18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Atletico Madrid – Chelsea: Odds og optakt

Atletico MadridChelseaTo giganter mødes på Vicente Calderon, når Atletico Madrid og Chelsea krydser klinger. Chelsea er i storform for tiden, hvor målene bliver braget ind bag modstanderne. Atletico Madrid er også godt spillende, men de har stadig første sejr til gode i gruppen. Hvem vinder det store opgør i Gruppe C? Vi bringer her optakt, stream, startopstillinger og odds på Atletico Madrid – Chelsea. Kampen spilles onsdag d. 27. september klokken 20.45, og du kan se kampen via live streaming hos Viaplay.

Livebet: Spil 100 kroner, få 100 kroner* (kræver tilmelding)

Akkumulator: Vind op til 100 % ekstra på Champions League*

Odds på Atletico Madrid – Chelsea

Atletico Madrid er sat som favoritter hos bookmakerne, hvor du kan få hele odds 4 på en Chelsea-sejr.

Hvem vinder kampen?
Atletico Madrid: 2,18 – SPIL HER >>*
Uafgjort: 3,30 – SPIL HER >>*
Chelsea: 4,00 – SPIL HER >>*

Antal mål
Over 2,5 mål: 2,50 – SPIL HER >>*
Under 2,5 mål: 1,62 – SPIL HER >>*

Handicap (0-1)
Atletico Madrid: 4,25 – SPIL HER >>*
Uafgjort: 3,60 – SPIL HER >>*
Chelsea: 1,73 – SPIL HER >>*

Livebet: Spil 100 kroner, få 100 kroner* (kræver tilmelding)

Akkumulator: Vind op til 100 % ekstra på Champions League*

Live stream Atletico Madrid – Chelsea den 27. september 2017

Hvem vinder klassekampen på Vicente Calderón? Du kan se Griezmann, Pedro og Morata kæmpe mod hinanden på Viaplay. Du skal blot købe et Viaplay Sport-abonnement for 269 kroner om månedligt. Derefter er der topfodbold hele tiden, når du har tid og lyst.

1. Gå til Viaplay.dk – klik her!*

2. Klik på ”Prøv en gratis måned” og opret en konto

3. Du får en gratis måned til film og serier

4. Find kampen i kalenderen

Stream Atletico Madrid – Chelsea hos Viaplay – klik her!*

Odds-forslag: Uafgjort i Madrid

Atletico Madrid og Chelsea har tit nogle drabelige og nervepirrende dueller, når de løber ind i hinanden. De seneste tre ud af fem opgør er endt uden vinder, og det kan meget vel gentage sig i denne kamp. Chelsea er i sprudlende form, men de møder også et spansk mandskab, der er gode til at lukke ned bagfra, selv når det kommer under det tungeste pres. Begge hold har næsten alle mand klar til kampen, og her kommer der uden tvivl til at være gang i kampen fra start af, hvor det første mål kan blive meget afgørende. Vi tror dog, at de to hold er så jævnbyrdige og har gode forsvarsspillere heriblandt Godin og Luiz, at ingen af de to hold rigtigt får hul på bylden. Derfor anbefaler vi et spil på X´et i kampen mellem Atletico Madrid og Chelsea i en spændende affære.

SpilXperten.com anbefaler: X´et til odds 3,30 hos Bet365 – SPIL HER >>*

Optakt til Atletico Madrid – Chelsea: skader, karantæner og startopstillinger

– Atletico Madrid må undvære Augusto Fernández, der sidder ude med en skade. Hjemmeholdet har ingen spillere i karantæne.

– Danny Drinkwater og Pedro er ude for Chelsea med skader. Derudover er David Luiz tvivlsom til kampen, men han burde blive klar. Chelsea har ingen karantæneramte spillere.

– Atletico Madrid forventet startopstilling: Oblak – JuanFran, Giménez, Godín, Luis – Koke, Gabi, Niguez, Carrasco – Correa, Griezmann

– Chelsea forventet startopstilling: Courtois – Azpilicueta, Luiz, Cahill – Zappacosta, Kanté, Bakayoko, Alonso – Willian, Hazard – Morata

– Atletico Madrid startede lidt sløjt ud med et uafgjort resultat mod AS Roma på udebane, hvor det spanske hold ikke kom på måltavlen (0-0). På hjemmebane plejer det dog at gå noget bedre for det spanske hold, men modstanderen er også de forsvarende mestre fra Chelsea, der er i strålende form. Atletico Madrid deler andenpladsen med Roma i Gruppe C.

– Chelsea var helt suveræne mod Qarabag i 6-0 sejren på Stamford Bridge i første runde. Her kom fem forskellige Chelsea-spillere på tavlen i form af Pedro, Zappacosta, Azpilicueta, Batshuayi og Bakayoko. Derfor er Chelsea placeret som nummer ét i gruppen.

– Atletico Madrid spillede sig i semifinalerne i sæsonen 2016/2017 i Champions League, mens deres bedste resultat kom i 2013/2014 og 2015/2016, hvor den spanske klub nåede finalen. Her tabte de i alle tre tilfælde til ærkerivalerne fra Real Madrid.

– Chelsea har tidligere haft stor succes i Champions League, men i den forløbne sæson blev holdet slået ud af storsatsende PSG i ottendedelsfinalerne. Den engelske klub har vundet turneringen med de store ører en enkelt gang tilbage i sæsonen 2011/2012, hvor Bayern München blev slået på straffe.

– Atletico Madrid og Chelsea har mødt hinanden fem gange tidligere. Her er hele tre af opgørene endt i en remis. Senest blev det til sejr til Atletico Madrid på 1-3 på Stamford Bridge i 2014.

Livebet: Spil 100 kroner, få 100 kroner* (kræver tilmelding)

Akkumulator: Vind op til 100 % ekstra på Champions League*

Optakt til og odds på Atletico Madrid - Chelsea d. 27. september 2017*

Skriv første kommentar

Skriv et svar