Eurovision oddsMGP odds 2016

Eurovision Song Contest 2017 står for døren. Lørdag afholdes finalen ved det store musikshow i Stockholm, hvor Rusland er den helt store favorit. På denne side får du bookmakernes bedste odds på årets Eurovision og en stor oversigt med spilmuligheder, ligesom du kan læse om favoritterne, tidligere vindere og meget mere. Good evening, Europe!

Odds på Melodi Grand Prix 2016

Odds på Eurovision Song Contest 2017

Her kan du finde de højeste odds på den samlede vinder af det europæiske Eurovision 2017.

Rusland: 1,67 - SPIL HER >>
Australien: 6,00 - SPIL HER >>
Ukraine: 12,00 - SPIL HER >>
Frankrig: 15,00 - SPIL HER >>
Sverige: 17,00 - SPIL HER >>

Armenien: 34,00 - SPIL HER >>
Malta: 56,00 - SPIL HER >>
Belgien: 101 - SPIL HER >>
Italien: 101 - SPIL HER >>
Letland: 101 - SPIL HER >>

Få odds +100 på alle andre lande hos Bet365 - KLIK HER!

Eurovision: Flere betting-muligheder og odds

Du kan selvfølgelig ikke kun spille på vinderen af det europæiske MGP. Derimod findes der et hav af spilmuligheder, vi har listet op nedenfor. Klikker du på linket, kommer du til bookmakeren med betting-muligheden.

- Spil uden Rusland

- Top 5

- Top 10

- Head to head

- Slutplacering (for hvert land)

- Vindermargin

- Vinderens totale antal point

- Antal 12'ere (for hvert land)

- Vinderens startplacering

- The Big Five

- Kæmpe udvalg af specials

- Rækkefølge af nummer 1 og 2

Favoritterne ved sangfesten i Ukraine

Som det også kan ses i ovenstående liste over odds på de forskellige deltagere i konkurrencen, er det naboerne Rusland og Ukraine, der må påtage sig favoritværdigheden. Frankrig ligner det bedste bud på en "vestlig" vinder, mens Sverige og Australien (som er med igen i år) fremstår som bookmakernes to sidste seriøse kandidater til 1. pladsen lørdag aften i Sverige.

Rusland
Favorit fra start til slut. Rusland har siden starten af foråret, hvor vi kendte alle sange, været i førersædet. Det har heller ikke ændret sig op mod finalen, hvor odds er faldet helt ned til mellem 2,00 og 2,20. Flot historik for deltagelse ved Eurovision, hvor de sidste 10 år har budt på én sejr, tre gange 2. plads og en 3. plads. I år er det Sergey Lazarev med sangen You're the Only One, som skal forsvare favoritværdigheden og tage titlen med hjem til Rusland. Blev nummer to i fanklubbernes afstemning efter Frankrig.

Spil på Rusland - KLIK HER!

Ukraine
En meget omtalt og kontroversiel sang. Titlen er 1944 og handler om deporteringen af ukrainere i samme år - foretaget af Rusland og Josef Stalin. Sangen er på ingen måde en klassisk Grand Prix-sang, men derimod stille og i manges øjne trist. Bookmakerne har dog fået større og større fidus til sangen, som pt. er næststørst favorit blandt alle. Den klarede sig dog slet ikke godt i fællesafstemningen blandt fanklubberne i hele Europa.

Spil på Ukraine - KLIK HER!

Frankrig
Frankrig har ikke vundet Eurovision siden 1969, men er som en del af "Big Five" altid forhåndskvalificeret. En af grundene til Frankrigs manglende succes skal måske findes i, at de altid synger på fransk - men ikke i år. Deltageren Amir synger således både på fransk og engelsk i sangen J'Ai Cherche. Vandt desuden de europæiske fanklubbers fælles afstemning med over 3.300 afgivne stemmer.

Spil på Frankrig - KLIK HER!

Sverige
Det kører bare for Sverige. De sidste fem år har udløst to sejre og to 3. pladser ved Eurovision. Ingen har præsteret det samme i den periode. Nu er det hjemmebane for Frans og sangen If I Were Sorry, som bookmakerne har stor tiltro til. En klassisk og simpel ballade, der fungerer fint i Melodi Grand Prix uden at skeje ud. Specielt fordi, at den vandt i meget suveræn stil i det svenske MGP, der afholdes over flere uger. Spørgsmålet er så, om europæerne er trætte af, at Sverige bare vinder og vinder?

Spil på Sverige - KLIK HER!

Australien
Landet Down Under er igen med ved det europæiske Melodi Grand Prix, som de fik lov til at deltage i sidste år. Her kan der hverken tales om venner eller fjender, når det kommer til afstemningen. Det er Dami Im, vinder af X Factor i landet, som stiller op. En stor stjerne pt. i Australien, men altså uden karriere i Europa - endnu. Hendes og Australiens håb er at give den alt hvad en klassisk ballade nu kan trække. Fik flot 3. flest stemmer hos fanklubberne - langt foran fire og fem.

Spil på Sverige - KLIK HER!

Hør alle sangene og bedøm selv

Selvom bookmakerne på forhånd har Rusland og Ukraine som storfavoritter til at løbe med sejren, kan man aldrig vide sig sikker, når det kommer til Melodi Grand Prix. Det handler jo i bund og grund og smag og behag, og det er derfor ofte meget uforudsigeligt, hvordan konkurrencen kommer til at forløbe. Derfor kan det være en god idé selv at tage et lyt til de forskellige sange, før man oddser på den. Du kan finde alle sangene på Eurovisionens officielle YouTube-kanal og hjemmeside – følg linket forneden og lyt til alle sangene.

Eurovision.tv

Eurovision på YouTube

Sådan afgøres konkurrencen

Ligesom i 2016 kommer Eurovision 2017 til at blive afgjort af både seere og en fagjury. Fagjuryen står altså for 50% af bedømmelsen og afstemningen, mens seernes stemmer står for de resterende 50% af afstemningen.
Når man oddser på én af sangene som den endelige vinder, skal man altså også tage fagjuryens mulige vurdering med i sine overvejelser, da den kan blive altafgørende for udfaldet af konkurrencen og afstemningen som helhed.

Dog er der også ting, som har ændret sig markant i forhold til reglerne i 2015:

- Seerne og fagjuryen uddeler nu hver fra 1-12 point. Så først kommer fagjuryen på skærmen og fortæller om deres point, indtil seernes stemmer så kommer på skærmen. Dette kombineres så til det almindelige pointsæt fra 1-8, 10 og 12.

Bookmakere med odds på Eurovision

Der er flere bookmakere og vælge mellem, hvis man ønsker at oddse på Eurovision 2017. Udover de selvskrevne som Bet365 og Danske Spil, kan man også benytte sig af NordicBet og Betsafe, der på nogle spil har højere odds. Hold øje med opdateringer på denne side, da flere bookmakere højst sandsynligt vil byde sig til i ugerne op til showet. Disse bookmakere har allerede odds på de 10 finalister.

1. Danske Spil (velkomstbonus på 500 kroner)
2. Bet365 (velkomstbonus på 1.000 kroner)
3. 888sport (velkomstbonus på 1.500 kroner)
4. Betfair (velkomstbonus på 300 kroner)
5. Nordicbet (velkomstbonus på 1.000 kroner)
6. Betsafe (velkomstbonus på 1.000 kroner)

Spilforslag: Eksperternes tips til musikfesten

På SpilXperten.com har vi et par dedikerede Grand Prix-eksperter, som følger både det danske og europæiske af slagsen tæt. Det gælder selvfølgelig også i 2017, hvor de er på banen med adskillige tips til finalen.

Der er blandt andet analyser til:

- Vinderen

- Bombe til odds 10

- Og mange flere spilforslag her!

Facts om Eurovision 2017

- Melodi Grand Prix afvikles over en hel uge fra tirsdag til lørdag. Semifinalerne er tirsdag og torsdag, mens finalen er lørdag klokken 21.

- Sverige er forsvarende mestre, efter de sidste år i Østrig vandt med Måns Zelmerlöw og sangen Heroes.

- Hele 42 lande deltager i konkurrence, efter Ukraine har gjort comeback. 36 kæmper i to semifinaler om 20 pladser i finalen, mens Sverige, Italien, Frankrig, Storbritannien, Tyskland og Spanien er kvalificeret på forhånd.

- Showet sendes på DR1 med semifinaler og finaler fra klokken 21 tirsdag, torsdag og lørdag.

- Hvert land har en national jury og seerne til at afgøre vinderen. Du kan som seer stemme via app og SMS.

- Reglerne er blevet markant ændret fra 2015 til 2017, hvilket du kan læse mere om ovenfor.

Odds på Melodi Grand Prix 2016

Af Peter Larsen
Google+: 

Flere betting-odds på Eurovision

På udkig efter flere odds til Eurovision? Så finder du dem her.

Vinder (uden Rusland)
Australien: 2,50 - SPIL HER >>
Ukraine: 3,25 - SPIL HER >>
Frankrig: 5,50 - SPIL HER >>
Sverige: 8,50 - SPIL HER >>
Armenien: 8,50 - SPIL HER >>

Slutter sidst
Tyskland: 4,00 - SPIL HER >>
Georgien: 5,50 - SPIL HER >>
Storbritannien: 7,00 - SPIL HER >>
Tjekkiet: 7,50 - SPIL HER >>
Spanien: 8,00 - SPIL HER >>

Head-to-head
Australien - Ukraine: 1,61 - 2,20
Frankrig - Sverige: 1,72 - 2,00
Holland - Belgien: 1,44 - 2,62
Malta - Italien: 1,83 - 1,83
Spanien - Storbritannien: 1,66 - 2,10

Vinderens antal point
Under 550: 2,37 - SPIL HER >>
550-600: 4,50 - SPIL HER >>
2,10 - SPIL HER >>

Bookmakere til Eurovision

Bet365
888sport
danskespil
bwin
betfair
nordicbet
unibet
cashpoint
betfair2
betonfinance
betsafe
jetbull
888sport