French Open oddsFrench Open odds

Grus-sæsonen er i gang, og det betyder naturligvis et gensyn med French Open. 2015-udgaven af turneringen begynder den 24. maj og slutter søndag den 7. maj. Følg med og se favoritterne kæmpe om den ærefulde titel på det røde grus i Paris. Vi bringer her de bedste French Open odds for dig, som har lyst til at oddse fra start til slut eller kun på Caroline Wozniacki.

Odds på French Open 2015

Trods Nadals årelange dominans er han ikke bookmakernes favorit ved denne lejlighed. Se odds på favoritterne herunder.

Herrer
Novak Djokovic: 1,80 (Bet365)
Rafael Nadal: 3,50 (Bet365)
Andy Murray: 10,00 (Bet365)
Kei Nishikori: 16,00 (Bet365)
Roger Federer: 31,00 (Bet365)
David Ferrer: 51,00 (Bet365)
Stanislas Wawrinka: 51,00 (Bet365)
Tomas Berdych: 51,00 (Bet365)
Gael Monfils: 51,00 (Bet365)
Grigor Dimitrov: 51,00 (Bet365)

Kvinder
Serena Williams: 3,10 (Bet365)
Maria Sharapova: 5,25 (Bet365)
Simona Halep: 5,25 (Bet365)
Victoria Azarenka: 11,00 (Bet365)
Petra Kvitova: 11,00 (Bet365)
Caroline Wozniacki: 21,00 (Bet365)
Eugenie Bouchard: 21,00 (Bet365)
Garbine Muguruza: 35,00 (Bet365)
Carla Suarez Navarro: 35,00 (Bet365)
Angelique Kerber: 35,00 (Bet365)

Bookmakere med odds på French Open 2015

Mange danske bookmakere udbyder spil på French Open, men der er forskel på hvor høje odds de forskellige udbydere tilbyder og der er ikke mindst forskel på udvalget af væddemål, som du kan spille på. Neden for finder du en guide til de tre bedste bookmakere til spil på French Open 2015.

Unibet
Hos Unibet finder du et stort udvalg af spil på French Open. Udover at du kan spille på hvem, der vinder turneringen, findes der også rigtig mange forskellige spil på kampe. Du kan eksempelvis spille på antal partier i kampen, vinder af første sæt, vinder af andet sæt, du kan spille handicap-væddemål og du kan spille på korrekt score - altså præcis hvor mange partier spillerne får i kampen. Oddsene hos Unibet er generelt høje, og de tilbyder desuden en velkomstbonus på op til 1500 kroner til nye kunder.

Bet365
Bet365 har generelt gode spilmuligheder på tennis. Denne bookmaker udbyder som regel et hav af væddemålstyper, både som pre-bets, men i særdeleshed live. Du vil kunne spille på alt fra hvem der vinder næste bold, næste parti, om partiet bliver ’deuce’, om der bliver breaket eller holdt serv. Det er også muligt at spille over/under på antal patier. Ydermere har bet365 indbetalingsbonus på 100% op til 1000 kroner.

Betfair
Betfair er stedet, hvor du kan hente de højeste odds på markedet. Som de fleste nok er bekendt med, er Betfair ikke blot en almindelig bookmaker, men fungerer også som spillebørs på den måde, at brugerne selv kan købe og sælge odds til hinanden. I stedet for at spille mod Betfair kan du også spille mod andre Betfair-kunder. Betfair tilbyder bonus i form af et freebet på op til 1000 kroner, som du modtager, når du har spillet 1000 kroner på minimum odds 1,20.

French Opens favoritter og Wozniacki

Som oddsene antyder, er det serberen Novak Djokovic, der er den store favorit i årets udgave af den prestigefyldte turnering. Det er ingen overraskelse, at Djokovic har tilspillet sig favoritværdigheden. Han har haft et glimrende tennisår allerede, hvilket blandt andet udmøntede sig i hans femte Australian Open-triumf, da han slog Andy Murray i finalen tilbage i februar måned.

Rafael Nadal er manden, man skal høje med, når snakken falder på French Open. Det fysiske pragteksemplar fra Spanien er godt vant på det røde grus, hvilket hans fantastiske French Open-rekord vidner om. Nadal vandt turneringen første gang som bare nittenårig og har sidenhen nydt stor succes ved denne turnering, hvor det er blevet til hele ni sejre.

En aldrende Roger Federer har ved flere lejligheder vist, at han stadig har masser af kvalitet, men kan han spille en rolle i French Open? Schweizeren med det enorme slagrepertoire har ikke nydt samme anseelse på gruset, som han har på andre underlag, men hans kvaliteter gjorde ham alligevel til vinder på Rolland Garros tilbage i 2009. Alle de store nævne er med i år!

På kvindesiden er det helt store navn naturligvis Serena Williams. Hun har historisk set haft det rigtig svært i French Open, men på trods af de blandede resultater er der ingen, der kan hamle op med den stærke amerikaner og hendes favoritværdighed. Turneringens danske islæt udgøres naturligvis af Caroline Wozniacki. Der er positive meldinger omkring Wozniacki, som lyder på at hun aldrig har været i bedre fysisk form. Sidste år gik det ikke særligt godt, da Wozniacki røg ud allerede i første rund. Det bliver spændende at følge den blonde tennisdarlig i dette års udgave af French Open.

Live streaming fra French Open + TV

French Open vises som altid på Eurosport. Kanalen har tradition for at følge turneringen tæt og viser både kampe, optakt til kampe, studie med analyser af kampe og masser af reaktioner. Der er desværre ingen gratis live streaming af French Open i år fra Bet365 og Unibet, som der er ved det efterfølgende Wimbledon.

Odds på French Open hos Bet365