18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Irland – Wales: Odds og optakt

12En kæmpe kamp på de britiske øer, men vi andre kan også begynde at glæde os. De to hold var begge med ved EM, hvor især Wales gjorde den fremragende figur og nåede helt til semifinalen. Begge hold er i fin form for tiden. Irland har ikke tabt i fem kampe, mens Wales ikke har tabt i fire kampe i træk, så der er virkelig lagt op til en brag af dimensioner. Kampen spilles fredag den 24. marts klokken 20:45. Du kan se den på Eurosport 2 eller dplay.

Gratis: Freebet på 50 kr. til landskampen – KLIK HER

Odds på Irland – Wales

Bookmakerne er klar med odds på kampen imellem Irland og Wales i kvalifikationen til VM i Rusland.

Hvem vinder kampen?
Irland: 2,50 (bet365)
Uafgjort: 3,05 (888sport)
Wales: 3,35 (unibet)

Antal mål
Over 2,5 mål: 2,60 (nordicbet)
Under 2,5 mål: 1,50 (bet365)

Handicap
Irland -1: 4,80 (888sport)
Wales +1: 1,54 (unibet)

Gratis: Freebet på 50 kr. til landskampen – KLIK HER

Odds-forslag: Begge hold kommer på tavlen

Det er virkelig kampen, som ingen af de to vil tabe. Ude over pointene så er der megen prestige på spil, når britiske hold mødes, og denne gang er det to lige hold, som banker mod hinanden. Begge hold er uden nederlag i gruppen, men Irland står bedst med tre sejre og en uafgjort, mens Wales har tre uafgjorte og en sejr. De er efter både Irland og Serbien, så de skal frem over stepperne og forsøge at få de tre point, og det åbner op i den anden ende. Vi kommer altså til at se to hold, der kaster sig frem mod hinanden, og det giver en kamp med mål.

SpilXperten.com anbefaler: Begge hold scorer til odds 2,07 – SPIL HER >>*

Optakt til Irland – Wales: Startopstillinger, skader, karantæner

Irland forventet startopstilling (4-2-3-1): Randolph – Coleman, Duffy, Clark, Brady – Whelan, Arter – Hendrick, Hoolahan, McClean – Walters

Wales forventet startopstilling (4-2-2-2): Hennessy – Gunther, Chester, Williams, Taylor – Allen, Ledley – Bale, Ramsey – Vokes, Robson-Kanu

– Irland har virkelig været forrygende i denne omgang og fører gruppen med 10 point for fire kampe. Wales er nummer tre med seks for samme antal opgør.

– Ikke overraskende er Gareth Bale topscorer i puljen med fire træffere. På en delt andenplads ligger James McClean med tre mål.

– Wales gjorde en flot figur ved sidste sommers EM, De vandt deres gruppe foran England, selvom de tabte 1-2 til dem i den anden kamp. I ottendedelsfinalen slog de Nordirland, mens Belgien blev ordnet i kvartfinalen, inden kræfterne var sluppet op, og så tabte man 0-2 til Portugal i semifinalen.

– Irland startede med at spille 1-1 mod Sverige, inden de gik ned med 0-3 mod Belgien. De vandt dog 1-0 over Italien i den sidste kamp og gik til ottendedelsfinalen, hvor de tabte 2-1 til Frankrig.

– Netop kampen mod Frankrig var speciel, da de syv år forinden var blevet ”snydt”, da Thierry Henry tog hånden til hjælp i den afgørende play off kamp i Paris om en plads ved VM i 2010. Det hjalp Frankrig til en samlet sejr på 2-1. I sommer endte kampen med sejr til Frankrig på…2-1.

– Hvis Wales skal have noget med fra denne kamp, så er det vigtigt, at Gareth Bale og Aaron Ramsey spiller op til deres bedste. De var outstanding ved EM sidste sommer.

– Bale har dog været skadet meget af sæsonen, og det samme har været tilfældet for Ramsey. Han var dog med i lørdags, da Arsenal tabte 1-3 til West Bromwich på blandt andet et mål af landsholdkollegaen Hal Robson-Kanu.

– De to hold mødtes har kun mødt hinanden to gange i betydende kvalkampe. Sidste møde var for 10 år siden, da Stephen Ireland hjalp Irland til en sejr. Irland er ubesejret mod Wales i de sidste 10 kampe, og den seneste walisiske sejr var for over 25 år siden.

Gratis: Freebet på 50 kr. til landskampen – KLIK HER

Optakt til og odds på Irland - Wales d. 24. marts 2017*

Skriv første kommentar

Skriv et svar