Le Mans oddsLe Mans odds 2016

I 2016 afholdes den 84. udgave af det traditionsrige 24-timers løb Le Mans. Startskuddet lyder lørdag den 18. juni klokken 15.00, og herefter vil kørerne fra de forskellige hold køre uafbrudt til klokken atter bliver 15:00 – 24 timer senere. Vi har fundet bookmakernes bedste odds på Le Mans, der desværre ikke får den samme opmærksomhed hos bookmakerne som i medierne. Se vores oversigt og få de bedste odds i dag.

Odds på Le Mans 2016

Odds på vinderen af Le Mans 2016

Vi har samlet bookmakernes bedste odds på Le Mans til de forskellige væddemålstyper, som du kan spille på.

Hvilken bil vinder?
Bil 1: Bernhard/Webber/Hartley (Porsche): 3,40 - SPIL HER >>
Bil 7: Lotterer/Treluyer/Fassler (Audi): 4,00 - SPIL HER >>
Bil 2: Dumas/Jani/Lieb (Porsche): 4,50 - SPIL HER >>

Bil 8: Jarvis/Di Grassi/Duval (Audi): 5,00 - SPIL HER >>
Bil 5: Buemi/ Davidson/Nakajima (Toyota): 8,00 - SPIL HER >>
Bil 6: Conway/Sarrazin/Kobayashi (Toyota): 11,00 - SPIL HER >>

Bil 13: Kraihamer/Imperatori/Tuscher (Rebellion): 21,00 - SPIL HER >>
Bil 12: Prost/Heidfeld/Piquet Jr. (Rebellion): 51,00 - SPIL HER >>
Bil 4: Trummer/Kaffer/Webb: 101,00 - SPIL HER >>

Spil direkte på Le Mans under hele løbet

I og med, at Le Mans varer i hele 24 timer, er løbet ideelt at spille LIVE på. Det vil sige, at når løbet er i gang, kan du oddse på det. På den måde kan du se løbet, vejret og kørerne an, inden du oddser. Du kan oddse på Le Mans i samtlige 24 timer hos Bet365, og du får endda 1.000 kroner i bonus, når du opretter din konto.

Opret en gratis konto hos Bet365 - KLIK HER!

Bookmakere til motorsport: Her er det bedste at spille

Langt fra alle bookmakere går lige meget op i motorsport. Det betyder, at du nogle steder får markant højere odds og større spiludvalg end andre. Vi har udvalgt de tre bedste spiludbydere til motorsport til dig.

Bet365
Altid et kæmpe udvalg af odds og live betting på eksempelvis Formel 1, Nascar og speedway. Er også den klart bedste bookmaker til Le Mans. Tilbyder nye spillere en velkomstbonus op til 1.000 kroner ved oprettelse.

Opret gratis konto hos Bet365 - KLIK HER!

888sport
Har ofte de bedste odds på vindere af løb sammen med Bet365. Tilbyder desuden også en god mængde specials på hvert løb i en sæson. Tilbyder en velkomstbonus op til 1.200 kroner til nye spillere.

Opret gratis konto hos 888sport - KLIK HER!

Danske Spil
Med en dansk vinkel tilbyder Danske Spil rigtig mange forskellige spilmuligheder og specials på motorsport. Eksempelvis også på Le Mans, hvor man har mere fokus på danskerne end nogen andre bookmaker. Velkomstbonus på 500 kroner til nye spillere.

Opret gratis konto hos Danske Spil - KLIK HER!

Le Mans for anden gang uden Tom KOdds på Le Mans 2014

En æra er slut! Tom Kristensen kører ikke Le Mans i år, efter han lod sig pensionere i 2014. Han er dog stadig meget aktiv omkring Audi og det franske 24-timers løb, hvorfor han også er med i pitten denne gang. Løbet vil igen i år foregå på Le Mans-banen Circuit de la Sarthe, som har beliggenhed ved den franske by Le Mans. Banen Circuit de la Sarthe er 13,629 kilometer lang og indeholder hele 38 sving. Som altid vil vejret, kørernes udholdenhed, evnen til at undgå uheld og mekanikernes evner have stor indflydelse på løbet. Hele Le Mans vil - som den plejer - blive vist med de vigtigste dele af løbet på TV 2, mens andre kanaler tager over i eksempelvis aften- og nattetimerne.

Forinden vil der være træning og kvalifikation i løbet af onsdag d. 15 og torsdags d. 16. Eurosport dækker Le Mans fra start til slut, og du kan derfor se med allerede fra træningen om onsdagen. TV 2 dækker også Le Mans, men de viser kun selve løbet, og dækningen starter derfor først lørdag.

Danskere i det franske 24-timers løb

Tom Kristensen kørte som bekendt sit sidste Le Mans i 2014, men der er heldigvis mange andre danske kørere, der står klar til at overtage rollen som det danske håb ved Le Mans. Der er otte danske kørere med ved årets udgave af Le Mans, og de har alle gode chancer for at levere flotte resultater ved årets udgave af det traditionsrige løb. De otte danske kørere er:

Mikkel Mac ((Formula Racing)
Johnny Laursen (Formula Racing)
Christina Nielsen (Formula Racing)
Jan Magnussen (Corvette Racing)
Michael Christensen (Proton Competition)
David Heinemeier Hansson (Proton Competition)
Marco Sørensen (Aston Martin Racing)
Nicki Thiim (Aston Martin Racing)

Odds på Le Mans 2016

Af Peter Larsen
Google+: 

Bookmakere med Le Mans

Bet365
888sport
danskespil
bwin
betfair2
nordicbet
unibet
cashpoint
betsafe
888sport
betfair2
jetbull