Brevkasse

Her på SpilXperten.com modtager vi en hel del mails fra folk, der har spørgsmål enten til vores hjemmeside eller det at begive sig ud i odds og betting på nettet. Vi hjælper naturligvis alle de mennesker, som kontakter os på mail. Samtidig synes vi dog, at det er synd, hvis folk skal bruge tid på at skrive en mail til os, når svaret kan være lige foran dem. Derfor har vi valgt at omdanne SpilXpertens brevkasse om odds, betting og Oddset til en FAQ (frequently asked questions), hvor de oftest stillede spørgsmål fremgår.

Således kan du fremover i SpilXpertens FAQ blive klogere på selve hjemmesiden her, hvor vi forklarer omkring hvordan det fungerer med at blive ekspert, præsenterer vores forskellige services og så videre. Du kan altså i FAQ’en få svar på det, som langt de fleste spørger os om. Det gælder både, om du er i tvivl om noget på vores side, eller du er på udkig efter en god bookmaker bonus, har problemer med en bookmaker eller bare er i tvivl generelt – vi er her for at hjælpe dig!

Du kan komme i direkte kontakt ved at skrive til os i kontaktformularen nedenfor – så svarer vi hurtigst muligt! Du er også velkommen til at skrive direkte til mail@spilxperten.com.

Vores FAQ er delt op i to dele, så du nu har et bedre overblik end i brevkassen. Således omhandler den første del af vores FAQ alt det, der relaterer sig direkte til SpilXperten. Det vil altså sige oprettelse af bruger, modtagelse af spilforslag på SMS og lignende spørgsmål.

Den anden halvdel af vores FAQ fokuserer til gengæld på, hvordan man kommer godt i gang med odds og betting, hvordan du finder dine egne spilforslag, udregner korrekt betvalue og lignende. Her finder du altså det, der ligger i boldgaden ”odds”.

Stil et spørgsmål til SpilXperten

Dit navn  
Din e-mail    
Spørgsmål
 

Seneste optakter

Bayern München – Borussia Mönchengladbach: Odds, stream og optakt

Bayern MünchenBorussia MönchengladbachBayern München plejer at have store problemer mod Borussia Mönchengladbach, men i denne sæson ser gæsterne svagere ud, end de har gjort i de seneste sæsoner. Bayern har skuffet i de to seneste ligakampe, men må være opsatte på at komme tilbage på vindersporet. Vi…

Real Madrid - Celta Vigo: Odds, live stream og optakt

Real Madrid Celta VigoReal Madrid tager lørdag imod Celta Vigo i anden runde i den spanske La Liga. Her skal gæsterne forsøge at rejse sig fra et forfærdeligt nederlag til oprykkerne Leganes på 0-1. Gæsterne fra Celta Vigo har haft en lidt svingende pre-sæson, hvor det blandt andet er blevet til nederlag…

Lazio - Juventus: Odds, live stream og optakt

Lazio Juventus Serie A er lige startet, og vi skal i anden runde være vidner et til fantastisk opgør mellem Lazio og Juventus. ”Den Gamle Dame” ser farlige ud med forstærkninger i form af Dani Alves, Miralem Pjanic, Mehdi Benatia, Marko Pjaca og den sultne argentiner Gonzalo Higuain, der blev matchvinder…