Eurovision oddsEurovision odds 2016

Eurovision 2016 afholdes lørdag d. 14. maj 2016 i Stockholm. Allerede tirsdag og torsdag er der dog semifinaler. Vi har samlet bookmakernes bedste odds på Eurovision Song Contest. Du kan selvfølgelig spille på vinderen, semifinale, om Danmark går videre og meget mere. Vil du til bookmakeren med det bedste spiludvalg, klikker du bare på knappen nedenfor. Ellers læs videre og se det enorme udvalg af betting-muligheder, du har på Eurovision 2016.

Odds på Eurovision Song Contest

Odds på Eurovision Song Contest 2016

Her finder du bookmakernes bedste odds på vinderen af Eurovision 2016 i Stockholm. I højre side af skærmen finder du også en lang række andre væddemål på finalen. Bruger du mobilen, er de længere nede på siden.

Hvem vinder Eurovision 2016?
Rusland: 1,67 - SPIL HER >>
Australien: 6,00 - SPIL HER >>
Ukraine: 12,00 - SPIL HER >>
Frankrig: 15,00 - SPIL HER >>
Sverige: 17,00 - SPIL HER >>

Armenien: 34,00 - SPIL HER >>
Malta: 56,00 - SPIL HER >>
Belgien: 101 - SPIL HER >>
Italien: 101 - SPIL HER >>
Letland: 101 - SPIL HER >>

Få odds +100 på alle andre lande hos Bet365 - KLIK HER!

Bookmakere til Eurovision Song Contest 2016

Hvis du vil oddse på Eurovision Song Contest, anbefaler vi dig at bruge oversigten nedenfor, hvor vi altid viser bookmakeren med det bedste odds på hvert land. På den måde er du sikker på, at du spiller til det højeste odds og får mest muligt for dine penge. Til gengæld ser du ikke, hvor stort eller lille et spiludvalg den udvalgte bookmaker har. Derfor har vi lavet nedenstående guide til dig. Her har vi fundet Danmarks fem bedste bookmakere til spil på Eurovision målt på spiludvalg og odds.

Bet365
Har ofte det højeste odds på favoritterne. Eksempelvis med Rusland i år, hvor du får det bedste odds hos Bet365. Tilbyder altid et stort udvalg af spil på semifinaler og finale, ligesom du kan spille LIVE, når showet altså er i gang. Det er en stor fordel. Som ny spiller kan du modtage en 100 % bonus op til 1.000 kroner på din første indbetaling.

Spil på Eurovision hos Bet365 - KLIK HER!

888sport
Udmærker sig ved at have ekstremt høje odds på Eurovision generelt. Blandt de 16 største favoritter har 888sport det højeste odds på 10 af dem. Dertil kommer et stort udvalg af specials, du kan spille på. Samtidig får du en 100 % bonus helt op til 1.500 kroner på første indbetaling.

Spil på Eurovision hos 888sport - KLIK HER!

Betfair
På Spillebørsen hos Betfair kan du købe og sælge odds med andre spillere. Hvis du eksempelvis vil have odds 3 på Rusland, kan du efterspørge det. Det gør, at du hos Betfair meget ofte får ekstremt høje odds på lande, der ikke lige er top 3-favoritter. Desuden et fint udvalg af spilmuligheder. I velkomstbonus kan du modtage 3 x 100 kroner freebets at oddse for.

Spil på Eurovision hos Betfair - KLIK HER!

Danske Spil
Vi kommer ikke uden om Danske Spil. Ikke har et så stort udvalg af specials med dansk vinkel, som Oddset har. Har måske ikke altid de bedste odds, men altid en hel del spilmuligheder, du ikke finder andre steder. Modtag desuden 500 kroner i velkomstbonus.

Spil på Eurovision hos Danske Spil - KLIK HER!

Odds på Lighthouse X og Danmark ved Eurovision 2016

Danmark er på ingen måde favorit ved Eurovision Song Contest 2016 i Stockholm, Sverige. Bookmakerne har ikke de store forventninger til det danske bidrag med odds 251 som vinder, og vi skal nok bare prise os lykkelige, hvis Lighthouse X kvalificerer sig til finalen. Inden vi tager sorgerne på forskud, skal det lige nævnes, at Lighthouse X heller ikke var en af bookmakernes favoritter til det danske Melodi Grand Prix tidligere på året. Her overhalede de som bekendt meget overraskende Anja og Simone. Vi kan altså håbe på, at det danske bidrag laver en fremragende slutspurt og altså kan blande sig i topstriden ved showet.

Men, når vi tager de rød-hvide briller, taler ikke meget for Danmark. Der har kørt en promotion tour op til Eurovision, som Danmark ikke har deltaget i - uvist hvorfor.

Samtidig spåede bookmakerne Danmark fine chancer for i det mindste at komme i finalen med odds 1,50 på avancement fra semifinalen og odds 2,40 på farvel i semifinalen. Disse odds er vendt helt på hovedet nu, så Danmark til at gå i finalen giver odds 2,40. Det betyder, at bookmakerne giver Danmark cirka 38 % chance for at gå videre. Et fald fra 62 % tidligere på foråret.

Få 1.000 kroner i bonus til Eurovision hos Bet365 - KLIK HER!

Regler og format for ESC 2016

I dette års udgave af Eurovision Song Contest er der sket markante ændringer i pointgivningen. Førhen blev hvert enkelt lands mobilstemmer og jurystemmer regnet sammen, og herefter regnede man så ud af, hvor mange point de mest populære lande/sange skulle have. Fra i år gives separate point fra alle landes mobilstemmer såvel som jurystemmer. Det vil altså sige, at der vil være to separate pointgivninger fra hvert enkelt land - et fra seerne og et fra den professionelle jury. Juryens og seernes stemmer tæller lige meget i den samlede stilling.

Formatet ved Eurovision 2016 er konstrueret således, at der før finalen finder sted, afholdes to semifinaler henholdsvis d. 10. og 12. maj. 10 lande/sange kvalificerer sig herefter fra hver af de to semifinaler til den store finale d. 14. maj. Udover at spille på den store finale, kan du naturligvis også spille på Eurovision i semifinalerne. Storbritannien, Spanien, Tyskland, Frankrig, Italien og Sverige er på forhånd alle kvalificeret til finalen.

Ukraine er tilbage i feltet af deltagere efter at have trukket sig ud i 2015 grundet landets store interne stridigheder og problemer.

Få 1.000 kroner i bonus til Eurovision hos Bet365 - KLIK HER!

Om Eurovisionen 2016: Værtsland, TV m.m.

- Årets show bliver afholdt i Stokholm, Sverige. Det skyldes, at Måns Zelmerlöw vandt sidste år (2015) for netop Sverige med sangen "Heroes".

- Sidste års vinder af Eurovision, Måns Zelmerlöw, er sammen med Petra Mede værter for de to semifinaler såvel som den store finaler.

- Finalen og semifinaler afholdes alle i Globen i Stockholm, der kan rumme hele 16.000 tilskuere.

- Producerne af showet bestemmer deltagernes rækkefølge, som det har været tilfældet siden 2013.

- DR1 viser igen i år begge semifinaler samt finalen direkte. Der transmitteres fra klokken 21:00 tirsdag, torsdag og lørdag.

Odds på Eurovision Song Contest

Af Peter Larsen
Google+: 

Flere betting-odds på Eurovision

På udkig efter flere odds til Eurovision? Så finder du dem her.

Vinder (uden Rusland)
Australien: 2,50 - SPIL HER >>
Ukraine: 3,25 - SPIL HER >>
Frankrig: 5,50 - SPIL HER >>
Sverige: 8,50 - SPIL HER >>
Armenien: 8,50 - SPIL HER >>

Slutter sidst
Tyskland: 4,00 - SPIL HER >>
Georgien: 5,50 - SPIL HER >>
Storbritannien: 7,00 - SPIL HER >>
Tjekkiet: 7,50 - SPIL HER >>
Spanien: 8,00 - SPIL HER >>

Head-to-head
Australien - Ukraine: 1,61 - 2,20
Frankrig - Sverige: 1,72 - 2,00
Holland - Belgien: 1,44 - 2,62
Malta - Italien: 1,83 - 1,83
Spanien - Storbritannien: 1,66 - 2,10

Vinderens antal point
Under 550: 2,37 - SPIL HER >>
550-600: 4,50 - SPIL HER >>
2,10 - SPIL HER >>

Bookmakere til Eurovision

Bet365
888sport
danskespil
betfair
bwin
unibet
betsafe
nordicbet
jetbull
cashpoint
betfair2
betonfinance