18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Huddersfield – Reading: Odds og optakt

HuddersfieldReadingPrestige, penge og ikke mindst en Premier League-plads er på højkant, når Huddersfield og Reading tørner sammen i den afgørende playoff-finale. Betydningen af dette opgør er enorm, og det bør hurtigt komme til udtryk på kampbilledet. Huddersfield er forhåndsfavoritter, men når kampen først er fløjtet i gang, kan alt ske. Vi bringer her odds, spilforslag og optakt til kampen, der spilles mandag den 29. maj klokken 16:00. TV3 Sport 1 sender direkte.

Odds på Huddersfield – Reading

Oddsene på Huddersfield – Reading viser, at bookmakerne har størst tiltro til Huddersfield.

Hvem vinder kampen?
Huddersfield: 2,40 – SPIL HER >>*
Uafgjort: 3,20 – SPIL HER >>*
Reading: 3,40 – SPIL HER >>*

Antal mål
Over 2,5 mål: 2,35 – SPIL HER >>*
Under 2,5 mål: 1,62 –SPIL HER >>*

Handicap (0-1)
Huddersfield: 4,70 – SPIL HER >>*
Uafgjort: 4,00– SPIL HER >>*
Reading: 1,66 – SPIL HER >>*

Live stream Huddersfield – Reading d. 29. maj 2017

Newcastle og Brighton har allerede sikret oprykning til Premier League, og dette opgør afgør, om det bliver Huddersfield eller Reading, der rykker med op. Foruden en Premier League-plads kan det vindende hold se frem til et enormt pengebeløb, og der venter derfor et af de vigtigste opgør i begge klubbers historier, når Wembley lægger bane til. Hvem kan kalde sig for Premier League-hold i næste sæson? Se med på Viaplay, hvor du som ny kunde får den første måned gratis. Du skal dog have fat i Viaplay Sport, som koster 269 kroner månedligt, hvis du vil se fodboldkampene fra The Championship.

1. Gå til Viaplay.dk – klik her!*

2. Klik på ”Prøv en gratis måned” og opret en konto

3. Du får en gratis måned til film og serier

4. Find Huddersfield – Reading i kalenderen

Stream Huddersfield – Reading hos Viaplay – klik her!*

Odds-forslag: Under 2,5 mål i Huddersfield – Reading

Kampens vigtighed taler i høj grad for en stille start, og det kan nemt forplante sig til hele kampen. Der er en masse på spil, og det kan ikke undgå at påvirke spillerne, der for alt i verden skal godt fra start. Fokus bør derfor være rettet mod egen defensiv, og vi tror ikke på, at hverken Huddersfield eller Reading er villige til hverken at satse eller risikere noget fra start af. Som kampen skrider frem kan frygten for at tabe begynde at skinne igennem, og det skal tilmed tale til fordel for en målfattig affære. I forvejen har både Huddersfield og Reading deres styrke i defensiven, og vi forestiller os ikke noget festfyrværkeri af en offensiv kamp. I stedet anbefaler vi et spil på maksimalt to mål.

SpilXperten.com anbefaler: Under 2,5 mål til odds 1,62 hos 888sport – SPIL HER >>*

Optakt til Huddersfield – Reading: Startopstillinger, skader og karantæner

– Philip Billing og Jon Stankovic er med sikkerhed ude for Huddersfield, der heller ikke kan forvente at få Kasey Palmer spilleklar.

– Deniss Rakels, Callum Harriott og Stephen Quinn er skadesramte for Reading, mens Paul McShane afsoner karantæne.

– Huddersfield forventet startopstilling: Ward – Smith, Schindler, Hefele, Löwe – Hogg, Mooy – Kachunga, Brown, Parra – Wells.

– Reading forventet startopstilling: Habsi – Ilori, Moore, Berg – Gunter, Evans, Swift, Williams, Blackett – Kermorgant, Grabban.

– Huddersfield overvandt på dramatisk vis Sheffield Wednesday i første playoff-runde, da Huddersfield kunne avancere efter forlænget spilletid og straffesparkskonkurrence.

– Reading sendte Fulham ud med samlet 2-1 i deres første playoff-runde, og det kan måske være en lille fordel for Reading-spillerne, at de ikke har været ude i forlænget spilletid.

– I den ordinære sæson sluttede Huddersfield på 5. pladsen med 81 point efter 24-9-15 og en samlet målscore på 56-58. Topscorer for klubben blev Elias Kachunga, der scorede 12 mål. Med 1,22 scorede mål per kamp var Huddersfield det mindst scorende hold i top otte i grundsæsonen.

– Reading endte den ordinære sæson på 3. pladsen med 85 point efter 26-7-13 og en samlet målscore på 68-64. Yann Kermorgant blev topscorer med 18 mål. Undervejs i sæsonen holdte Reading nullet 16 gange, og det er kun overgået af tre andre hold.

– De seneste ti indbyrdes kampe er endt med fire sejre til Huddersfield, tre uafgjorte og tre sejre til Reading. Seneste opgør sluttede 1-0 til Huddersfield.

Optakt til og odds på Huddersfield - Reading d. 29. maj 2017*

Skriv første kommentar

Skriv et svar