18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Arsenal – West Bromwich: Odds og optakt

ArsenalWest BromwichHøjst overraskende er det West Bromwich, der ligger bedst placeret i tabellen af de to duellanter. At det er tilfældet, skyldes dog i høj grad, at Arsenal har underpræsteret og ikke at West Bromwich har imponeret. Det er derfor helt på sin plads, at dagens hjemmehold er forhåndsfavoritter, og alt andet end en hjemmesejr vil være overraskende. Vi bringer her odds, spilforslag og optakt til kampen, der spilles mandag den 25. september klokken 21:00. TV3 Sport 2 sender direkte.

Super tilbud: 100 kr. (freebet) + 1.000 kr. (bonus)

Odds på Arsenal – West Bromwich

Oddsene på Arsenal – West Bromwich fortæller, at bookmakerne har størst tiltro til The Gunners.

Hvem vinder kampen?
Arsenal: 1,36 – SPIL HER >>*
Uafgjort: 5,60 – SPIL HER >>*
West Bromwich: 10,00 – SPIL HER >>*

Antal mål
Over 2,5 mål: 1,67 – SPIL HER >>*
Under 2,5 mål: 2,35 – SPIL HER >>*

Handicap (0-1)
Arsenal: 1,95 – SPIL HER >>*
Uafgjort: 3,75 – SPIL HER >>*
West Bromwich: 3,35– SPIL HER >>*

Super tilbud: 100 kr. (freebet) + 1.000 kr. (bonus)

Live stream Arsenal – West Bromwich d. 25. september 2017

Selvom tabellen i øjeblikket afslører noget andet, hører Arsenal og West Bromwich til i hver sin ende af tabellen. Det bør derfor også komme til udtryk, at Arsenal er er det bedre hold, men spørgsmålet er så, om det er nok til de tre point? Se med via live streaming hos Bet365.

1. Gå til Bet365.dk – KLIK HER!*

2. Opret konto / log ind

3. Sørg for minimum at have én krone på din spillekonto

4. Gå til “Live billeder” i top-menuen

5. Vælg Arsenal – West Bromwich og se kampen

Stream Arsenal – West Bromwich hos Bet365 – KLIK HER!*

Odds-forslag: 1-tallet i Arsenal – West Bromwich

Set over hele sæsonen er der ingen tvivl om, at Arsenal kommer til at klare sig bedst af dagens to hold. Vi lægger derfor ikke det store i, at West Bromwich før dette opgør er placeret bedre end Arsenal i tabellen. Efter en halvsløj sæsonstart er Arsene Wenger og co. ved at være oppe i fulde omdrejninger igen, og formen den seneste tid bør der være fine muligheder for at fortsætte i dette opgør. West Bromwich bør i hvert fald få store problemer med at fraholde hjemmeholdet helt fra chancer, og da det på forhånd ikke ligner, at Tony Pulis’ mandskab har, hvad det kræves for at byde Arsenal op til dans, kigger vi i retning af hjemmesejren. De seneste fire indbyrdes møder på Emirates Stadium er alle endt med hjemmesejre, og med en målscore på 8-1 er der ingen tvivl om et klart overtag. Vi anbefaler 1-tallet.

SpilXperten.com anbefaler: 1-tallet til odds 1,36 hos 888sport – SPIL HER >>*

Optakt til Arsenal – West Bromwich: Startopstillinger, skader og karantæner

– Santi Cazorla, Francis Coquelin og Danny Welbeck sidder ude for Arsenal, der samtidig har tvivl om Mesut Özil og Theo Walcott.

– Hos West Bromwich er der ingen navne på skadeslisten, men både Nacer Chadli, Chris Brunt, Oliver Burke og Jake Livermore er meldt tvivlsomme.

– Arsenal forventet startopstilling: Cech – Mustafi, Koscielny, Monreal – Bellerin, Xhaka, Ramsey, Kolasinac – Iwobi, Sanchez – Lacazette.

– West Bromwich forventet startopstilling: Foster – Dawson, McAuley, Evans, Gibbs – Krychowiak, Barry – Phillips, Livermore, Rodriguez – Rondon.

– Arsenal avancerede i midtugen i EFL Cuppen, da Doncaster blev besejret med 1-0. I seneste Premier League-kamp blev det til 0-0 mod Chelsea, og med to sejre forinden må formen siges at være god for dagens hjemmehold.

– West Bromwich tabte til Manchester City i EFL Cuppen, og med to point i de seneste tre Premier League-kampe er formen ikke god for udeholdet.

– Arsenal må før dette opgør tage sig til takke med 12. pladsen med syv point for fem kampe. På eget græs har to kampe dog kastet seks point af sig. Arsenal-topscorer er Danny Welbeck med tre scoringer. Hele tre gange er Arsenal gået fra banen uden at have scoret, og det strækker næppe til en placering i top seks, hvis den statistik ikke forbedre gevaldigt.

– West Bromwich er at finde på 10. pladsen med otte point. På udebane har to kampe kastet tre point af sig. Ingen fra West Bromwich har scoret mere end ét mål. Jay Rodriguez, James Morrison, Hal Robson-Kanu og Ahmed Hegazy har således tegnet sig for de fire West Bromwich-målene.

– Med syv sejre i de seneste ti indbyrdes kampe har Arsenal et klart overtag på West Bromwich. Senest var det dog West Bromwich, der løb med sejren. Det var dog på egen bane, og forholdene må siges at være helt anderledes med Arsenal som hjemmehold.

Super tilbud: 100 kr. (freebet) + 1.000 kr. (bonus)

Optakt til og odds på Arsenal - West Bromwich d. 25. september 2017*

Skriv første kommentar

Skriv et svar