Betting sider

Der findes et hav af forskellige betting sider på nettet, og taget det store antal af forskellige sider i betragtning, kan det være svært at finde rundt i hvilke sider, der er gode at bruge, og hvilke sider, man skal undgå. I denne guide gennemgår vi, hvad en betting side er, hvad der gør en betting side god og hvor du finder de bedste betting sider. Med det i ryggen, er du efterfølgende klar til at vælge de helt rigtige betting sider, der passer perfekt til dig.

Her de bedste betting sider at spille hos

1. Bet365
2. Unibet
3. Betsafe
---
4. Nordicbet
5. Betfair
6. Dansk Spil
---
7. Sportingbet
8. Scandic Bookmakers
9. Tipico
---
10. Ladbrokes

Hvad er en betting side?

En betting side kan forbindes med mange forskellige ting. Mest almindeligt er det dog, at en betting side forbindes med en bookmaker eller spiludbyder. En betting side er altså en side, hvor du kan placere spil online. I Danmark er Danske Spil den mest kendte bookmaker, i og med Danske Spil findes i fysisk udgave. På internettet finder du dog flere betting sider, der mindst er ligeså gode som Danske Spil, og det kan derfor være en god idé at benytte sig af flere betting sider. En betting side fungerer altså på samme måde, som Danske Spil fungerer rundt omkring i de danske kiosker. Eneste forskel er, betting sider kun fungerer online, hvilket der både er fordele og ulemper ved.

Hvad gør en betting side god?

Når man er på udkig efter en betting side, er der flere ting, der er værd at tage op til overvejelser, før man beslutter sig. En betting side kan vurderes ud fra flere faktorer, der er gode at holde op mod hinanden. Vigtigheden af disse faktorer varierer dog fra person til person, og man kan derfor ikke med fuld sikkerhed sige, hvad der er vigtigst for en god betting side.

Der er dog ting, der simpelthen er et must for betting sider, og som er gode at undersøge inden du beslutter dig for en betting side. Høje odds er selvfølgelig et krav for de forskellige betting sider, og det er en faktor, som alle bettere kigger efter. Ud over det, har en god betting et bredt udvalg af både spiltyper, sportsgrene og ligaer, så alle tænkelige behov kan blive dækket. Du bliver dermed ikke begrænset. En anden ting, der kan gøre en betting side attraktiv er startbonusser og regelmæssige tilbud, hvor du altså i realiteten får gratis penge, du kan bruge til at spille for på betting-siden.

Hvor finder jeg de bedste bettingsider?

Det kan være svært at danne sig et overskud over de forskellige betting sider, før man har brugt dem, og det kan derfor være svært at vælge de bedste betting sider på forhånd. Betting sider som Bet365, Betfair, Unibet, Danske Spil og Nordicbet kan dog anbefales som værende nogle af de bedste betting sider, du finder på nettet. Bet365, Unibet og Betfair kan tilbyde nogle af markedets højeste odds, mens du hos Danske Spil og Nordicbet finder et bredt udvalg af spiltyper og sportsgrene. Yderligere kan samtlige bookmakere tilbyde dig en startbonus, når du opretter dig hos dem, og disse bookmakere kan af den grund helt klart anbefales.

SpilXperten er også en bettingside

SpilXperten kan man også kalde for en betting side. På SpilXperten er det dog ikke muligt at placere spil, da SpilXperten kun anbefaler spil. SpilXperten er derfor værd at holde øje med, da du på SpilXperten hver dag vil kunne finde en lang række af forskellige spilforslag, som du kan bruge, når du skal placere dine spil.

Gå tilbage til FAQ

Af Peter Larsen
Google+: 

Betting sider med bonus

Bet365
888sport
danskespil
bwin
betfair
unibet
betsafe
nordicbet
jetbull
cashpoint
betfair2
betonfinance