18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Aalborg Håndbold – KIF Kolding: Odds og optakt

Aalborg Håndbold kan sikre sig førstepladsen i grundspillet med blot et point, når de møder KIF Kolding hjemme. Udeholdet er voldsomt pressede både på og udenfor banen og har virkelig brug for en sejr. Hvis ikke de kommer i slutspillet vil det være en katastrofe for det sammensatte jysk/københavnske hold. Vi bringer her optakt og odds på Aalborg Håndbold – KIF Kolding. Kampen spilles onsdag den 22. marts klokken 20:30. Du kan se den på TV Sport.

Odds på Aalborg Håndbold – KIF Kolding

Bookmakerne er klar med odds på kampen i mellem Aalborg Håndbold og KIF Kolding i Herre Håndboldligaen.

Hvem vinder kampen?
Aalborg Håndbold: 1,38 (unibet)
Uafgjort: 10,00 (unibet)
KIF Kolding: 3,95 (unibet)

Antal mål
Over 52,5 mål: 1,95 (bet365)
Under 52,5 mål: 1,80 (bet365)

Handicap
Aalborg Håndbold – 2,5: 1,85 (bet365)
KIF Kolding + 2,5: 1,90 (bet365)

Odds-forslag: Uafgjort til odds 10,00

Det er sjældent, at håndboldkampe ender uafgjorte, men lige netop i dette tilfælde kan begge mandskaber godt bruge lige netop det resultat. Aalborg Håndbold mangler pointet til endegyldigt at sikre sig sejren i grundspillet, mens KIF Kolding efter en sløv sæson kan sikre sig lige netop en slutspilsplads, for så kan Århus ikke nå op til dem. Naturligvis går begge mandskaber efter de to point, men man kan godt forestille sig, at der kunne være tilfredshed på begge trænerbænke med et enkelt point, og så er der ikke nogen, der taber ansigt, samtidigt med at begge er sikret det, der er kommet efter.

SpilXperten.com anbefaler: Uafgjort til odds 10,00 – SPIL HER >> *

Optakt til Aalborg Håndbold – KIF Kolding: Trupnyt, statistik m.m.

– Der er plads til 4.000 tilskuere i Jutlander Bank Arena, og der forventes fuldt hus, når disse to rivaler mødes.

– Det er tredje gang i sæsonen, at de mødes. Aalborg Håndbold vandt 31-30 på et mål i sidste sekund i Brøndby Hallen i december, mens det også blev til en sejr i kampen om 3./4. pladsen ved Santander Final4 i februar i år. Den gang på hele 33-23.

– Aalborg Håndbold blev mestre i både 2010 og 2013, og de vandt den danske Super Cup i 2012.

– Sander Sagosen har været stærkt spillende for Aalborg Håndbold og er med sine 124 mål topscorer for nordjyderne.

– KIF Kolding København har haft en skidt sæson og kan stadig misse slutspillet, hvilket vil være en kæmpe overraskelse.

– Klubbens spillere mangler løn for tre måneder. Stjernen Antonio Garcia siger, at det ikke løser problemerne, hvis han nægter at spille.

– Selvsamme Garcia er i øvrigt skiftet med øjeblikkelig virkning til FC Barcelona som afløser for den skadede dansker Lasse Andersson, som er ude i seks måneder.

– KIF Kolding København fik i øvrigt en kæmpe hjælp i forrige runde, da de tre forfølgere, Aarhus, HC Midjylland og SønderjyskE alle tabte.

Optakt til og odds på Aalborg Håndbold - KIF Kolding København d. 22. marts 2017*

Skriv første kommentar

Skriv et svar