Kevin Magnussen odds

Kevin Magnussen oddsKevin Magnussen er tilbage i Formel 1. Danskeren skal i hele 2016-sæsonen køre for Renault fra 20. marts til 27. november. Vi har samlet de bedste Kevin Magnussen odds på danskeren, som er udset til at være førstekører for teamet med kollegaen Jolyon Palmer. Vi opdaterer løbende spilmulighederne på Kevin i Formel 1, så du kan oddse på Magnussen hele vejen fra Australien til Brasilien. Se også det store udvalg af specials på, hvordan sæsonen kommer til at gå.

Odds på Kevin Magnussen

Odds på Kevin Magnussen i 2016

Vi har her samlet odds på Kevin Magnussen i 2016-sæsonen, som danskeren skal køre for sit nye team, Renault.

OBS! Vil du se odds på Kevin i Australiens Grand Prix? KLIK HER!

Bliver verdensmester
Ja: 250,00 - SPIL HER >>

Vinder mindst ét løb
Ja: 8,00 - SPIL HER >>

Kommer i top 3 mindst én gang
Ja: 2,90 - SPIL HER >>
Nej: 1,35 - SPIL HER >>

Kommer i top 10?
Ja: 2,50 - SPIL HER >>
Nej: 1,45 - SPIL HER >>

Starter i pole position mindst én gang
Ja: 8,00 - SPIL HER >>
Nej: 1,04 - SPIL HER >>

Slutter bedre Jolyon Palmer i den samlede stilling
Ja: 1,30 - SPIL HER >>
Nej: 3,15 - SPIL HER >>

Antal point
Over 55,5 point: 1,70 - SPIL HER >>
Under 55,5 point: 2,00 - SPIL HER >>

Over 60,5 point: 2,50 - SPIL HER >>
Under 60,5 point: 1,45 - SPIL HER >>

Over 69,5 point: 5,75 - SPIL HER >>
Under 69,5 point: 1,10 - SPIL HER >>

Hvad er Magnussens chancer?

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at Kevin Magnussen står over for en svær sæson. Det generelle niveau i Formel 1 afspejler naturligvis, at det er verdens bedste og hurtigste kørere. Selvom Magnussen besidder et kæmpe talent, bliver det nok ikke i denne sæson, han blander sig helt i toppen. På sigt ligner Magnussen dog en rigtig farlig herre, og specielt fordi der nu ser ud til at være lagt en god plan hos Renault, der vil satse på fremtiden, ser Magnussens sæson spændende ud. Netop det gør også, at man ikke helt skal afskrive Magnussen i denne sæson, da han med et godt team omkring sig, godt kan være manden, der leverer overraskelsen.

Kevin fik nemlig værdifuld erfaring ved at køre hele 2014-sæsonen (debut) for McLaren, som var et team med store armbevægelser, men med dårlige biler. Alligevel gjorde danskeren det mere end godkendt i konkurrencen med de andre kørere og kollegaen Jenson Button. Den erfaring kan han tage med sig til Renault i 2016. Teamet satser markant mere på fremtiden og er godt klar over, at det ikke bliver topplaceringer på stribe i år. Der er med andre ord plads til at overraske positivt.

Det vigtigste for Magnussen bliver duellen med teamkollega Jolyon Palmer. Briten er to år ældre, men debuterer i F1-regi i denne sæson. Det er ham, som Kevin skal sammenligne sig med og som minimum slå, hvis han vil sidde i racersædet hos Renault igen i 2017.

Spil på Kevin Magnussen og få 1.000 kroner i bonus hos Bet365 - klik her!

Kevin Magnussens karriere indtil videre

Magnussen er en herre, der var vant til at vinde i starten af karrieren, og det afspejles tydeligt, hvis man tager et kig på hans begyndende år. Største sejr var uden tvivl, da han i 2013 vandt verdensmesterskabet i Formel Renault 3.5 med i alt fem sejre og 13 podieplaceringer. Tidligere har han dog også leveret flotte resultater som fx i 2012, hvor han blev kåret til McLaren Development Driver efter en 7. plads i Formel Renault 3.5 med én sejr og tre podieplaceringer. Tidligere har Magnussen også imponeret i Formel-3 mesterskabet, Formel Renault 2.0 og Formel Ford. Magnussen må derfor betegnes som en succesfuld herre.

I 2014 kom debuten i Formel 1 så - og hvilken debut. I Australien kørte Kevin sig til en 3. plads, men derfra gik det (næsten) kun ned. McLaren-bilen var for dårlig i forhold til holdets ambitioner og resten af feltet, hvilket skabte store problemer for Magnussen og Button. I oktober 2014 blev det offentliggjort, at Kevin ikke skulle køre for McLaren i 2015. Dog blev det til et enkelt løb - igen i Australien - i den nye sæson. Det skyldtes en skadet Fernando Alonso, som først kunne stille op til sæsonens andet Grand Prix.

I januar 2016 begyndte rygterne om en ny plads i Formel 1 at svirre. Hurtigt viste rygterne sig at holde stik, da Pastor Maldonados sponsor ikke længere kunne betale for pladsen i racerløbet. Allerede 3. februar blev danskerens nye plads i feltet hos Renault officielt bekræftet.

Spil på Kevin Magnussen og få 1.000 kroner i bonus hos Bet365 - klik her!

Danskere i Formel 1

Selvom der er langt imellem danskere i Formel 1, er Kevin Magnussen ikke den første dansker, der skal køre Formel 1. Tidligere har fire danskere kørt Formel 1, og Kevin Magnussen er derfor den femte dansker, der skal prøve kræfter med de helt tunge hestekræfter. Kevin Magnussens far, Jan Magnussen, og Nicolas Kiesa er nok de to mest kendte danskere, der har kørt Formel 1, men også Tom Belsø og Jac Nelleman har repræsenteret de danske farver i Formel 1. Alle med blandet succes, og vi må derfor håbe, at Kevin Magnussen er manden, der for alvor kan få sit gennembrud. Hans talent kan i hvert fald række langt.

Odds på Kevin Magnussen

Af Peter Larsen
Google+: 

Flere odds på Magnussen

Australiens Grand Prix
Lewis Hamilton: 1,83 - SPIL HER >>
Nico Rosberg: 3,25 - SPIL HER >>
Sebastian Vettel: 6,00 - SPIL HER >>
Kimi Räikkonen: 15,00 - SPIL HER >>
Valtteri Bottas: 51,00 - SPIL HER >>

Daniel Ricciardo: 67,00 - SPIL HER >>
Nico Hülkenberg: 81,00 - SPIL HER >>
Sergio Perez: 81,00 - SPIL HER >>
Max Verstappen: 81,00 - SPIL HER >>
Kevin Magnussen: 1501,00 - SPIL HER >>

Spil på Kevin Magnussen

Bet365
888sport
danskespil
bwin
betfair
unibet
betsafe
nordicbet
jetbull
cashpoint
betfair2
betonfinance