18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Besiktas – RB Leipzig: Odds og optakt

RB LeipzigBesiktas kom godt fra start med en 1-3-sejr over Porto i den første Champions League-spillerunde, og nu venter så Leipzig, der spillede 1-1 mod Monaco. Tyrkerne er stærke hjemme, men kan de slå Leipzig? Vi bringer her optakt, startopstillinger og odds på Besiktas – RB Leipzig. Kampen spilles tirsdag den 26. september klokken 20.45, og du kan se den via live streaming hos Viaplay.

Livebet: Spil 100 kroner, få 100 kroner* (kræver tilmelding)

Akkumulator: Vind op til 100 % ekstra på Champions League*

Odds på Besiktas – RB Leipzig

Bookmakerne anser RB Leipzig som marginal favorit, når de tirsdag gæster Tyrkiet.

Hvem vinder kampen?
Besiktas: 3,20 – SPIL HER >>*
Uafgjort: 3,60 – SPIL HER >>*
RB Leipzig: 2,35 – SPIL HER >>*

Antal mål
Over 2,5 mål: 1,80 – SPIL HER >>*
Under 2,5 mål: 2,10 – SPIL HER >>*

Handicap (1-0)
Besiktas: 1,66 – SPIL HER >>*
Uafgjort: 4,00 – SPIL HER >>*
RB Leipzig: 4,40 – SPIL HER >>*

Livebet: Spil 100 kroner, få 100 kroner* (kræver tilmelding)

Akkumulator: Vind op til 100 % ekstra på Champions League*

Live stream Besiktas – RB Leipzig den 26. september 2017

Du kan se kampen mellem Besiktas og RB Leipzig hos Viaplay. Det kræver, at du har et Viaplay Sport-abonnement, som koster 269 kroner om måneden, men så får du også adgang til streaming af oceaner af sport. Har du endnu ikke en konto hos Viaplay? Så får du tilmed en måneds gratis abonnement til film og serier.

1. Gå til Viaplay.dk – klik her!*

2. Klik på ”Prøv en gratis måned” og opret en konto

3. Du får en gratis måned til film og serier

4. Find kampen i kalenderen

Stream Besiktas – RB Leipzig hos Viaplay – klik her!*

Odds-forslag: Besiktas tager tre point hjemme på Vodafone Arena

Besiktas har en super stærk hjemmebane, hvor de har vundet samtlige tre kampe i den tyrkiske liga. De er i det hele taget i god form, og udesejren over Porto i den første Champions League-gruppekamp var ganske flot. Leipzigs resultater har været svingende, og tyskerne har været langt fra den kontinuitet, de viste i sidste sæson. Champions League-debutanterne mangler desuden europæisk erfaring, og vi kan ikke se, at de skulle være så store favoritter, som bookmakerne gør dem til. Vi forventer en jævnbyrdig kamp, og med hjemmebanefordelen in mente kan Besiktas sagtens ende som sejrherre. Odds 3,20 for en tyrkisk hjemmebanetriumf er et spil værd.

SpilXperten.com anbefaler: 1-tallet til odds 3,20 hos Bet365 – SPIL HER >>*

Optakt til Besiktas – RB Leipzig: skader, karantæner og startopstillinger

– Besiktas må se bort fra Gökhan Töre og Atinc Nukan, som begge sidder ude med længerevarende skader. Derudover er det usikkert om Adriano og Denys Boyko kan spille. Gökhan Gönül træner igen med resten af truppen efter en skadespause.

– Hos RB Leipzig er der tvivl om, hvorvidt Jean Kevin Augustin, Kevin Kampl og Fabio Coltorti kan spille.

– Besiktas forventet startopstilling: Fabricio – Medel, Pepe, Tosic, Erkin – Hutchinson, Özyakup – Quaresma, Talisca, Babel – Tosun

– RB Leipzig forventet startopstilling: Gulacsi – Klostermann, Orban, Upamecano, Halstenberg – Sabitzer, Ilsanker, Keita, Forsberg – Poulsen, Werner

– Besiktas er fint spillende og kom godt fra start i Champions League med en udesejr over Porto.

– RB Leipzig har både vundet, tabt og spillet uafgjort i løbet af de sidste tre kampe. Deres først CL-gruppekamp bød på et X mod Monaco.

– Besiktas tabte i weekenden en vanvidskamp mod Fenerbahce, hvor der i alt blev uddelt fem røde kort. Før dette havde Besiktas tre sejre i træk og en rigtig fin stime med syv kampe uden nederlag. De har vundet alle tre hjemmekampe i Süper Lig, og Ryan Babel er holdets topscorer med tre scoringer i den hjemlige liga og en enkelt i den første Champions League-gruppekamp.

– RB Leipzig vandt lørdag over Frankfurt, men før det havde de tabt til Augsburg og spillet uafgjort mod både Mönchengladbach og Monaco. To af de sidste tre udekampe har budt på nederlag. Timo Werner har været den farligste mand hos Leipzig med fem Bundesliga-kasser.

– Besiktas og RB Leipzig har ikke spillet mod hinanden tidligere.

Livebet: Spil 100 kroner, få 100 kroner* (kræver tilmelding)

Akkumulator: Vind op til 100 % ekstra på Champions League*

Optakt til og odds på Besiktas - RB Leipzig d. 27. september 2017*

Skriv første kommentar

Skriv et svar