18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Bet365 søger dansk medarbejder

Bet365*Bet365, et af verdens førende online spilleselskaber, søger lige nu efter friske og ambitiøse personer, der er klar på en spændende udfordring. Du bliver en del af bookmakerens dynamiske team af danskere i den internationale kundeserviceafdeling på hovedkontoret i Stoke-On-Trent, Staffordshire, England.

Bet365 tilbyder en attraktiv lønpakke, der inkluderer gratis bolig kun 15 minutters gang fra arbejdspladsen. Derudover får du to returbilletter til Danmark for hvert år, du er ansat i firmaet. Succesfulde ansøgere er flydende i dansk og i stand til at kommunikere på engelsk. Yderligere er gode samarbejdsevner og en kundeorienteret tilgang til arbejdet, begge forudsætninger for jobbet. Kandidater skal være parate til at arbejde i weekenderne for at dække den travle sportskalender.

Relevant træning vil blive givet til alle succesfulde ansøgere i vores eget moderne træningscenter. Der afholdes samtaler i København med tiltrædelse snarest.

Hvis du er interesseret i denne unikke mulighed, bedes du sende en ansøgning til [email protected] med reference DANCAA0517BW, hvor du vedhæfter en kopi af din ansøgning og dit CV.

Alternativt kan du sende et brev til Bet365 på følgende adresse: Human Resources Department, Hillside (Shared Services) Limited, bet365 House, Media Way, Stoke-On-Trent, England, ST1 5SZ.

Søg job hos Bet365*

Skriv første kommentar

Skriv et svar