18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

F1 Sepang: Odds og optakt – Malaysias Grand Prix

Malaysias Grand PrixLewis Hamilton er helt suveræn i øjeblikket med tre sejre i træk i Formel 1-sammenhæng. Derfor bliver det spændende at se, om Vettel og forfølgerne kan stoppe den fremadstormende englænder i Malaysia. Vettel har nemlig kraftigt brug for point efter nedturen i Singapore sidst. Hvem løber med sejren i Malaysia? Vi bringer her odds, stream og optakt til Malaysias Formel 1 Grand Prix. Løbet køres fra d. 29. september – 1. oktober. Du kan følge træningen, kvalifikationen og selve løbet på enten TV3 SPORT, 3+ eller via live stream hos Viaplay.

Odds på Malaysias Grand Prix 2017

Lewis Hamilton har favoritværdigheden ifølge bookmakerne, mens Sebastian Vettel er nærmeste forfølger til at snyde englænderen i Malaysia.

Hvem vinder Malaysias Grand Prix?
Lewis Hamilton (Mercedes): 2,00 – SPIL HER >> *
Sebastian Vettel (Ferrari): 3,50 – SPIL HER >>*
Valtteri Bottas (Mercedes): 8,00 – SPIL HER >> *
Daniel Ricciardo (Red Bull): 21,00 – SPIL HER >>*
Max Verstappen (Red Bull): 26,00 – SPIL HER >> *

Kimi Räikkönen (Ferrari): 26,00 – SPIL HER >>*
Nico Hülkenberg (Renault): 751,00 – SPIL HER >>*
Esteban Ocon (Force India-Mercedes): 1001,00 – SPIL HER >>*
Fernando Alonso (McLaren-Honda): 1501,00 – SPIL HER >>*
Kevin Magnussen (Haas): 2001,00 – SPIL HER >>*

Hvem ender i top 3?
Lewis Hamilton (Mercedes): 1,30 – SPIL HER >> *
Sebastian Vettel (Ferrari): 1,33 – SPIL HER >>*
Valtteri Bottas (Mercedes): 1,65 – SPIL HER >> *
Kimi Räikkönen (Ferrari): 2,75 – SPIL HER >>*
Daniel Ricciardo (Red Bull): 3,00 – SPIL HER >>*

Max Verstappen (Red Bull): 3,00 – SPIL HER >> *
Nico Hülkenberg (Renault): 41,00 – SPIL HER >>*
Esteban Ocon (Force India-Mercedes): 51,00 – SPIL HER >>*
Fernando Alonso (McLaren-Honda): 111,00 – SPIL HER >>*
Kevin Magnussen (Haas): 500,00 – SPIL HER >>*

Hvordan går det Kevin Magnussen?
Ender i top 6: 20,00 – SPIL HER >>*
Ender i top 10: 4,00 – SPIL HER >>*
Ender ikke i top 10: 1,20 – SPIL HER >>*
Ender i top 15: 1,60 – SPIL HER >>*
Ender ikke i top 15: 2,20 – SPIL HER >>*
Opnår en klassificeret placering: 1,50 – SPIL HER >>*
Opnår ikke en klassificeret placering: 2,40 – SPIL HER >>*
Kører hurtigste omgang: 300,00 – SPIL HER >>*
Udgår som den første: 12,00 – SPIL HER >>*

Live stream Malaysias Grand Prix den 29. september – 1. oktober 2017

Udbygger Lewis Hamilton forspringet ned til Sebastian Vettel i den samlede VM-stilling med en sejr i Malaysia? Du kan streame det interessante Formel 1-løb hos Viaplay. Du skal blot købe et ViaPlay Sport-abonnement. ViaPlay Sport koster 269 kroner månedligt. Når du har købt dette, kan du se Magnussen, Vettel og Hamilton i aktion live.

1. Gå til Viaplay.dk – klik her!*

2. Klik på ”Prøv en gratis måned” og opret en konto

3. Du får en gratis måned til film og serier

4. Find Malaysias Grand Prix i kalenderen

Stream Malaysias Grand Prix hos Viaplay – KLIK HER >>*

Odds-forslag: Lewis Hamilton fortsætter dominansen

Lewis Hamilton er ikke til at stoppe for tiden, da englænderen har vist et højt niveau over en længere periode, hvor det tilsyneladende ser ud til, at ingen af de andre konkurrenter har noget modtræk. Englænderen skuffede i 2016 i Malaysia, da han måtte udgå, og Hamilton er helt sikkert opsat på at revanchere denne fadæse fra sidste år. Vettel skal vise noget ekstraordinært for at true Hamilton i Malaysia, og det tror vi ikke, at han kommer med. Englænderen er bare for god i øjeblikket, og kun en defekt ser ud til at sætte ham ud af kurs. Lewis Hamilton har tidligere vundet i Malaysia i 2014, så han har også prøvet at stå til tops i det varme asiatiske land. Vores anbefaling er derfor en Hamilton-sejr, da han er den bedste i øjeblikket med længder ned til de andre.

Spilxperten anbefaler: Lewis Hamilton vinder Malaysias Grand Prix til odds 2,00 hos bwin – SPIL HER >>*

Optakt til Malaysias Grand Prix

Vi giver dig her en optakt til Malaysias Grand Prix, hvor danske Kevin Magnussen har haft noget blandet succes.

– Kevin Magnussen har kørt to gange ved Malaysias Grand Prix. I sin debutsæson i 2014 blev det til en flot niendeplads og to point på kontoen, mens danskeren skuffede fælt sidste år, da han måtte udgå. Han måtte ligeledes udgå i det seneste Formel 1-løb i Marina Bay til Singapores Grand Prix.

– Sidste år vandt Daniel Ricciardo (Red Bull) noget overraskende, efter at Lewis Hamilton havde sikret sig Pole Position med et stærkt kvalifikationsløb. De efterfølgende pladser blev besat af teamkammerat Max Verstappen (Red Bull) og pensionerede Nico Rosberg (Mercedes). Lidt mærkværdigt måtte både Lewis Hamilton (Mercedes) og Sebastian Vettel forlade løbet før tid, og de fik derfor ingen point til den samlede stilling.

– Lewis Hamilton er i strålende form efter en flot sejr ved Singapores Grand Prix for et par uger siden. Det var med til at skabe et endnu større hul ned til konkurrenten Vettel, da tyskeren måtte give fortabt og udgå af løbet. Hamilton fører med 263 point, mens tyskeren må tage til takke med 235. Den sidste podieplads har finske Valtteri Bottas med 212 point. Danske Kevin Magnussen er fortsat på en 14. plads med 11 point.

– Tidligere i sæsonen var det en tæt kamp mellem Vettel og Hamilton, men det ser mere og mere ud til, at engelske Hamilton rykker fra konkurrenten på den lange bane. Sidste løb kostede dyrt for tyskeren, og derfor skal tyskeren vinde for at komme tilbage i VM-stillingen. Hamilton har samtidigt vundet hele syv ud af de første 14 løb, hvor de sidste tre er kommet i træk. De resterende konkurrenterne ser ud til at være flere skridt bag ham og til dels Vettel.

– Der bliver ikke kørt Formel 1 i Malaysia i næste sæson, da løbsarrangørerne har valgt at tage banen ud af kalenderen. Kevin Magnussen har været ude at udtale, at han er meget ked af beslutningen.

– Det malaysiske Grand Prix bliver kørt på Sepang International Circuit, hvor kørerne skal igennem 56 omgange á 5,543 kilometer. Løbet blev for første gang kørt i 1962, og hele 37 gange har der været Formel 1-løb på banen, men i næste sæson bliver det ikke tilfældet.

– Malaysias Grand Prix er det 15. af 20 Grand Prix-løb i denne sæson. Næste gang skal kørerne en tur til Japan d. 8. oktober. Det sidste løb i denne sæson finder sted i Abu Dhabi, og det bliver afholdt d. 26. november.

Malaysias Formel 1 Grand Prix på TV

Hvordan går det danske Kevin Magnussen i Malaysia? D. 29. september starter kørerne på træningen klokken 04.55, og her kan du følge Magnussen og de andre kørere fra start af på TV3 SPORT 1. Kvalifikationen starter lørdag d. 30. september, og her kan du følge kvalen på Tv3+ med optakt og nedtakt fra klokken 07.55. Du kan se hovedløbet med optakt og nedtakt fra kl. 07.30 på Tv3+.

Det samlede program på TV

Her er en oversigt over det samlede program for Formel 1 Grand Prixet i Malaysia på TV.

Fredag d. 29. september
1. træning: 04.55 – 06.35 (TV3 SPORT 1)
2. træning: 08.55 – 10.35 (TV3 SPORT 1)

Lørdag d. 30. september
3. træning: 07.55 – 09.05 (TV3 SPORT 1)
Kvalifikationen: 10.30 – 12.00 (3+)

Søndag d. 1. oktober
Optakt + Selve løbet + nedtakt: 07.30 – 12.00 (3+)

Optakt til og odds på Malaysias Formel 1 Grand Prix d.  29. september – 1. oktober 2017*

Skriv første kommentar

Skriv et svar