Bet365 bonus

Bet365 – som må siges at være en af de absolut allerbedste bookmakere i Danmark – giver lige nu nye kunder en meget flot bonus på 100 % op til 1.000 kroner. Denne Bet365 bonus betyder, at du får et beløb - svarende til din første indbetaling - indsat kvit og frit på din konto hos Bet365. Indsætter du 100 kroner hos Bet365, kvalificerer du dig altså til en bonus på 100 kroner fra Bet365, hvilket gælder helt op til 1.000 kroner. Den maksimale Bet365 bonus får du ved at indsætte 1.000 kroner, som giver dig 1.000 kroner ekstra kvit og frit fra Bet365. Din saldo hos Bet365 fordobles altså, når du er ny kunde og indbetaler penge.

Når du har oprettet din konto hos Bet365 og indbetalt penge, modtager du en Bet365 bonuskode, som er på ti cifre og slutter med NCDBS. Denne bonuskode bruger du ved at vælge ’Tjenester’ i højre hjørne, når du er logget ind hos Bet365. Herefter vælger du ’Min konto’ -> ’Tilbud’ -> ’Indtast tilbudskode’. Når du har placeret væddemål på din konto svarende til din første indbetaling, indsætter Bet365 med det samme bonussen på din konto hos dem. Du kan nu spille for din Bet365 bonus.

Du kan frit råde over din bonus fra Bet365, når du har omsat din første indbetaling samt den modtagne bonus tre gange. Dette skal ske på væddemål med odds, der ikke er lavere end 1,50 og i løbet af 90 dage.

Få din Bet365 bonus her!

Bet365 anmeldelse

At åbne en konto hos Bet365Bet365 bonus
At åbne en konto hos Bet365 er ikke noget problem. Når du er landet på Bet365s hjemmeside, kan du nemt komme i gang ved at klikke på ’Opret konto’. Herefter bliver du blot bedt om at udfylde en enkelt side med informationer om dig selv, ligesom du kan indtaste en bonuskode, hvis du har sådan en. For at få Bet365s aktuelle bonus på 100 % op til 1.000 kroner, er det dog ikke nødvendigt indtaste en bonuskode. Når du har udfyldt informationerne og trykket ’Opret konto’ i bunden af formularen, er du klar til at indsætte penge hos Bet365, modtage din bonus og til sidst komme i gang med at spille. Alt i alt er det en rigtig god oplevelse at oprette en konto hos Bet365. Skulle du – stik mod forventningerne – løbe ind i problemer med oprettelsen, kan du endda lige ved siden af oprettelsesformularen få hjælp af deres support direkte via chat.

Få din bonus på 1.000 kroner hos Bet365 - klik her!

Ind- og udbetalingerBonus hos Bet365
Når det kommer til at indsætte penge og hæve gevinster, er Bet365 med i den absolutte elite. Bet365 tilbyder hele 13 indbetalingsmuligheder, og det bedste af det hele er, at de alle er gratis at bruge. Du kan indbetale penge med kreditkort, Skrill (Moneybookers), NETeller, Paypal, almindelig bankoverførsel og debetkort som VISA Electron. Der er også en lang række andre og mindre kendte muligheder såsom uKash, Click2Pay og lignende, som kan bruges. Når det kommer til udbetalinger, fortsætter Bet365 samme høje standard. Du kan udbetale dine penge hos Bet365 med ti forskellige metoder, og de er alle sammen gratis. Udbetaler du dine penge til en e-wallet såsom Skrill (Moneybookers) og NETeller, står pengene der allerede i løbet af 24 timer, mens der går et par dage, før din udbetaling til kreditkort er gennemført. Udbetaler du til bankkonto, kan der gå 2-5 hverdage. Set over en bred kamp er det en fornøjelse, at både indbetalinger og udbetalinger hos Bet365 er gratis. Samtidig er behandlingstiderne af udbetalinger fine, så Bet365 scorer plusser her.

Få din bonus på 1.000 kroner hos Bet365 - klik her!

WebsiteBet365 Bonuskode
Bet365s hjemmeside har tidligere fået et tiltrængt ansigtsløft. I dag præsenteres de mest væsentlige begivenheder for os danskere således på forsiden, ligesom et udsnit af Bet365s store udbud af live betting også fremgår her. Når du er kommet i gang med Bet365, lærer du meget hurtigt, at du altid kan tilgå dine kontooplysninger, indbetalinger/udbetalinger m.m. oppe i højre hjørne, ligesom Bet365s odds altid er at finde i menuen til venstre. Dette fungerer rigtig godt. Generelt er det nemt at finde rundt på Bet365, og det eneste minus ved hjemmesiden er egentlig skabt af noget ellers meget positivt. Bet365 har nemlig et enormt spiludvalg hver dag, og til dette er der ikke nogen søgefunktion. Dette kunne man godt ønske sig, men omvendt er Bet365 så gode til at præsentere de populære begivenheder og liste alle deres væddemål, at der et tale om et luksusproblem.

Få din bonus på 1.000 kroner hos Bet365 - klik her!

SpiludbudBet365 bonus
Som nævnt ovenfor i en sidebemærkning, er Bet365s spiludvalg meget, meget stort. Du finder alt tænkeligt og utænkeligt af sportsgrene og ligaer, så hos Bet365 kan du få dækket dit behov helt uden problemer. Hvad end du spiller på Superligaen eller skiskydning, har Bet365 odds og væddemål til dig, som du kan spille på. Når det kommer til fodboldligaer, dækker Bet365 hele kloden, og det er derfor nærmest overflødigt at nævne, hvad de har odds på inden for fodboldens verden. Mindre sportsgrene som ishockey, håndbold, golf og boksning er også stærkt repræsenteret hos Bet365, så du skal virkelig lede længe og grundigt efter noget, du ikke kan spille på. Tilmed har Bet365 oppet sig yderligere inden for det seneste år, hvor flere danske specials på kendisser og TV-programmer er kommet til.

Få din bonus på 1.000 kroner hos Bet365 - klik her!

Typer af væddemålFem stjerner
Med Bet365s enorme spiludbud kunne man frygte, at der ikke var tid til at sætte odds på flere forskellige typer af væddemål på hver begivenhed. Det er dog ingenlunde tilfældet, for Bet365 har typisk mellem 50 og 70 spilmuligheder på de større fodboldrækker. Alle de klassiske spilvarianter som 1X2, over/under, halvleg/fuldtid, målscorer, ciffertips etc. findes naturligvis, og derudover brillerer Bet365 ved at tilbyde odds med såkaldt ’asian handicap’, hvilket giver dig de absolut bedste odds her i Danmark. Naturligvis af udbuddet af væddemålstyper allerstørst på de største sportsgrene og ligaer, men det kendetegner meget godt Bet365s flotte udvalg af væddemålstyper, at man på fx iransk 1. divisionsfodbold har 20 spilmuligheder på bare én kamp. Bevæger man sig væk fra fodbolden, er det samme høje standard i forbindelse med US Sports såsom NFL, NHL, NBA og MLB. Det samme gælder igen de mindre sportsgrene, hvor Bet365 i forhold til det danske marked er meget stærkt kørende.

Få din bonus på 1.000 kroner hos Bet365 - klik her!

Live bettingBet365s live betting
Bet365 har et kæmpe udvalg, når det kommer til live betting. Døgnet rundt kan du oddse på kampe, der foregår netop nu. Bet365 tilbyder alt fra de største fodboldkampe til en næsten ligegyldig bordtenniskamp, så du går aldrig forgæves hos Bet365s live betting. Rent faktisk har Bet365 så stort et udbud inden for live betting, at det kan virke helt uoverskueligt først, men når du har siddet med det i fem minutter, er du godt kørende. Spilmulighederne på de mange kampe, som Bet365 tilbyder live odds på, er også enorme. Du kan simpelthen spille på alle de velkendte væddemål, men også væddemål som ”Scorer et hold inden for ti minutter?”, ”Hvem scorer 57. mål i håndboldkampen?” og ”Breakes der i 1. sæt denne tenniskamp?” er tilgængelige. Dette er endda blot et lillebitte udsnit af valgmuligheder i Bet365s live betting. Som endnu en fjer i hatten tilbyder Bet365 endda gratis live streaming – så længe du har penge på kontoen – så du kan sidde og følge sport fra hele verden, mens du live better.

Få din bonus på 1.000 kroner hos Bet365 - klik her!

Odds og tilbagebetaling4,5 stjerner
Bet365 holder en af markedets absolut bedste tilbagebetalingsprocenter. På store fodboldligaer ligger tilbagebetaling helt oppe på 95 % på almindelige spil som 1X2, og Superligaen er stort set på samme niveau med omkring og lidt over 94 %. Vælger du tilmed at spille med ’asian handicap’ på fodboldkampene, giver Bet365 dig endda en tilbagebetaling mellem 97-98 %. Det er da ikke mange andre bookmakere, der kan præstere. Det positive indtryk fortsætter over i mindre sportsgrene såsom håndbold og ishockey, hvor oddsene i forhold til markedet er rigtig flotte med en typisk tilbagebetaling på 92,5 %. Kigger vi over Atlanten til USA med populære ligaer som NFL, NBA, NHL og MLB, er Bet365 bestemt også konkurrencedygtige med en tilbagebetaling omkring 95 og 96 %. Alt i alt får du rigtig meget for pengene og nogle af markedets absolut bedste odds, når du spiller hos Bet365.

Få din bonus på 1.000 kroner hos Bet365 - klik her!

IndsatsmulighederAnmeldelse af Bet365
Bet365 tillader nogle rigtig store indsatser på deres væddemål. På de store fodboldkampe og andre store sportsbegivenheder er der tale om femcifrede beløb, som kan spilles helt uden problemer. Kigger vi i vores egen baghave, er der også – på trods af mindre markeder såsom dansk håndbold og ishockey – mulighed for at sætte flere tusind kroner per spil. Du kan altså i den grad få stillet spillelysten, hvad end du vil have en lille hyggekupon eller gå all-in på et rigtigt godt væddemål. Vinder du mange penge hos Bet365 i det lange løb, kan der dog blive tale om, at Bet365 vil justere og begrænse dine muligheder for store indsatser.

Få din bonus på 1.000 kroner hos Bet365 - klik her!

SupportBet365 bonuskode
Er du i tvivl om noget hos Bet365, så er der ALTID hjælp ved hånden. Bet365 tilbyder en nærmest enestående vifte af muligheder, når det kommer til at få hjælp. Først og fremmest kan du kontakte dem direkte via deres chat, som du finder flere steder på hjemmesiden. Derudover kan du kontakte dem på dansk via e-mail, hvor de sidder klar 24 timer i døgnet. Ligeledes kan du ringe til dem gratis døgnet rundt, men vil du hellere have, at Bet365 kontakter dig, kan du på bare 30 sekunder bestille en opringning fra deres support til dig. Det er ganske enkelt ikke til at sætte en finger på Bet365s support til danske kunder.

Få din bonus på 1.000 kroner hos Bet365 - klik her!

KonklusionBet365 bonus
Der er en rigtig god grund til, at Bet365 er en meget populær bookmaker. De har nogle af markedets absolut bedste odds, tillader folk at spille for alt mellem 10 kroner og 20.000 kroner og har generelt et gennemført godt produkt. Deres 100 % Bet365 bonus op til 1.000 kroner er rigtig god til nye kunder, og når du har fået den, er det simpelthen bare at slå sig løs i de høje odds, det store spiludbud og ikke mindst de fantastiske muligheder med live betting og live streaming. Skulle du løbe ind i problemer, kan du tilmed kontakte Bet365 døgnet rundt på flere forskellige måder, så din oplevelse hos Bet365 bliver så god som mulig.

Få din Bet365 bonus her!

Websitet har et kommercielt samarbejde med denne operatør.

Har du ris eller ros til Bet365 - så skriv en kommentar nedenfor :-)

Bet365 kommentarer

Du skal være logget ind for at skrive et indlæg

Bet365 anmeldelse