles 2. september i Spanien.

– Begge hold har 10 point i toppen af gruppen, men Spanien har en bedre målscore. Den kan blive afgørende, hvis det andet opgør imellem de to også slutter 1-1.

– Albanien oplevede deres største triumf, da det lykkedes at kvalificere sig til EM fra Danmarks pulje. Her blev de slået ud i indledende efter kampe mod Schweiz, Frankrig og Rumænien.

– Pudsigt nok spillede Taulant Xhaka mod sin bror Granit Xhaka i kampen Albanien-Schweiz. Brødreparret er født i Albanien, men vokset op i Schweiz. Taulant valgte at stille op for fødelandet, mens Granit har foretrukket Schweiz.

– Hvis Albanien skal have nogen chance i gruppen, så skal der hentes mindst et point i denne svære udekamp.

Gratis: Freebet på 50 kr. til landskampen – KLIK HER

Optakt til og odds på Italien - Albanien 24. marts 2017*

Skriv første kommentar

Skriv et svar